Rigtig fine ting og god leveringstid. Dog var den chakra uro jeg havde kÞbt gÃ¥et i stykker. En af stenene hang ikke fast til uroen. Kunne laves men ikke meningen nÃ¥r man kÞber et produkt at det er i s... ãã£ãšèŠã
Var lidt skeptisk grundet blandede anmeldelser. Jeg bestilte shampoo og balsam barer - de blev sendt samme dag og jeg modtog produktet et par dage senere. Ingen klager herfra - super fint.
KÞbte en rigtig fin sÊbeskÃ¥l-holder til shampoobarer fra Kitsch. Sugekoppen kan (forventeligt) ikke holde skÃ¥len selv, men med en gang dobbeltklÊbende stÊrk "tape" sidder den helt perfekt og virker... ãã£ãšèŠã
Kan absolut ikke anbefale denne shop. Man fÃ¥r ikke besked hvis en vare er udsolgt. Men de tager betaling for varen alligevel. De hÊver pengene ved bestilling. Kundeservice er nÊrmest ikke-eksi... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering og nem returnering
Hurtig levering, og nem returnering. Og meget nem at komme i kontakt med telefonisk.
Varene er ikke kommet men pengene er trukketâŠ
Update: jeg tilfÞjer lige 2 stjerne men er stadigvÊk ret forvirret over min oplevelse ð€·ðŸââïžLige efter jeg havde skrevet denne anmeldelse pÃ¥ trustpilot fik jeg en slags auto besked fra Studio Buus om at mine penge var blevet refunderet, men jeg skulle stadigvÊk betale for levering, som jeg undrede mig over. Jeg havde ikke bedt om refundering men bare spurgt flere gange efter mine varer uden at fÃ¥ svar.
Samme dag og pengene kom tilbage pÃ¥ min konto, kommer besked fra Post nord at Studio Buus netop har afleveret en pakke til mig. Mine varer er kommet nu og jeg har fÃ¥et mine penge refunderet (udover leveringð€£) Jeg har skrevet igen en mail og spurgt hvad er hvad i denne sag men selfÞlgelig ikke fÃ¥et svar. Jeg tror jeg konkluderer at firmaet ikke er et scam men bare har et lidt akavet iforhold til det tekniske og er lidt langsomme. Varene er gode nok. Hvis de skriver tilbage hÃ¥ber jeg at jeg kan fÃ¥ lov til at betale for mine varer.
____________________
Varene er ikke kommet og intet svar fra kundeservice, hverken på mail eller telefon. Har prÞvet at ringe 2 gange og skrevet 4 gange. Pengene er trukket. Jeg håber stadigvÊk på varene kommer men er desvÊrre skeptisk. Tror dette firma er et fusk, desvÊrre.
Jeg har fået mine varer, men....
Jeg har fået mine varer, som jeg bestilte. Nogle af dem var ok - en opvaskebÞrste, en sÊbeskål, MEN to forskellige deodoranter var ubrugelige. Den ene en stick var så tÞr og indskrumpet, at den ikke kunne glide på huden. Den anden, skulle vÊre cremet og til at smÞre under armene, var så fast, at man måske kunne få det ud i små klumper. Bege er endt i skraldespanden. Altså!!!!!
En magnetisk sÊbeholder havde en så lille bitte sugekop til vÊggen, at den selvfÞlgelig ikke kan holde et stykke sÊbe.
Meget Êrgerligt for de har lavet en nydelig shop, som er indbydende. Men jeg prÞver nu ikke igen.
De har ikke styr på en skid
Jeg bestilte fire produkter den 12/12. Den 14/12 modtog jeg to produkter, hvoraf det ene produkt var forkert.
Jeg henvendte mig flere gange til deres kundeservice på både mail og telefon, men fik aldrig svar. Fik på INTET tidspunkt en opdatering om hvornår resten af min ordre ville blive sendt. Dog stod der på et tidspunkt på deres hjemmeside, at de hårnåle jeg havde bestilt (som skulle have vÊret en julegave) ville blive afsendt den 19/12, men det skete aldrig og blev sidenhen fjernet fra siden igen.
