Flott reim, fin farge som stemte med nettsiden, passe tykkelse og lengde til min klokke, NIXON. Fikk rett og slett ny klokke.....eneste minus er spenna som virker litt simpel spesielt nÃ¥la, den er ty... ãã£ãšèŠã
Rask hÃ¥ndtering, raske svar og god returordning da jeg kjÞpte feil type og mÃ¥tte returnere. Kunne ha oppdatert modellisten over hvilke reimer som passer til hvilke modeller, sÃ¥ hadde jeg muligens unng... ãã£ãšèŠã
Veldig rask levering og ikke noe problem med denne butikken den ene gangen jeg har handlet her. Jeg vet ikke hvordan kvaliteten var ment Ã¥ vÊre, men virker litt billig? Men fÃ¥r se hvordan den er i bru... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastic customer service! I managed to order the wrong strap for my watch and Lars, the owner of the shop, sorted everything out perfectly. Will shop here again!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Straps.no er resultatet av en lidenskap for klokker og remmer og et Þnske om å dele dette med andre. En klokke blir så mye mer når man kan velge rem etter humÞr eller antrekk. Uansett om du skal trene, på jobb eller på byen.
Gamle hobÞl vei 11, 1550, HÞlen, ãã«ãŠã§ãŒ
- webshop@straps.no
- straps.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Tipp Topp tommel opp.
Tipp Topp tommel opp.
Alt gikk greit med levering og det som er
Jeg liker disse.
Jeg liker disse.
De er behagelige å ha på håndleddet.
Og liker med farge og det litt rÞffe type.
Flott reim med en liten minus.
Fikk rett og slett ny klokke.....eneste minus er spenna som virker litt simpel spesielt nåla, den er tynn å vinglete noe som gjÞr at du må ha god tid når du tar på klokka for nåla treffer ikke hullet i reima på fÞrste eller syvende gangen..... ellers flott reim.
Rask levering og gode produkter.
Kom rask og virker som god kvalitet.
Rask og god service
Rask håndtering, raske svar og god returordning da jeg kjÞpte feil type og måtte returnere. Kunne ha oppdatert modellisten over hvilke reimer som passer til hvilke modeller, så hadde jeg muligens unngått å bestille feil.
Gode produkter og god oppfÞlging
Raske til å svare og gode på lÞsninger. FornÞyd med både produkter og priser.
En av 2 reimer var ubrukelig
Forsendelse og alt rundt det helt topp, men kjÞp av silikonreim som skulle passet klokka mi har falt at flere ganger. Desverre derfor ubrukelig. KjÞpte skinnreim som gave
Den har holdt.

Straps.no ããã®åç
Effektiv levering og gode produkter
Effektiv levering - gode produkter. Det eneste jeg reagerte på var at mine tre små produkter kom i to pakker. Det virket unÞdvendig, men handler kanskje om hvor de kom fra. Uansett - ting virker som de skal - og det er flotte!
Bestilte klokke boks og springboardâŠ
Bestilte klokke boks og springboard verktÞy. Gode og rimelige produkter, som kom etter 2-3 dagerð
Rask forsendelse, men dyr og "dårlig" Perlon-reim
Oppdatering 14.07.2025: Straps kundeservice har vÊrt veldig hjelpsomme, og lÞsningsorientert i forhold til min misnÞye. De tar reima i retur, og spanderte til og med returporto, noe som viser at de Þnsker fornÞyde kunder. Jeg er fornÞyd med denne lÞsningen, og den gode oppfÞlgingen fra Straps.no
FÞrst av alt: Veldig fornÞyd med rask frakt med sporing. Veldig ryddig. Straps.no ordnet også opp veldig hurtig i en mangel ved Perlon-reima som kjÞpte. ("Ringen" som skal holde "flappen" på plass manglet). De sendte ny ring dagen etterpå. Veldig bra. Det som ikke er så bra, er kvaliteten på Perlon-reimene til Straps.no. Her betaler du nesten 200 kroner for noe som Aliexpress selger for 35-40 kroner. Akkurat samme spenne, material og utforming. Greit nok å drive business med fortjeneste, men jeg blir irritert når jeg ser akkurat samme vare på Aliexpress til mye lavere pris. Bildene på nettsiden til Straps bÊrer preg av "kosmetisk" pynting sammenlignet med faktisk vare.... Blir derfor ikke mer handling fra meg!

Straps.no ããã®åç
Got a tube of polywatch for plasticâŠ
Got a tube of polywatch for plastic surfaces worked like a dream , fast delivery good communication with the company

Straps.no ããã®åç
Rask levering gode reimer.
Superrask pakking
Reimene ble pakket nesten umiddelbart etter bestilling. praktisk pakket inn og kom raskt frem. og reimene sto til forventningene!
Fine produkter
Fine produkter. Dersom de får litt raskere leveringstid blir det 5 stjerner :)