Stripstars レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Ik heb nu twee keer een mannelijke stripper besteld bij dit bureau en beide keren zijn erg goed bevallen. Eerste keer was met Mike (lex)in kerstman outfit, erg gelachen en zat heel goed in... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fantastische performance, 10 min te laat maar met het verkeer is het niet meer dan logisch. Het was een fantastische avond die alleen maar leuker werd door dit optreden. Door de gemakkelijke omgang va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een topbedrijf!! Wij hadden last minute een leuke stripper nodig omdat een andere activiteit niet doorging. Binnen een uur (!!!!) hebben ze voor ons kunnen regelen dat Marco langs kwam. Wat een fa... もっと見る

企業情報

1. イベント プランナー

当該企業による記述

Stripper of striptease huren bij Stripstars kan al vanaf €180. Wij staan garant voor de beste, leukste en mooiste strippers van Nederland. Je kunt ze inhuren voor je vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of ieder andere feestelijke gelegenheid.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

Stripper Andrew is een topper

Stripper Andrew heeft onze dochter verrast voor haar 18e verjaardag.
Wat een leuke en vriendelijke jongen. Hij was heel respectvol en vroeg duidelijk wat hij mocht of niet mocht doen. Een leuke show heeft hij gegeven.
Sexy, humor en ondeugend….. dus erg geslaagd.
Er is een mooie herinnering gemaakt.
*Communicatie met het bureau en op de dag zelf met Andrew was erg duidelijk.

2023年3月10日

Sara wat een Beauty😍

Striptease Sara gehuurd voor onze collega. Wat een prachtige dame & mega professionele act heeft zij gegeven👏 Super bedankt Stripstars! Wij boeken strippers alleen nog maar hier🥳

2023年1月31日

Jonathan

Hij was super professioneel en netjes daarnaast was het een super act met top muziek. We hebben genoten van Jonathan.

2022年11月26日
5つ星のうち5の評価

Bijzonder leuke show verzorgd door Mercedes.

Wij hadden voor een feestje een striptease act in gedachten. Vanaf het allereerste (mailcontact) waren wij verrast door de bijzonder goede manier van communiceren. Op de avond zelf kwam Mercedes op de afgesproken tijd. Zij voelde precies aan wat de bedoeling was van de avond. Pikant maar bovenal leuk. De act was/show was top en de connectie met de overige bezoekers was dit ook. Nou niet dat dat dagelijks voorkomt maar als mensen ons zouden vragen, dan bevelen wij Stripstars absoluut aan.

2022年10月15日

Geweldige service

Geweldige service! Eindelijk een betrouwbaar bureau en de stripper ontvangen die wij besteld hadden! Onwijs bedankt voor de goede en snelle service

2022年9月9日

Vrijgezellenfeest Geslaagd!

Een perfecte, gezellige avond! De dame in kwestie had misschien een iets verouderde foto doorgestuurd maar dat mocht de pret niet drukken!

Professioneel geregeld met veel humor, en al met al het geld dubbel en dwars waard. Zeker een aanrader voor vrijgezellenfeesten!

2022年8月14日

Topservice en betrouwbaar bureau

Topservice en betrouwbaar bureau. Vooraf is alles goed doorgesproken, ook de communicatie op de dag zelf is goed.
De stripper Vicio was mooi op tijd en heeft een geweldige show gegeven. The bride to be heeft enorm van hem genoten, maar de andere dames (waaronder ik zelf) ook.

2022年7月25日

Topbedrijf

Afgelopen weekend bij Stripstars een stripper besteld. Het was een beetje last minute dus dat was een uitdaging, maar Stripstars heeft ons goed geholpen. De stripper was netjes op tijd, kregen diegene die we besteld hadden, het bedrag was marktconform en we hebben het feestvarken een onvergetelijke avond bezorgd. Ik raad iedereen Stripstars aan en zal een volgende keer weer bij dit bedrijf boeken.

2022年7月5日
5つ星のうち5の評価

Beter dan dit kon niet👍🤗

Beter dan dit kon niet, qua communicatie met Stripper Acency konden we voor een vrijgezellen feest voor een vriend van ons prima afspraken maken👍 De werkelijk prachtige dame die kwam strippen deed dat geweldig met ook nog de nodige humor met een knipoog er in, precies zoals wij van te voren als wensen hadden aangegeven Nu bestellen wij niet maandelijks een stripster natuurlijk maar we blijven bij dit bedrijf terug komen in de toekomst, ik raad iedereen dit bedrijf aan👍🤗 Het was fantastisch, de bruidegom en wij als zijn vrienden hebben mede door haar zeer leuke sexy show een schitterende super avond gehad Absoluut een aanrader Hartstikke bedankt 👍🤗😘Cees Raven

2022年7月2日

Stripstars からの回答

Wat onwijs tof dat je de tijd genomen heb zo een leuke review te plaatsen over onze service Cees😍 Wij zijn erg blij dat jullie zo genoten hebben van onze mooie dame! We staan altijd voor je klaar om er weer een feest van te maken voor in de boeken😌 Tot de volgende keer🥳 Groetjes Kim van Stripstars😚

In 1 woord geweldig!!!!

In 1 woord geweldig!!!!

Reactie van de dames:
- mooie man
- ik heb het warm
- wat ziet hij er goed uit
- wat doet hij dit leuk
- wat een knappe vent
- daar wil ik een beschuitje mee eten
- achteraan aansluiten🤣

Kortom: een leuke, stoere en knappe vent die vanavond hele leuke act heeft gegeven, waarin hij onze vriendin heeft meegenomen.

Zijn nummer staat opgeslagen in meerdere telefoons🤣

Beide heren waren aardig en professioneel.

Bedankt!

2022年5月22日

Stripstars からの回答

Wat super leuk dat stripper Denzel jullie zo een leuke tijd bezorgd heeft🥳 en onwijs bedankt voor deze mega toffe review!
Groetjes team Stripstars

Mister Royal voor mijn Zus geboekt voor haar 60e verjaardag

Mister Royal voor mijn Zus geboekt i.v.m. haar verjaardag (60 jaar). Op het feestje kwam Mister Royal keurig op tijd eerst vooraf even telefoontje ontvangen dat hij er was. Laatste details nog even besproken en toen kon Mister Royal zijn act gaan uitvoeren. Echt helemaal super wat een topper onze politie agent hihi, top muziek en een keurig optreden gegeven. Een echte aanrader om te boeken. Hij heeft het feestje helemaal af gemaakt. Nogmaals Mister Royal bedankt. Groetjes Marijke Dijkstra.

2022年4月24日

Top service

Onwijs snelle reactie, na aanvraag. Super goed bereikbaar met vragen. Maar ook een onwijs leuke dame met een goede show. Wij zijn zeer tevreden en zouden in de toekomst zeker nogmaals gebruik maken van deze service. Destany bedankt !! Het feestvarken was positief verrast!!

2022年4月3日

Stripstars からの回答

Bedankt voor je leuke revieuw Yvette😊 Destany weet er altijd een goed feestje van te maken🥳🥳

Toni was fantastisch!

Toni was fantastisch!! We onthouden hem zeker voor de volgende verjaardag! Leuk handdoekje meegenomen en goede act!!

2022年2月20日

Stripstars からの回答

Super fijn dat alles goed bevallen is😀 Tot de volgende verjaardag weer en bedankt voor de leuke revieuw🥳

Geweldig geregeld!!

Komt afspraken perfect na, alles was top geregeld. Zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen. Snelle reactie, snelle actie, alles was volgens tijd afgesproken en geregeld. Heel blij met dit bedrijf! Volgende keer weer :)

2021年12月4日

Trustpilot エクスペリエンス