ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det var litt vanskelig Ã¥ fÃ¥ snakket med dere, men da jeg kom igjennom pÃ¥ telefonen, sÃ¥ gikk samtalen fint, om det jeg lurte pÃ¥. Forsendelsen tok tid. fint om dere kan si litt om dette mht toll og moms... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Otroligt besviken pÃ¥ dem. DÃ¥lig hjÀlp och nÀr det var panik med grejor gjorde de ingenting sÃ¥ jag var tvungen att avbestÀlla och fick "böta" 1000:- Ammocenter.se löste allting pÃ¥ en dag. Inte en pryl... ãã£ãšèŠã
Enkelt Ã¥ handle, opplevde kjapp respons nÃ¥r jeg etterspurte status pÃ¥ pakke. Men trekker ned da deres leverandÞr (FremstÃ¥r at man betaler for DHL, men pakken ble allikevel sendt med Postnord) pÃ¥ post... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 20ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SÀmsta kundupplevelsen jag varit med om
Absolut den sÀmsta kundupplevelsen/support jag varit med om!
Var inne i butiken och testade ett par byxor som jag tyckte om men ville ha en annan fÀrg (svart) som inte fanns inne i lager hos dem.
Jag lÀgger en bestÀllning vid kassan och betalar på plats nÀr Àgaren sÀger att om jag har tur kommer byxorna veckan dÀrpå (detta var en torsdag)
12 dagar går och jag mailar in till butiken utan att få något svar. Dagen efter ringer jag in och undrar vad som hÀnder med min bestÀllning och får svaret att dem kommer början på nÀsta vecka.
Ã
ker in till butiken onsdagen dÀrpå och frågar vad som hÀnder med min bestÀllning varpå jag får svaret att dem inte har kommit Ànnu och att dem kanske Àr slut hos leverantören. ButiksÀgaren sÀger då att han ska kolla med leverantören och återkomma.
Ytterligare 2 dagar går och jag får ingen återkoppling.
Ã
ker in till butiken efter över 3 veckor att bestÀllningen har lagts för att Ã¥ngra min bestÀllning och fÃ¥ tillbaka pengarna varpÃ¥ Àgaren sÀger att det inte gÃ¥r att Ã¥ngra en âspecialâ bestÀllning och att man inte kan fÃ¥ tillbaka pengarna. Jag pÃ¥visar dÃ¥ vad som stÃ¥r pÃ¥ hans egna sida att om man Ã¥ngrar en order fÃ¥r man betala en avgift varpÃ¥ han dÃ¥ gÃ¥r med pÃ¥ att betala tillbaka allt förutom avgiften
Så slutsatsen Àr att jag fick betala 100kr för att ångra en order som inte ens Àgaren visste nÀr den skulle komma. Undrar va Arn hade sagt om det.
Ville ha en ryggsÀck
Ville ha en ryggsÀck, sÃ¥g att den fanns hos Range Master. Ãr hundra procent sÀker pÃ¥ att den fanns i lager nÀr jag bestÀllde online.
VÀntade en vecka då det var stÀngt hela midsommar veckan och fick då som svar att den var bestÀlld och skulle komma i början på nÀsta vecka och den stod minsann som bestÀllningsvara på hemsidan. Gas lighting eller ej, jag tÀnkte att en vecka klarar jag för sen måste jag ha den.
NÀr jag sen mailar om en uppdatering veckan efter så sÀger Àgaren att den kommer om en månad...
NÀr man bestÀller något så kan man garanterat se lagerstatus hos leverantören, eller åtminstone få ett mail att de skickas då och då.
Men hÀr verkar det bara slÀngas ut "kommer nÀsta vecka".
Sen har man hört att han försöker lura folk över disken och sÀger "specialbestÀllningar kan man inte ångra köp på" och mer eller mindre försöker lura dom att acceptera det så de ska köpa varan Àndå.
Trots att det på hemsidan står tydligt att man kan men man måste betala en avgift.
Detta slapp som tur Àr jag, men ett tips Àr att enbart handla dÀr om det Àr absolut nödvÀndigt. Kör då dit och köp BARA det som han redan har i lager.
För skulle han bestÀlla något så kommer ni få rakt av påhittade svar och bs och antagligen vÀnta några veckor på något som "ska komma nÀsta vecka".

