Det var fine produkter til en rimelig pris. Og det var rask levering helt in. På gårdsplassen
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hei :) Dere skaffet meg hjul til min gamle veiskrape fra 1957 ikke akkurat de mest gunstige dimensjonene men dere fikset det Hyggelig og hjelpsomme raske tilbakemeldinger er og anbefale tipp topp... もっと見る
Hurtig levering og varen stod til forventningen
企業が回答しました
Rask og grei levering rett hjem Meget god informasjon angående prosessen fra bestilling til leveranse Topp service :)
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Hjul, felg, olje og kjemi til landbruksmaskiner og anleggsmaskiner. Vi forhandler merker som Trelleborg, BKT og Alliance dekk, samt NSL (North Sea Lubricants) og Agip / ENI oljer til de fleste bruksområder.
連絡先
Vestbrenne 4, 1339, Vøyenenga, ノルウェー
- +47 48386200
- post@storehjul.no
- storehjul.no
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Rask og grei levering rett hjem
Rask og grei levering rett hjem
Meget god informasjon angående prosessen fra bestilling til leveranse
Topp service :)

Hjul AS - StoreHjul.no からの回答
Hei :) tipp topp raske og grei service :)
Hei :)
Hyggelig og hjelpsomme raske tilbakemeldinger er og anbefale tipp topp
Rask og grei kommunikasjon & frakt
Rask og grei kommunikasjon & frakt. Vare og pris top 👍
Det var fine produkter til en rimelig…
De ringte meg personlig for å få all adresse informasjon
De ringte å spurte om husnummeret på min adresse da jeg glemte å skrive det på bestillingen. Varen ble levert dagen etter!
Veldig gode på veiledning og service.
Selve butikken leverer raskt og…
Selve butikken leverer raskt og effektivt og dekkene var over all forventning. Det finnes ingen ting butikken kunne gjort bedre. Dessverre gjelder ikke dette for posten.

Hjul AS - StoreHjul.no からの回答
God service, noen å prate med
God service. Noen å prate med. Kjapp respons og kort leveringstid.

Hjul AS - StoreHjul.no からの回答
Veldig bra og informativ nettside
Veldig bra og informativ nettside, rimelige produkter og enormt utvalg. Rask levering.

Hjul AS - StoreHjul.no からの回答
Hurtigste levering ever + god…
Hurtigste levering ever + god kommunikasjon hele veien
Absolutt å anbefale om du trenger noen nye dekk raskt

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。