Absurd lang leveringstid. Bestilte 11/1 hvor der stod de ville sende igen fra 18/1 pga lagerflytning. Er sÃ¥ senere skubbet 3!! Gange. Fra 18 til 20, til 23 til nu 30/1... uden overhovedet at informe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte et juletrÊstÊppe den 30. november. Firmaet lovede 1-2 dages levering, men fik fÞrst indleveret pakken efter to dage. Dermed kunne jeg hente den pÃ¥ posthuset 3. december. Det kan man vist... ãã£ãšèŠã
Bestilte et sofabord der blev hurtigt leveret. Fragten tilbÞd ovenikÞbet at samle bordet. DesvÊrre viste det sig der var en skade i bordet. Stori sendte allerede dagen efter et nyt bord afsted og... ãã£ãšèŠã
Yderst tilfreds med varenâŠâŠ men kundeservice er ikke tilfredsstillende. Ingen mulighed for at fÃ¥ kontakt til jer via tlf og 24 timers respons pÃ¥ forespÞrgsel pÃ¥ mail. Det er virkelig dÃ¥rlig kundeservi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Håndplukkede kvalitetsprodukter til det moderne hjem. Nyd alt fra vores simple og lÊkre prÊsentation af vores varer, til den flotte pakkeoplevelse leveret direkte til din hoveddÞr. Et eksklusivt sortiment nÞje udvalgt fra hippe, klassiske og upcoming brands, alt samlet på vores platform, for at inspirere og give nyt liv til dig og dit hjem.
TÞmmergravsgade 4B, 2450, KÞbenhavn SV, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Bestilte et sÊt sengetÞj, som ankom allerede to dage efter. Hurtig ekspedition.
mvh. Anna Marie Kjeldgaard.
Jeg var på udkig efter nogle nye tallerkner og faldt over storis hjemmeside. Da jeg fandt den ene stÞrrelse et andet sted spurgte jeg på prismatch og fik det kort tid efter.
Der var hurtig levering og en super service da en af tallerkenerne var gået i stykker under fragt. Blot to timer efter jeg havde skrevet var en ny på vej.
Jeg kan varmt anbefale stori.dk
Min fine glasvase kom hurtigt og sikkert frem. Rigtig god service og vare.
Rigtig god kundeservice, som hjalp på bedste vis. KÊmpe anbefaling herfra.
Alt var som oplyst. Super indpakning der beskyttede de sarte varer.
Super kundeservice af Siw. Fik defekt bord og 3 dage senere var et nyt på vej. De bedste anbefalinger herfra.
Tilfreds med alt undtagen emballageforbruget. I er desvÊrre ikke alene om at sende varer i overdimensionerede papkasser og stoppe dem med plast og karton. Jeg kÞbte én rispapirlampeskÊrm. Den var i forvejen i en holdbar papemballage. Jeg fik den leveret i en gigantisk papkasse. Det kan lÞses ved at indkÞbe flere stÞrrelser af papkasser, men i virtkeligheden burde I vurdere, om den emballage varen i forvejen ligger i, er nok. Eller lad det vÊre op til kunden, om de er ok med, at varen sendes sådan.

Stori ããã®åç
Super oplevelse og perfekt kundeservice â€ïž
gode tilbud, 4 hverdage undervejs selvom det blot skulle tage 1-2 hverdage. Ikke så meget fyld i puderne som Þnsket, har dog beholdt dem alligevel

Stori ããã®åç