Excellent communication
Excellent communication, fast service and what I ordered, showed up when i needed it !
ârepeat customerâ
Thanks!
xMarc
Otroligt besviken på dem
Otroligt besviken på dem. Dålig hjÀlp och nÀr det var panik med grejor gjorde de ingenting så jag var tvungen att avbestÀlla och fick "böta" 1000:- Ammocenter.se löste allting på en dag. Inte en pryl till handlas hos rangecenter.
dieser shop ist eine frechheit
dieser shop ist eine frechheit. ich habe meine bestellung bereits vor 6 monaten vollstÀndig bezahlt und nur eine unvollstÀndige lieferung erhalten! eine zeitlang habe sie sogar auf e-mails geantwortet, ich hatte ihnen mehrere möglichkeiten gegeben, zb eine andere farbe oder eine andere produktlinie als die bestellte zu liefern. sie waren aber dazu nicht in der lage, sie haben bis jetzt nichts geliefert oder die bezahlte summe rÌckerstattet! Die bestellung und meine zahlung war am 01.11.2025 !!! eigentlich unglaublich, in meiner welt nennt man das diebstahl!!!
They stolen my money
They stolen my money. No answer, no reaction. No response. Hopeless.
Scam
The owners are blatantly attempting to steal â¬600 from me. I've spent a year now trying to get it back. He answered twice to me and promised a refund but it never arrived. Hundreds of emails and unanswered calls.
This is a scam. Do not shop with them. Extremely corrupt dishonest people. I now have to bring them to court to get my refund.
Handla inte hÀr om du inte Àr beredd att betala för varor du aldrig får
Efter nÀstan två veckor utan vara och utan besked om leveranstid avbröt jag köpet.
DÃ¥ fick jag bara tillbaka 139 kr.
De behöll 99 kr trots att ingen leverans någonsin skett.
Var på plats 30 min innan stÀngning
Var på plats 30 min innan stÀngning såg att de var dÀr inne men ville ej öppna dörren utan anledning dålig stil
har blivit bedragen pÃ¥ ungefÀr 10 tusenâŠ
har blivit bedragen på ungefÀr 10 tusen av detta företag då dom har lovat att skicka ut ammunition i 1 år nu och klagar hela tiden på leverantören!

Worst store
I have never in my life experience this bad customer service. Almost 2 months ago i ordered a product, when it came it was the WRONG product. I e-mailed and called COUNTLESS times and they only responded ONCE. They said âsend the product backâ no sorry nothing. After i sended the product back iâve waited almost 4 weeks. NOTHING. They still donât respond on mail, On call and still didnât recieve my money back. â¬200 iâm talking about. I have proof of everything. Worst store ever.
One of my job rings doesnât ignite soâŠ
One of my job rings doesnât ignite so phoned range master. Bit of a nightmare to get to service department (screwfixspares.com)
But when I got there Ann was fantastic, got me sort straight away

Rekommenderas
Supersnabb leverans. JÀttetrevlig personal. Mycket nöjd. Kommer handla mer från Rangemaster.

Haeadbit ããã®åç
RANGEMAASTER STORE ÃR STOR BEDRAGARE!
RANGEMAASTER STORE ÃR STOR BEDRAGARE!! DOM LURAR FOLK PÃ PENGAR OCH FÃLJER INTE ARN's beslut!! FINNS ETT FÃRSKT BESLUT FRÃ N ARN MED ÃRENDE NR (2024-12258). SVART LISTA RANGE MASTER STORE NUUUU!!!

Trevlig personal
Trevlig personal, snabb leverans. Betalning med swish fungerar utmÀrkt.

Haeadbit ããã®åç
Trevlig butik på bra lÀge i Helsingborg.
Trevlig butik på bra lÀge i Helsingborg för dem som vill hÀmta sin bestÀllning sjÀlv.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã