レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We have been using the Stoveblock for a while now and are very satisfied. It is easy to move and keep clean. We are considering buying another one.

5぀星のうち5の評䟡

Gemakkelijk te installeren: met 1 "sticker" . Ziet er netjes uit. Houdt je muur schoon en scherm zelf ook gemakkelijk schoon te maken, omdat je het er zo kunt uit tillen en terugzetten.

5぀星のうち5の評䟡

Voor onze nieuwe keuken met geheel gestucte wanden wilden we iets anders dan tegelen achter de inductieplaat tegen kookspetters. Stoveblock biedt een super simpel te installeren, mooie en afdoende opl... もっず芋る

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Stoveblock

2026幎4月16日

Dear Martin,

Thank you for your review. We're happy that you're satisfied with the Stoveblock and how easy it is to clean.

Kind regards,

Doet wat het belooft.

2026幎4月9日

Beste Jannette,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over het spatscherm en dat het makkelijk te installeren is. We wensen u veel gebruiksgemak en geniet van de schone muur!

Hartelijke groet,

Sehr zu empfehlen

Wir sind super zufrieden damit, leichte Handhabe, leichte Reinigung, sowohl geeignet, um Kinder vor dem Herd zu schÃŒtzen als auch super als Spritz Schutz geeignet, damit der Boden nicht schmutzig wird. Sehr zu empfehlen

2026幎4月6日

Hallo Yasmin,

Vielen Dank fÃŒr Ihre tolle RÃŒckmeldung!

Es freut uns sehr, dass Sie so zufrieden sind und den Stoveblock vielseitig einsetzen, sowohl als Schutz fÃŒr Kinder als auch als praktischen Spritzschutz. Genau so soll es sein!

LG

Top Produkt

Top Produkt. Funktioniert wie gedacht. SchÃŒtzt den Putz hinter dem Waschbecken.

2026幎4月5日

Hallo Christiane,

Vielen Dank fÃŒr Ihre tolle Bewertung!

Es freut uns sehr, dass alles wie gewÃŒnscht funktioniert und Ihr Waschbeckenbereich jetzt optimal geschÃŒtzt ist. Genau dafÃŒr ist der Stoveblock gemacht!

LG

Super enthousiast

Het bedrijf is zeer service gericht en snel qua leveren. Ook als er vragen zijn direct antwoord. Vind ik heel plezierig.
Het poduct wat ze leveren is van goede kwaliteit. Ik ben er superblij mee.

2026幎1月29日

Stoveblock からの回答

Wat een geweldige review, bedankt!

Fantastisch om te horen dat u onze snelle levering en directe service als prettig ervaart, daar doen we het voor. En natuurlijk nóg mooier dat u zo blij bent met de kwaliteit van het product.

Veel plezier ermee! 😊

Daan van Team Stoveblock

Met Stoveblock houd je een spatvrije muur

Met Stoveblock houd je een spatvrije muur
Echt een geweldige oplossing om te voorkomen dat er spatvlekken op de muur belanden. En daarbij eenvoudig te monteren en te hanteren.

2026幎2月3日

Stoveblock からの回答

Bedankt voor de mooie review! 🙌

Geweldig om te horen dat Stoveblock uw muur spatvrij houdt en dat u de eenvoudige montage en het gebruiksgemak waardeert. Precies waarvoor wij het hebben ontworpen!

Fijne dag,

Daan van Team Stoveblock

5぀星のうち5の評䟡

Edles und funktionales Design!

ZunÀchst einmal ein super freundlicher Kundenservice, der schnell reagiert. Mit dem Produkt bin ich sehr zufrieden. Sehr schlicht und edel und erfÌllt seinen Job

2025幎10月18日

Hallo May-Li,

Vielen Dank fÃŒr Ihre tolle Bewertung!
Wir freuen uns sehr, zu hören, dass sowohl der Kundenservice als auch der Stoveblock Ihren Erwartungen entsprechen. Schön, dass Ihnen das schlichte und edle Design gefÀllt und alles so funktioniert, wie Sie es sich wÌnschen.

Ihr Team von Stoveblock

Werkt perfect

Werkt perfect. Goed schoon te houden en makkelijk weg te halen. Geld zeker waard

2025幎10月13日

Beste Melvin,

Wat fijn dat de Stoveblock zo goed werkt! We zijn blij dat te lezen en wensen u nog veel gebruiksgemak toe!

Heel tevreden!

Wij gebruiken het scherm als bescherming tegen spatten van onze koffiemachine en dat werkt prima! Het scherm was ook heel makkelijk om te installeren. Heel tevreden mee!

2025幎9月30日

Beste Raissa,

Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat het scherm goed werkt als bescherming bij de koffiemachine en dat de installatie zo eenvoudig was. We zijn blij dat u er zo tevreden mee bent.

