Var på et supergodt kursus i vÊvestrik. Kursusmaterialet blev sendt sammen med rigtigt mange virkeligt gode links til blog, videoer og tips. Anbefaler varmt!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig flot opskrift, nemt at downloade, hurtigt og sikkert
hvorfor er er ikke en standart for strikkeopskrifter, med forkortelser og div.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har for fÞrste garn handlet garn hos Henni og havde brug for hjÊlp mht farver plus, at jeg ogsÃ¥ havde andre spÞrgsmÃ¥l. Har oplevet en virkelig fin service. Svarer hurtigt og udfÞrligt. Ikke sidst... ãã£ãšèŠã
Hos Strik med Henni finder du lÊkkert håndfarvet garn. Jeg hjÊlper gerne med at beregne garnmÊngder til strikkeopskrifter eller bestille lige den farve hjem, du gerne vil have. Jeg forhandler blandt andet Malabrigo Yarn, ChiaoGoo strikkepinde og de sÞde og sjove maskemarkÞrer fra Pretty Warm Designs. Derudover afholder jeg strikkeworkshops og knitalongs.
Elmegade 23, st. th., 2200, KÞbenhavn N, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
LÊkre produkter. Hurtig levering og personlig hilsen, som gÞr, jeg er en vÊrdsat kunde.
God hjÊlp til at vÊlge det rigtige garn, og altid mulighed for at få vejledning til de forskellige projekter.. Hurtig levering. Super service

Strikmedhenni Shop ããã®åç
Har Bl.a. kÞbt de mest fantastiske strikke markÞrer her, de er Sà fine og leveres i en fin lille Êske - og sÃ¥ er der hurtig levering - sÃ¥ fem STORE stjerner herfra âïžâïžâïžâïžâïž

Strikmedhenni Shop ããã®åç
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã