Hurtigt og nemt. Og så er produktet super tilfredsstillende. Dejligt endelig at se online kÞb der kan fungere
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg tog chancen og bestilte 3 plakater, Den Grimme Ãlling, Klodshans og Den standhaftige tinsoldat, som jeg tilfÊldigvis sÃ¥ pÃ¥ jeres hjemmeside. Jeg mÃ¥ sige, at der kom 3 flotte plakater i messing... ãã£ãšèŠã
Jeg havde desvÊrre en fejl i min fÞrste ordre, men jeg mÃ¥ sige, at kundeservice virkelig imponerede mig. De ringede mig efterfÞlgende op og vi fik rettet fejlen og de sender en ny plakat, som jeg er v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var sent ude - Skrev mandag vedr. Min ordre, da den skulle bruges til en fÞdselsdagsgave i weekenden, fik svar 30 min efter, og senere var min ordre afsendt! Super god service! Har netop afh... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Udforsk H.C. Andersens eventyrlige klassikere og genoplev fortÊllingerne i et eksklusivt og moderne udtryk. Giv din bolig et eksklusivt udtryk med en flot kombination af vores danske kulturskat moderniseret til nutiden. Hos Story of Andersen finder du moderne plakater, som alle tager afsÊt i Hans Christian Andersen og hans inspirerende eventyr og papirklip, som i dag er kendt og elsket verden over.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastiske plakater og kundeservice
Fantastiske plakater, er super glad for mit kÞb. Havde et par spÞrgsmål til kundeservice, som blev besvaret med det samme og de var virkelig hjÊlpsomme. Jeg vil anbefale alle at kÞbe ved Storyofandersen!
Hurtigt svar retur fra kundeserviceâŠ
Fik hurtigt svar retur fra kundeservice på nogle spÞrgsmål vedr. plakaterne. Derefter hurtig levering. Kan varmt anbefale storyofandersen. :-)
God og hurtig service
Bestilte 3 plakater og fik dem med posten 2 dage efter jeg havde bestilt! Rigtig god kvalitet - prÊcist som håbet og forventet!
Super flotte plakater i god kvalitet.
Virkelig god kvalitet og hurtig levering
Virkelig god kvalitet og hurtig levering
Hurtig levering og et flot produkt!
Hurtig levering og et flot produkt!
Klar anbefaling herfra
Rigtig god kvalitet og hurtig levering
Rigtig god kvalitet og hurtig levering.
Er super tilfreds!
Fantastisk service og mega niceâŠ
Fantastisk service og mega nice plakater! De er virkelig flotte. Kan kun anbefale dem! ððªðœ
Billederne lever fuldt op tilâŠ
Billederne lever fuldt op til forventningerne, det er flotte og i fine rammer
Virkelig flotte plakater
Virkelig flotte plakater, der hÊnger så fint hjemme i stuen. Jeg modtog pakken efter et par dage og de indrammede plakater var i rigtig god kvalitet. Jeg er meget tilfreds
HOLD JER VÃK FRA DEM!
De svare ikke på mails! De kan ikke kontaktes på andet en mail!
De trÊkker pengene inden varen er sendt!
Deres plakater lever ikke op til dem De har på hjemmesiden! Bestilte Tommelise som på hjemmesiden er en tegnet udgave, men fik en plakat med et rigtigt bÞrne ansigt!
De svare ikke på returnerings meddelelser! Og der er ingen garanti for at få pengene tilbage hvis man sender dem retur!
HOLD JER VÃK FRA DEM!

KÞb aldrig hos dem :: Kan under ingen omstÊndigheder anbefaleâŠ
Kan under ingen omstÊndigheder anbefale at kÞbe plakater hos dette firma.
Synes godt nok det er Êrgerligt at de behandler deres kunder sådanne.

Hvis I fortryder jeres kÞb
OPDATERING 23/03/2024
Så fik jeg endelig i går besked fra Storyofandersen, at mit kÞb ville blive refunderet i lÞbet af 4-6 arbejdsdage.
De fik mine kÞbte varer retur for 1 måned siden.
Hvis I fortryder jeres kÞb, så hÞrer I intet fra sÊlger :-(
Jeg har nu skrevet 2 mail om at vi har fortrudt kÞbet af 3 plakater (grundet dårlig oplÞsning af motiv)
Vi hÞrer intet.

Storyofandersen ããã®åç
Bestilte 3 plakater i mÞrk trÊ ramme!
Bestilte 3 plakater i mÞrk ramme.
De er kommet, men kvaliteten sf 3 plakater med de billigste trÊrammer, man kan opstÞve.
Det er et dyrt foretagende til kr. 2.000,- og ef bestemt ikke et produkt, som er vÊrd at skrive hjem om til de penge.
Hverken plakaterne eller rammerne oser af kvalitet.

Manglede varer
Hej
Har bestil 3 plakater til jul som jeg fint modtager.
Bestiller 3 mere⊠pengene er trukkenâŠ. Men har ingen plakater modtagetâŠ
Har ringet til gls de har intet i mit navn.
Mailet til firmaet vild mange gange uden overhoved det svarer. Sendt besked pÃ¥ messenger ja den er set men hellere ikk et svar derâŠ
Mangler at modtaget et pakkenummer så jeg kan efterlyse den, hvis den er afsendt.

Aldrig igen !
Har desvÊrre haft en mega dårlig oplevelse og kommer aldrig til hverken at anbefale eller kÞbe hos jer igen !
KÞbte 3 billeder med ramme og da billederne ankommer er en af rammerne i stykker i trÊet som er flÊkket. Jeg skriver med det samme til jer, og der går lang tid inden i svarer trods jeg kan se i har lÊst min besked.
Da i endelig skriver vil i have billeder af pakken som forlÊngst er åbnet. I vil have billeder af bobleplast mm og alt det er jo smidt ud efter nÊsten en uge. Pakken havde ikke skader men i prÞver at tvÊre den af på GLS som helt sikkert ikke har skyld i at trÊet er flÊkket i bunden af rammen. Nu hÞrer jeg så ikke mere fra jer så jeg må jo acceptere at de 1975 kr jeg har betalt er spildt ! Jeg skal ud og kÞbe 3 nye rammer for i vil jo ikke sende den ene, og jeg vil have 3 ens.
Synes det er mega dårlig stil.

Flot som på hjemmesiden.
Har netop modtaget 3 plakater 3 dage efter at have bestilt dem.
De er flotte som på hjemmesiden, men er isÊr vild med "Tinsoldaten".

Megaflotte plakater
Megaflotte plakater, hurtig levering og god service. Intet at klage over

Jeg var sent ude
Har netop afhentet ordren, og må sige at kvaliteten er over alle forventninger!
Kan kun anbefale at kÞbe her!

Det er fup!
Det er fup!
De trÊkker pengene, men du modtager aldrig dine vare og de svare ikke når du ringer eller skriver.
Mine forÊldre bestilte 3 plakater i september måned og modtog aldrig, så nej intet er bestilt i mit navn - det skulle havde vÊret en bryllupsgave til min mand og jeg.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