Nemám co se tÜÄe stÅihu a materiálu skuteÄnÄ nic. Co mi osobnÄ vadÃ, ÅŸe prakticky nenà způsob jak si nadiktovat kdy a kam zásilka dorazÃ. Neberte mÄ zle, bral jsem dva balÃÄky, prvnà mi pán volal cca... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
I liked that my order came in 4 days since ordering. I was also really pleased with the quality of those working shoes. From what I heard they should have som warranty on those shoes and working cloth... ãã£ãšèŠã
Strauss jiÅŸ objednávám nÄkolik let, co se tÜká vÜdrÅŸe pracovnÃho obleÄenà a obuvi...za 26 let ve stavebnictvà jsem vyzkouÅ¡el jiÅŸ mnoho firem s pracovnÃm obleÄenÃm a nejvÃce mÄ oslovil právÄ Strauss.... ãã£ãšèŠã
Velmi pÅehlednÜ katalog, po objednánà zboÅŸÃ rychlé doruÄenÃ, perfektnà materiál, jsem moc spokojenÜ. Jen mne mrzÃ, ÅŸe nenà şádná prodejna v Praze, kde by se dalo obleÄenà vyzkouÅ¡et a vybrat si velikos... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SpoleÄnost Strauss je jednÃm z pÅednÃch svÄtovÜch vÜrobců pracovnÃch odÄvů a ochrannÜch pracovnÃch pomůcek. VÜrobky s uÅŸitkovÜm charakterem majà nynà mezi fanouÅ¡ky skuteÄnÜ ÅŸivotnà styl a kultovnà status. SpoleÄnost Strauss realizuje vÄtÅ¡inu svÜch prodejů online, ÄÃmÅŸ se Åadà mezi pÄt nejvÄtÅ¡Ãch internetovÜch prodejců v NÄmecku. SpoleÄnost zamÄstnává 1 700 lidà a vyrábà ve 27 zemÃch svÄta se zamÄÅenÃm na jihovÜchodnà Asii.
é£çµ¡å
ãã§ã³å ±ååœ
- 226 201 520
- info@strauss.cz
- strauss.com/cz
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VaÅ¡e pracovnà obleÄenà je kvalitnà aâŠ
VaÅ¡e pracovnà obleÄenà je kvalitnà a pohodlné, vydrÅŸÃ zátÄÅŸové podmÃnky pÅi práci v terénu.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Charging customers for shipping whenâŠ
Charging customers for shipping when they order and then again if you return/exchange!!!
Strauss could gain another great customer instead choosing greediness over customer service resulting in lost customer for life!!!

STRAUSS ããã®åç
All was perfect
From order till delivery everythingâŠ
From order till delivery everything went well.
Also quality of the delivered products is very good.
HodnocenÃ
NaÅ¡i montéÅi si oblÃbili pracovnà kalhoty e.s.motion 2020. Jsou kvalitnà a dobÅe sedÃ. VyÅÃzenà objednávky i dodánà bylo velmi rychlé.
KvalitnÃ
KvalitnÃ, odolné, rychlé dodánÃ. Velikosti sedÃ. Jsem spokojenÜm zákaznÃkem a tÄÅ¡Ãm se na dalšà spolupráci.
Outdated system
Outdated system. Everything is done manually, even though the data exists in the electronic version, but the complaint system, for example, can't process it⊠QR payments aren't supported

STRAUSS ããã®åç
VÅ¡echno dobrÜ ale poÅ¡tovné a balné zaâŠ
VÅ¡echno dobrÜ ale poÅ¡tovné a balné za 228 KÄ je skoro 3 krát vÃc neÅŸ u jinÜch eshopu.. jednoduchá a rychlá vÜmÄna zboÅŸÃ je dobra
VÜborná komunikace
VÜborná komunikace, rychlá odpovÄÄ na dotaz a rychlé dodánÃ. 100%spokobenost. VÃce takovÜch firem
Super materiál.Kvalita a doruÄenið
Kvalitnà zboÅŸÃ
VÅ¡e bylo v poÅádku rad bych kdyby jsteâŠ
VÅ¡e bylo v poÅádku rad bych kdyby jste dÄlali gastro kalhoty reznicke pepito s laclem a budu nad mÃru spokojen dekuji ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