レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har lige holdt vores drengs konfirmation pÃ¥ StrandmÞlkekroen, han havde en fantastisk aften. Det samme synes vi forÊldre og samtlige gÊster. Vi havde valgt forret, krebsehaler, og buffet. Begge d... もっず芋る

Et besÞg vi havde glÊdet os til, men det levede desvÊrre ikke op til forventningen. Glassene stod helt matte/ glaspest og bordene fremstod nussede. Maden, en rÞdspÊtte, virkede ikke frisk og 4 ti... もっず芋る

Solen skinnede. Øresund spejlede det blÃ¥ lys mod gÊsterne som fik velkomstdrinks pÃ¥ terrassen. Alting gik op i en hÞjere enhed ved vores fest primo september. Servicen var venlig og meget hjÊlpsom og... もっず芋る

SÞs gav mine forÊldre & jeg en super skÞn oplevelse & perfekt service hele vejen igennem vores mÃ¥ltid pÃ¥ StrandmÞllekroen. Vi fik det lÊkre skaldyrsfad & vi guffede lÞs. SÞde tjenere, smuk udsigt, lÊk... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 宿屋

圓該䌁業による蚘述

StrandmÞllekroen tilbyder mad fra det danske/franske kÞkken med udsigt over Øresund. Book nemt bord pÃ¥ vores restaurant i NordsjÊlland pÃ¥ tlf. 3963010

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

431件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 31に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Vi var fire til frokost buffet

Vi var fire til frokost buffet d07-04-24
SÃ¥ skuffet, maden elendig, halvtomme fade andre tomme og blev ikke fyldt op, helt utroligt at de vil tage den pris med en buffet som slet ikke lever op til andet en flad oplevelse.
Eneste positive den flotte udsigt.

2024幎4月7日

80 års fÞdselsdagen uden spiritus bevilling

Jeg var på kroen inviteret til en 80 års fÞdselsdag den 21. marts 2024. Da vi ankom kunne vi lÊse at der ikke kunne serveres vin og spiritus, da man havde glemt at forny spiritusbevillingen. Det under mig, at man ikke kontaktede personen der havde lavet reservationen, da denne person havde forlangt, at de skrev hans telefon nr. ned, hvis der skulle ske noget. Jeg selv var i kontakt med kroen om eftermiddagen. På intet tidspunkt kontaktede kroen os for at sige det med spiritusbevillingen, ej heller nÊvnte de det til mig, da vi talte sammen. Utrolig dårlig service, og synd for fÞdselaren at blive behandlet på denne måde.
Vi spiste menuen, hvilke var i orden, dette resulterer i 2 stjerner.

2024幎3月21日
自発的なレビュヌ

Jeg prÞvede i dag StrandmÞllekroen for

Jeg prÞvede i dag StrandmÞllekroen for fÞrste gang og det bliver absolut ikke sidste gang. Utroligt hyggelige rammer og jeg kan sagtens forestille mig kroen en sommeraften med den fantastiske udsigt.
Maden var utrolig lÊkker og kÞdet noget af det mÞreste jeg nogen sinde har fået. Kvaliteten på maden var i top og det kunne smages. Selv buffeten var indbydende og overskuelig. Der var masser af mad, uden det var overdrevet.
Personalet var professionelle og meget imÞdekommende. De var utroligt opmÊrksomme på tomme tallerkner og glas. De arbejdede diskret og stille, med smil og en utrolig hjÊlpsomhed både overfor os og andre gÊster der havde brug for en ekstra hånd.

2024幎4月1日

MÃ¥ske var vi uheldige

Måske var vi uheldige, men maden var altså ikke god. Vi besÞgte kroen til frokost og betjeningen var rigtig god og behagelig. Jeg valgte bl.a. et stykke med krabbe. RugbrÞdet var lÊkkert men krabben var nogle uformelige panerede stykker der var skamstegt i friture. Olien drev ud af dem og det var virkelig uappetitligt. Resten af vores smÞrrebrÞd var ok, men så heller ikke mere. Det er som om der mangler en forståelse for sammensÊtning af smage, råvarer og konsistenser.

2024幎3月30日

DÃ¥rlig service

Vi havde bestilt deals til en LÞrdag aften - 5 retters menu. Ca. 4 timer inden vi kom fik vi en SMS med besked om, at de havde mistet deres alkoholbevilling, og derfor ikke kunne servere alkohol.

Havde jeg vÊret restauratÞr her havde jeg nok tilbudt mine kunder et glas alkoholfri vin som kompensation, eller måske oplyst om, at man selv kunne tage en flaske vin med. Men det var der ikke noget af.

Maden var fin til prisen vil jeg sige. Men der blev så kun serveret 4 retter, og ikke 5 som dealen lÞd på. Forklaringen på dette var, at brÞd og kartofler til hovedretten talte som 1 ret.

Vi havde ondt af de stakkels tjenere som skulle forsvare deres chefs valg - svÊrt når de ikke selv synes det var i orden.

Samlet set kan de ikke få mere end 2 stjerner. Og det var fordi maden var udmÊrket.

