レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

God kvalitet pÃ¥ plakaten. God kommunikation og besked om forsinkelse af pakke. Endda flere gange info og beklagelse fra Studio Bitte. Og heldigvis nÃ¥ede pakken rettidigt frem. Og den fine plakat sat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har modtaget de fineste plakater fra Studio Bitte 😍 Elsker farvesammensÊtningen og det grafiske udtryk. Fik dem leveret, pakket rigtig flot ind i silkepapir i et plakatrÞr som jeg nu kan bruge til op... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan varmt anbefale at handle med Studio Bitte. Deres hÃ¥ndtering af bÃ¥de bestilling og forsendelse foregik uden problemer og med stor Êstetik. Jeg fik mine plakater dagen efter min bestilling og in... もっず芋る

䌁業情報

1. グラフィック デザむナヌ
  2. 子䟛の店
  3. むンテリア デザむン店
  4. デザむン事務所
  5. ポスタヌ店

圓該䌁業による蚘述

Studio Bitte laver farverige, fjollede, humoristiske og fantasifulde plakater til de bitte-små. Plakatuniverset udspringer af kÊrligheden for det danske sprogs rim og remser, sange og ordlege. Dem vi alle kender, og som har vÊret med til forme barndommen generation efter generation.

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Meget tilfreds

Hurtig og gratis levering. Flot plakat.

2026幎2月4日

Studio Bitte からの回答

Tusind tak for den positive feedback 💗 Det sÊtter jeg stor pris pÃ¥! Bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

5぀星のうち5の評䟡

God kvalitet på plakaten.

God kvalitet på plakaten.
Og heldigvis nÃ¥ede pakken rettidigt frem. Og den fine plakat sat op pÃ¥ mit barnebarn s vÊrelse 🩷

2026幎1月8日

Studio Bitte からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Superglad for at det hele lykkes - og at I synes kvalitet og Êstetik er i vinkel. Det betyder rigtig meget :-) Bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

Nogle fine unikke sager

Nogle fine unikke sager, sÞde medarbejdere og hurtig levering :-)

2025幎5月22日

Studio Bitte からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse. Rigtig glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med det hele :-) Bedste hilsner Camilla / Studio Bitte

Alt var super

Alt var super. Virkelig fine produkter

2025幎7月7日

Studio Bitte からの回答

Dejligt at hÞre! Mange tak for din anmeldelse - den sÊtter jeg stor pris på :-) Bedste hilsner Camilla / Studio Bitte

God oplevelse

Nemt at bestille og hurtig levering

2025幎2月10日

Studio Bitte からの回答

Tusind tak for de fem stjerner og for at tage dig tiden til at skrive en anmeldelse - det betyder rigtig meget. Rigtig glad for at det har vÊret en god oplevelse :-) Bedste hilsner Camilla / Studio Bitte

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fik fÞrst sendt en fejl levering

Jeg fik fÞrst sendt en fejl levering, dette blev der hurtigt taget hånd om og den rigtige bestilling er nu landet hos mig. Den er rigtig fin.

2024幎11月21日

KÊre Lone

Tusind tak for din fine anmeldelse - den blev jeg super glad for! Beklager endnu engang fejlen - men dejligt, at du er glad for resultatet. Det er rigtig godt :-)

Bedste hilsner

Camilla / Studio Bitte

Fina grejer

Fina grejer! Men dyrt om man Àr svensk eftersom vÃ¥r krona Àr sÃ¥ svag, det fick mig först att tveka. Det hade varit trevligt med en liten hÀlsning, kanske en lapp dÀr det stod: ”tack för att du handlar av oss” eller nÃ¥got sÃ¥nt. NÃ¥got som fÃ¥r en att kÀnna sig lite uppskattad. I Sverige Àr det vanligt att man fÃ¥r det nÀr man handlar av en lite mindre webshop. Men snabb frakt och det blev jÀttefint pÃ¥ vÀggen. Roligt att ha nÃ¥got som alla inte har, och sÃ¥ har jag hittat en ny favoritsÃ¥ng tack vare min nya poster.

