Ik heb op 28 okt jl, 18 Artic P9 PWM PST fans besteld vanwege de aantrekkelijke prijsstelling en ondanks de vele slecht reviews op dit forum. Bij bestelling stond aangeven dat er 72 op voorraad waren... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Voor het eerst hier besteld. Had een beetje twijfels, omdat de website wat minder vertrouwen geeft. Zoekfunctie geeft niet altijd juiste resultaat en productinformatie is vaak niet beschikbaar. Ik w... ãã£ãšèŠã
ik heb 3 artikelen besteld (15 October 2025). Nu 20 november 2025, heb ik nog steeds geen enkel artikel ontvangen of mijn geld terug gekregen! U schrijft: dat u niet gaat leveren? Op 15 ok... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Terechtgekomen via Tweakers. Geen telefoonnummer, maar geeft totaal niet want op e-mail altijd zeer snel reactie met goede adviezen ontvangen. Mooie eindprijs afgesproken en producten netjes verpa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Storage Island is de online shop die een grote variëteit van producten aan biedt. Wij bieden veel geheugen aan in de vorm van USB-sticks, Hard Disk Drives, SSDâs en SD-kaarten van verschillende grote merken.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Review
Bestelling geplaatst en uiteindelijk toch retour gestuurd. Netjes m'n geld terug gekregen.
Bestelling plaatsen is eenvoudig
Bestelling plaatsen is eenvoudig, de levering is snel en je krijgt waar voor je geld.
Snel geleverd en updates
Snel geleverd!
Rond 15:30 laptop + extra geheugen besteld en volgende ochtend om 11:03 door DHL geleverd!
Bij iedere stap in het bestel/lever proces kreeg ik een update.
4 nieuwe tray racks
4 nieuwe tray racks besteld voor mijn 2de hands gekochte qnap.
het liet even wat meer dagen op zich wachten, maar tis in mijn ogen, ook geen allerdaags artikel wat besteld wordt dus alle begrip hiervoor. netjes en heel verzorgd verpakt en geleverd gekregen. en mijn qnap is weer compleet dus dikke pluim.
ook het vriendelijk te woord staan met de vraag waar het bleef, is als zeer netjes ervaren.
Nette levering van 6 SD kaartjes doorâŠ
Nette levering van 6 SD kaartjes door de bus de volgende dag. Mooie prijzen voor de wat oudere kaartjes...
Na 2 weken nog geen verzendbevestigingâŠ
Na 2 weken nog geen verzendbevestiging van mijn bestelling.

Storageisland ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