Minderwaardige kwaliteit geleverdâŠ
De producten die geleverd worden komen niet overeen met de afbeeldingen en zijn van minderwaardige kwaliteit. De goederen komen uit china en worden van daaruit verzonden.
Pas op met deze winkel.
Ze adverteren met mooie producten. Maar die leveren ze niet.
En als je wil retourneren dan kan dat. Maar je
Krijgt maar 15% van je aankoop bedrag terug.
Dit is hoe ze werken. Je krijgt rotzooi die je niet hoef terug te sturen. En hun houden 85%van de aan koop
Het is lang wachten dat wel(3 weken).maar wat is bestelde past goed,is goed v kwaliteit alsook de kleur komt overeen of het de veronderstelde stevigheid lang meegaat weet ik niet maar langer dan de winter moet het item niet mee.
Ik begrijp al de negatieve reviews maar ik heb tot nu toe geen slechte ervaring.
Ja het item kwam aan in een plastic zak maar of je nu een doos bij het papier gooit of een zak bij de PMD wat maakt dat uit,weg moet het toch.
Het is een bedrijf dat Chinese kleding verkoopt. Dit doen heel veel bedrijven natuurlijk. Maar dit bedrijf verkoopt kleding met Chineze maatvoering. Ik ben niet groot maar dit is echt poppenkleding. Dan kan je ook nog eens 3 weken op je kleding wachten. Retouren is geen optie. Het zijn gewoon oplichters!!!
Dikke oplichterij.
Je krijgt iets geleverd na ruim een maand nb. van super slechte kwaliteit ( nb. in een plastic zakje niet eens in een doos) Orthopedische sneakers, nou dus echt niet. In tegendeel. En als je het dus terug wilt sturen, krijg je eerst ruim weer een week geen antwoord en dan blijkt dat je de retour naar de oorspronkelijke leverancier moet sturen? Kosten ca. â¬22,50. Ondanks dat ze pretenderen een Nederlandse site te zijn?? Wat een corrupte bende. Service Evelien is ook nep met van die standaard mails. Totale oplichterij. Hoe is godsnaam is het toch mogelijk dat dit soort sites gewoon online zijn?
2 petten besteld en maar 1 petten ontvangen.
De bestelling was net weg en toen kreeg ik al een mail dat de bestelling nog niet was afgerond. Ik had besteld en betaald dus direct gereageerd dat dit niet klopt. Antwoord was dat dit niet goed was en wordt geregeld. Het is nu na weken nog steeds bij de levering van 1 pet gebleven.
Storebay.nl is a real Scam
I received my parcel but Storebay.nl ARE the biggest e-commerce scam that Iâve used. The size of the advertised product is more than 2x larger than the tiny product that I received. I will never shop on their website again. This is a real Scam. Plus they ship from China and it takes 10 days to get the âCourier.â I will NEVER use them again. Stay away from them. Iâm sure the product they delivered is even a fake. I havenât even used it.
Vandaag een mail ontvangen van dit bedrijf en het ongelooflijke is gebeurd.
Na een annulering 1 uur na mijn bestelling en 3 boze mails van mij eindelijk een reactie.
Ze hebben inderdaad mijn annulering bevestigd en ik heb mijn geld teruggestort gekregen. Dit heb ik natuurlijk nagekeken en het is inderdaad waar.
Maar ik bestel nooit meer iets bij dit bedrijf ze proberen geld te verdienen over de rug van de consument.
Ik raad iedereen aan nooit zaken te doen met deze firma.
Dit is een dropshippertje die alle bestellingen 1 op 1 doorstuurt naar AliExpress en zelf 300% marge in zân zak steekt
Voor onze auto's hier het product rainclear shield gekocht. Het product zou de autoruiten water en condens afstotend moeten maken. Ten eerste duurt het leveren ontzettend lang ( 4 weken)waaruit blijkt dat het niet uit Nederland komt zoals de website doet vermoeden. Tevens bleek het product niet in een originele verpakking te zitten. Het product was in een onherkenbare plastic zak opgestuurd en de inhoud was gewikkeld in een velletje foam met plakband en al gaan lekken. Het product getest op onze glazen badkamer wand en het werkt absoluut niet. Het is gewoon water met een beetje zeepsop. Mensen dit is een misleidende website met zijn oorsprong in China. Koop hier absoluut niets, duidelijk geval van drop picking. Stickertjes op het product waren ook alleen in het chinees en geleverd zonder handleiding en product informatie.
Weken op de bestelling gewacht, terwijl levering in twee dagen op de site werd beloofd. Toen het product geleverd werd bleek het niet in een doos te zitten, maar in en plastic zakje. Het was niet compleet, want de schroevendraaier ontbreekt en het instructieboekje ook.
Echt een dropshipper die Chinese rommel verkoopt.
Ik heb op de site ook niet kunnen vinden hoe je een review achterlaat. De reviews die er staan zullen wel nep zijn...
Dikke oplichterij
Dikke oplichterij. Je krijgt iets wat voldoet en als je het terug stuurt (kosten: ⬠7,95) naar het postbusadres Schiedam zeggen ze dat het niet voldoet aan de retourprocedure en niet terecht is gekomen is bij hen, terwijl het duidelijk op het pakket staat. Als je reclameert blijkt dat je de retour naar de oorspronkelijke leverancier moet sturen. Kosten ca. ⬠22,50.
Wie stopt deze corrupte bende.
Veel kosten en praatjes
En hun service is alleen een zekere Evelien.
Totale oplichterij.
PASOP !! DROPSHIP WEBSITE.
Bestelling gedaan en zou volgende dag verzonden worden. Vraag ik er 2 dagen later na krijg je dood te horen dat het 7 tot 14 dagen duurt.
Dus geen Nederlands site en binnen een dag verstuurd maar een ordinaire drop-shit site waar je mag retourneren voor meer dan 20 euro.
Dikke oplichterij. Je krijgt iets wat veel te klein is als je het terug wil sturen krijg je een retour dat het via china moet wat niet bestaat en je gelijk 22,50 retour kosten kwijt bent. Stuur je het terug naar postbus adres Schiedam zeggen dat het niet bekend is bij hun terwijl het duidelijk op het pakket staat.
Wie stopt deze corupte bende.
Ik betaal niks. Basta.
En euh service alleen een zekere Evelien.
Totale oplichterij.
een week geleden bedrag overgeschreven en zie of hoor er niets meer van
store buy ZONDER KOPPELTEKEN !! BEDROG EERSTE KLASSE
want store-bay zegt alleen sanitairwinkel te zijn... en dat is NIETS wat ik besteld heb
wie misbruikt wie?
en wie stopt deze praktijken?
Magnetische knikkerbaan gekocht, weken op gewacht komt waarschijnlijk uit China.
55 euro voor betaald, magneten werken niet, mijn kleinkind kan er niets mee, echt rommel!
Bij het bekijken van hun website, laten ze uitschijnen dat er veel reviews hier op Trustpilot zijn gepost.
Ze plaatsen een reeks sterren op een groene achtergrond, en die zien er net uit alsof ze van Trustpilot zijn (ook met het onderste rechter beentje dat niet vast hangt aan de ster). Ze vermelden wel nergens dat de reviews op Trustpilot geplaatst zijn, maar voor mij is het duidelijk dat ze het op TrustPilot laten lijken.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã