䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. 児童曞店
  3. 子䟛向けのおもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Bij Studio Bambacht vind je de allermooiste producten voor baby's en kids. Handgemaakt met zorg en liefde - en van de leukste merken - voor jouw kleintje! Je slaagt gegarandeerd wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk en uniek cadeau om jezelf of iemand anders gelukkig mee te maken!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Snelle levering en communicatie

Er was aangegeven dat de levering iets langer zou duren door de feestdagen, maar had alsnog erg snel het pakket binnen. DHL had het niet goed geregistreerd, maar het pakket was goed en volledig bezorgd. Er was ook snel en fijn e-mail contact toen ik vragen had over de levering. Spullen zelf zijn mooi, erg blij mee!

2025幎12月10日

Aanrader

Ik heb een schooltas besteld voor mijn dochtertje met geborduurde naam. De tas werdt gelijk dezelfde dag nog verzonden en ook nog ingepakt! (verjaardagscadeautje).
Er zat ook een leuk handgeschreven kaartje bij. Ik raad dit bedrijf aan! Ze doen net even de extra moeite en juist dit maakt het speciaal.

2025幎4月16日
5぀星のうち5の評䟡

Hele vriendelijke verkoopster die met

Hele vriendelijke verkoopster die met je meedenkt😊. Ik wilde pittenzakjes aanschaffen en heb toen via de chat wat vragen gesteld over bepaalde kleuren en samenstellingen(kersenpit of druivenpit). Om misverstanden te voorkomen, bood de eigenaresse mij aan om even te bellen voor overleg. Vervolgens een aantal verschillende kleurencombinaties op de foto toegestuurd gekregen via whatsapp om zo een goede keuze te kunnen maken. Einde van de middag mijn bestelling geplaatst (na 16.00 uur), en toch al de volgende dag in huis :). Ik kan deze webshop iedereen aanbevelen 😊

2025幎2月27日
5぀星のうち5の評䟡

Erg tevreden over deze webshop

Erg tevreden over deze webshop! Ik had 6 dezelfde spenen besteld, waarvan schijnbaar 1 andere speen. De eigenaresse viel dit op en belde of dit wel klopte. Dit noem ik pas echt goede service :)
De volgende keer bestel ik zeker weten weer bij deze webshop!
Ook de levering was erg snel.
Al met al een hele goede, betrouwbare webshop!

2025幎2月4日
5぀星のうち5の評䟡

Hele goede service en snel bezorgd

Hele goede service en snel bezorgd! Ik had 8 speentjes besteld en 1 daarvan was per ongeluk een ander model. Iris had het gelijk door en ik werd gebeld met of dat klopte. Toen werd het gelijk aangepast, super goede service😁 En toen had ik ze ook nog mega snel in huis met een handgeschreven briefje erbij. Studio Bambacht wordt mijn vaste speen leverancier! 😉

2024幎10月19日

Hoi Nina,

Super leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Wat een mooie woorden :-). Hier worden we helemaal blij van!

Gelukkig konden we het op voorhand ontdekken, want dan zijn alle 8 de speentjes gewoon zoals ze moeten zijn. Heel veel plezier van de spenen en tot de volgende keer!

Liefs Iris - Studio Bambacht

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, vlot in huis.
Wat ik erg leuk vond,was de inpakservice en de verrassend lieve kaart!!!

Iris,ga zo door,tot een volgende keer.
groet,Ellen

2024幎10月14日

Hoi Ellen,

wat een leuk berichtje voor ons, dankjewel! Lief dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven om je positieve ervaring te delen! Wij gaan zeker zo door :)!

Tot de volgende keer!
Groetjes Iris

5぀星のうち5の評䟡

Hele mooie kwaliteit spullen.

Hele mooie kwaliteit spullen.
Leuk kaartje erbij en heel schattig ingepakt. Ook kreeg ik een foto toegestuurd van hoe hij geworden is. Dit is de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik hier voor mijn dochter heb besteld.

2023幎6月28日

Studio Bambacht からの回答

Dankjewel voor je mooie review! Wat onwijs leuk om te horen dat je er zo blij mee bent :-)! Daar word ik zelf ook helemaal blij van. Ik weet zeker dat jullie er heel veel en lang plezier van gaan hebben! Tot een volgende keer. Liefs Iris - Studio Bambacht

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。