2024幎3月16日
StrandmÞllekroen ロゎ

StrandmÞllekroen からの回答

kÊre Ninette,

tak for din anmeldelse.

jeg er ked af at vi ikke kunne kontakte dig hurtigere, men vores bevilling var desvÊrre udlÞbet der. Efter vores mening, er det god service at vi lige kontaktede dig og sagde det, så du havde mulighed for at aflyse.

hvis du kigger på vores hjemmeside kan du se kroens menu er 2 serveringer og fÞrste servering er brÞd skrevet som en del af fÞrste servering :)

dejligt du kunne lide maden.

god dag!

bh. StrandmÞllekroen

Virkelig dårlig mad

Virkelig dÃ¥rlig mad! Diningweek -sÃ¥ hvor svÊrt kan det vÊre nÃ¥r alle skal have det samme? Her dagen efter fÞles munden stadig som overgreb med citronslkrÊl
 pÃ¥ oksemÞrbrad?? Forret fin, men passede slet ikke med de tortillas med humus de kom med. Hovedret - rystende dÃ¥rlig!!! Dessert : flydende chokomouse - lad os kalde den det pÃ¥ en god dag. Kommer ALDRIG igen.

2024幎2月9日

Dårligste madoplevelse i år

Fantastisk dårlig mad til prisen. De gode råvare udeblev eller også må kokken have vÊret syg, for det virkede som om alt var fÊrdiglavet på forhånd og serveret fra dåse eller dybfrost. Og med henvisning til et bord i et indelukket baglokale, når man ankom hjalp heller ikke på helhedsoplevelsen med den ellers pragtfulde beliggenhed StrandmÞllekroen skulle have!

2023幎12月16日
StrandmÞllekroen ロゎ

StrandmÞllekroen からの回答

KÊre Peter,

tak for din anmeldelse, det er super dejligt du gider bruge tid på at skrive den.

dog er jeg rigtig ked af din oplevelse. for jeg kan fÞlge op på det med kÞkkenet og personalet, skal jeg vide hvad I fik at spise og om det var til frokost eller aften?

det indelukket baglokale du snakker om, kan jeg ikke rigtig se hvor ligger? da vi har vinduer i alle vores lokaler :)

men jeg ser frem til at hÞre fra dig. du kan evt. skrive på kontakt@strandmollekroen.dk.

bh. StrandmÞllekroen

Nytårsmenu som den gerne skulle vÊre

Vi fik nytårsmenuen bragt. For anden gang oplevede vi her en innovativ og spÊndende menu - med ting som laks og bÞf som vi troede vi kendte, men efter tilberedning efter anvisningerne var de med de mange tilbehÞr en fest for smagslÞgene og en inspiration til egen madlavning. Kvaliteten var der ikke sparet på. De lever op til deres målsÊtning om traditionel mad på en innovativ måde.

Fantastisk nytårsmenu.

Alt spillede lige fra afhentningen, som foregik hurtigt og uproblematisk med veloplagte medarbejdere. Maden var pÊnt pakket og nem at overskue, og vejledningen, og ikke mindst videoen, gjorde tilberedningen meget overskuelig. Alle retterne var kreativt udtÊnkt og virkelig lÊkre (to kÞd og to fisk). SkÞnt med kagetapas til dessert. Alt i alt en dejlig oplevelse.

Hent selv nytårsmenu 2023

Tak for en fantastisk dejlig nytårsmenu, som bestemt fortjener ROS.
Udleveringen var utrolig professionel og personalet hjÊlpsomme, smilende og viste at smittende og godt humÞr.
Vi havde valgt fiskemenuen og tilkÞbt hummerhale.
Menuen var velsmagende og instruktionerne nemme og lette at anvende.
Som sagt var det hele superdejligt og meget velsmagende – så tak for en dejlig nytårsmenu

SuverÊn nytårsmenue

Vi kÞbte nytÃ¥rsmenuen. Forret, hovedret og dessert. Vi fik en meget let forstÃ¥elig instruktion til tilberedning af rÃ¥varerne som vi kunne supplere med super gode “let at gÃ¥ til” instruktionsvideoer. Forret og hovedret var meget delikate, smagfulde og rigelige. De bliver svÊre at slÃ¥. MÊtheden meldte sig, men desserten mÃ¥tte vi have bl.a. en virkelig god Gateau Marcel. Wow et mÃ¥ltid. Meget anbefalelsesvÊrdigt.

自発的なレビュヌ

Jeg kan virkelig anbefale nyttårsmenu hos StrandmÞllekroen

Jeg kan virkelig anbefale nyttårsmenu fra StrandmÞllekroen ❀

For min del var det helt perfekt med forrett og dessert i går ettermiddag, og litt sen brunch av hovedrett i dag.

Fantastiske smakskombinasjoner i forretten! Jeg jukset en smule og spiste den smÞrstekte hummerhalen sammen med forretten 😇❀

Den glutenfrie dessert smakte himmelsk! MÞrk sjokolade og bÊrcoulis var nydelig sammen med de frysetÞrrede bÊr på toppen av det hele.

Dagens brunch smakte fortreffelig!

Helt fair pris på menyen ift råvarer, deilige sauser/salsa/chimichurri og toppinger.

Mes compliments au chef ❀🀗

Mvh Rakel

Frokostbuffet på vores 40 års bryllupsdag

SÞndag d 5/11 2023 fejrede vi 40 års bryllupsdag.
Vi var 53 personer. Maden var frokostbuffet, utrolig lÊkkert og velsmagende, der manglede bestemt ikke noget. Vinene rigtig gode.
De 3 tjenere der sÞrgede for at alle have det godt, og hjalp med Þl, vand og vin.
Smukt pyntede borde med smukke blomster.
Fantastisk udsigt til Øresund.
Vi giver 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎11月5日