5぀星のうち5の評䟡

Mooie spat bescherming achter onze spoelbak ...

Mooie spat bescherming achter onze spoelbak in de keuken. Valt bijna niet op. montage is in een minuutje gedaan.

2025幎9月7日

Beste Menno,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat de spatbescherming zo netjes achter uw spoelbak past en dat de montage zo eenvoudig ging. Veel plezier ermee!

Heel goed product

Heel goed product. Hele fijne klantenservice ook. Prima geholpen. Snelle reactie!

2025幎9月24日

Beste Kelly,

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de Stoveblock en onze service! Daar doen we het voor! We wensen u veel gebruiksgemak toe.

Durable and convenient

I have an induction stove built in front of my window, so I was searching for a way to protect it from all the splatter and was very happy to find Stoveblock. I got a fully transparent model and it fits perfectly, very easy to install, very easy to clean. Looks good (as in invisible to eyes) and does a great job

2025幎9月22日

Dear Danna,

Thank you so much for sharing your experience. We’re delighted to hear that Stoveblock fits perfectly in your kitchen, is easy to use, and blends in so seamlessly. That's exactly why we designed it. It’s great to know it’s giving your induction stove the protection you were looking for. Enjoy your splatter-free cooking!

Geniale Alternative

Geniale Alternative zu herkömmlichen Lösungen, WÀnde in der KÌche optisch schön und dabei praktisch zu gestalten. Wir haben eine Lehmwand in der KÌche und möchten diese natÌrlich auch sehen. Da ist diese Lösung total super.

2025幎8月20日

Stoveblock からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihre schöne RÃŒckmeldung! Toll, dass unsere Lösung so gut zu Ihrer Lehmwand passt – praktisch und trotzdem die Wand sichtbar genießen können, genau dafÃŒr ist sie gedacht.

Liebe GrÌße,

Geweldig goed product

Geweldig goed product. De uitkomst als je niets aan je muur vast wilt maken!

2025幎9月9日

Beste Giorgio,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met de Stoveblock en de gemakkelijke plaatsing ervan! Daar doen we het voor :)

Fijne dag!

Aanrader!

Fijn product (Splash Guard), begrijpelijke handleiding en hele goede service. Het spatscherm beschermt m’n keukenmuur tegen viezigheid en het is makkelijk uitneembaar en schoon te maken. Kortom: aanrader!

2025幎9月4日

Stoveblock からの回答

Bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent en dat het uw keukenmuur tegen viezigheid beschermt.

Fijne dag, team stoveblock

Amazing product, great company

Found the product online but saw that they only ship within the EU. I emailed them to ask about UK shipping and the contact was quick and communication excellent. I purchased two splashbacks from them and they’re perfect for my kitchen. I genuinely can’t recommend this product, or the company themselves highly enough. Just be wary that VAT is added at customs for UK shipping, but other than that, it’s well worth the money for an alternative solution to fixing a splashback on your wall.

2025幎8月17日

Stoveblock からの回答

Thank you so much for your amazing review! We were happy we could help you and even happier that they are perfect for your kitchen.

Have a great day, team stoveblock

Aanrader

Supermooi en stijlvol scherm.
Heel prettig en snel contact. Echt een aanrader

2025幎8月20日

Stoveblock からの回答

Bedankt voor de mooie beoordeling en het compliment!

Ideaal spatscherm

Wij zijn erg blij met het spatscherm, het is sterk/makkelijk schoon te maken/blijft goed staan in het bijgeleverd blokje en dus geen boor nodig!
Tevens goede en snelle service van Stoveblock

2025幎8月15日

Stoveblock からの回答

Leuk om te horen! Bedankt :)

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb eerder een rvs plaat achter mijn

Ik heb eerder een rvs plaat achter mijn kookplaat gehad maar in mijn nieuwe keuken wilde ik de muur niet weer beschadigen, daarom heb ik de stoveblock besteld. Het design is goed en ook stevig, werd ook snel bezorgd

2025幎8月13日

Stoveblock からの回答

Bedankt voor de positieve review!

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben het losstaande spatscherm

Wij hebben het losstaande spatscherm gekocht omdat wij een wit gestucte muur achter de kookplaat hebben en deze wilden beschermen tijdens het koken. Bij ontvangst hebben wij de mooie aluminium houder bevestigd op het werkblad, zat meteen stevig vast. Vervolgens hoefden wij alleen nog maar de plaat er in te doen, heel makkelijk. De plaat ( wij hebben de heldere ) is ook van mooie kwaliteit en wij zijn er blij mee!

2025幎8月7日

Stoveblock からの回答

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met jouw stoveblock 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。