2024幎10月1日

Studio Bitte からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, din gode feedback og ikke mindst for at stÞtte min lille virksomhed :-) Dejligt at hÞre, at du er glad for plakaten og at pakken nåede hurtigt frem til Sverige. Og god idé med en lille hilsen - det vil jeg helt sikkert kigge på! Bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

Hurtig respons på spÞrgsmål

Hurtig respons på spÞrgsmål, samt information under hele handlen

2024幎6月4日

Studio Bitte からの回答

Hej Lajla :-) Mange tak for din anmeldelse. Glad for at hÞre, at du var glad for processen. Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder meget. Bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig levering og smukke plakater

Hurtig levering. Flot produkt 🩷

2024幎5月2日

Studio Bitte からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Sofie. Det sÊtter jeg stor pris på :-) Glad for at hÞre, at kÞbet levede op til din forventninger. Rigtig god sommer - og endnu engang tak! Bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

God service

God betjening

2024幎3月27日

Studio Bitte からの回答

Tusind tak for de fem stjerner, Birgitte! Super glad for det. Ikke mindst for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder rigtig meget for min lille virksomhed. Bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

Kan kun anbefale

Rigtig god og venlig kundeservice. Rigtig fine plakater i flotte og skarpe farver 🙌🏌

2024幎2月5日
自発的なレビュヌ

Studio Bitte からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse :-) Det gÞr mig rigtig glad at hÞre, at du er tilfreds med både kundeservice og plakater. Håber du bliver rigtig glad for dem! Bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

Super smukt produkt :) Kundeservice

Super smukt produkt :) Kundeservice også i top.

2023幎11月29日

Studio Bitte からの回答

Hejsa :-) Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du synes både plakat og kundeservice er i top :-) De bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

5぀星のうち5の評䟡

Min ordre var ikke gået igennem

Min ordre var ikke gÃ¥et igennem , skrev mail
 fik svar samme dag og nÊste dag var min ordre sendt af sted .
Super service og så fin plakat jeg fik kÞbt .

2023幎6月20日

Studio Bitte からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den blev jeg super glad for! :-) Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du havde en god oplevelse med både service, levering og plakatens kvalitet. Håber at se dig igen på shoppen! Bedste hilsner Camilla / Studio Bitte

⭐⭐⭐⭐⭐

Flot plakat, flot ramme og hurtig levering 👏🏌

2023幎2月27日

Studio Bitte からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse :-) Jeg er super glad for at hÞre, at du havde en rigtig god oplevelse med både plakatens og rammens kvalitet samt leveringsprocessen. Tusind tak for at tage tid til at skrive en anmeldelse, det betyder rigtig meget! Bedste hilsner Camilla / Studio Bitte

Studio Bitte からの回答

Hej Nils! Mange tak for din fine anmeldelse - det sÊtter jeg stor pris på :-) Jeg er glad for at hÞre, at du synes om hjemmesiden og at levering var hurtig. Bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

Great purchase!

Great purchase and fast delivery.

2022幎10月6日

Hi Ellen!

Thank you so much for your lovely feedback. Really appreciate it! Great to hear that you are happy with your purchase. Hope to see you again at the shop :-)

Best, Camilla / Studio Bitte

5぀星のうち5の評䟡

Nemt at bestille og hurtig levering!

2022幎9月26日

Studio Bitte からの回答

Hej Vagner! Mange tak for din fine anmeldelse. Den sÊtter jeg stor pris på! Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du synes det har vÊret nemt at bestille - og at leveringen har vÊret hurtig :-) Bedste hilsner, Camilla / Studio Bitte

5぀星のうち5の評䟡

Super let at bestille og levering af

Super let at bestille og levering af mine varer

2022幎7月27日

Hej Charlotte

Tusind tak for anmeldelsen! Jeg er super glad for at hÞre, at alt var som det skulle vÊre :-) Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af min lille webshop - det sÊtter jeg stor pris på!

Bedste hilsner

Camilla / Studio Bitte