Den 4/1 fik jeg en mail om, at min ordre var på vej, men på trackinglinket stod den som annulleret. Meget mÊrkeligt.
Jeg valgte derfor (i et sidste håb) at rÊkke ud til butikken på instagram, hvor jeg ENDELIG fik svar, og fik at vide at produktet var på lager (men hvorfor havde de så ikke sendt det??), og at de ville sende det med det samme. Der gik igen en uge, hvor jeg kunne se på trackinglinket, at pakken stadig ikke var sendt, og fÞrst da jeg IGEN rykkede, blev varen afsendt. Da jeg modtog pakken, manglede der dog STADIG det ene produkt, så nu har jeg givet op. Det er mig en gåde, hvordan man kan vÊre så dårlig til at drive en webshop, og jeg kan ikke anbefale nogen at handle der.
Helt ekstremt langsom levering
Updateret: Mine varer ankom og jeg er glad for dem. Jeg har givet en ekstra stjerne. Jeg vil gerne give fem for varerne, men en webshop i DK skal ikke have en leveringstid på 12 dage - i hvert fald ikke uden at give kunden en opdatering undervejs.
Helt ekstremt langsom levering. Bestilte 11. januar. Er fÞrst afsendt i dag 20. januar. Venter stadig. Er da spÊndt på om varerne kommer efter at have set de andre anmeldelser.
Ren rÞveri
Bestilt for ca 500kr for lÊnge siden. Varene er aldrig kommet, der er virkelig dårlig kundeservice - og jeg blev fuldstÊndig ignoreret da jeg sagde at jeg ville have mine penge tilbage. RÞveri i dagslyset. Stol ikke på dette "firma".
Pengene trukket på trods af annullering, lang leveringstid, intet svar fra kundeservice
Bestilte en fransk hårnål den 12/12-24. Der stod på hjemmesiden at varen var på lager, men den 17/12 får jeg en mail om at de venter på at få den på lager igen, og at den vil blive afsendt den 21/12-24. Jeg hÞrer intet herefter og kan se, at den ikke er blevet afsendt. Den 29/12-24 skriver jeg en mail til dem hvor jeg beder dem annullere ordren, da den stadig ikke er blevet afsendt. Jeg får intet svar herpå, men får en mail fra DAO den 4/1-25 om at ordren nu er afsendt, og pengene er nu trukket. Jeg har forsÞgt at kontakte dem pr. mail flere gange, men får intet svar. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos dem!
Ingen kundeservice, ingen varer
Ingen kundeservice - ingen varer
Bestilte varen 18/12, som iht. hjemmesiden skulle vÊre på lager. Har mailet og ringet flere gange uden respons for at hÞre hvor varen bliver af. I dag, den 2. januar, stadig intet svar og ingen varer. FÞlger jeg trackingnummeret, er varen end ikke afsendt.
KÞb dine varer et andet sted!!
Ingen ordre leveret endnu
Er blevet bedt om at lave en anmeldelse af mit kÞb. Det er svÊrt når jeg stadig ikke har modtaget den. (Bestilt 22/12) Har skrevet og ringet til jer, men kan ikke få et svar, da der ikke bliver svaret.
PÃ¥ tracking nummer stÃ¥r der at label er oprettet, men sÃ¥ er der ikke mere tracking pÃ¥ den. Den er ikke en gang afleveret til Dao endnuâŠ..
Elendig kundeservice
Ville Þnske jeg havde lÊst Trustpilot-anmeldelser af Studio Buus, inden jeg lagde en bestilling. Jeg er mildest talt skuffet og irriteret. Jeg bestilte to franske hårnåle 18/12, som ikke pt. var på lager, men som ville komme på lager 19/12, og de ville så afsende med det samme. Det stod der på hjemmesiden. I dag den 29/12 er der stadig intet sket og på trods af adskillige henvendelser på mail har jeg ikke hÞrt en lyd. Pengene er dog endnu ikke trukket, men det er ikke desto mindre enormt ringe kundeservice. Jeg fraråder på det kraftigste at handle hos dem!
Leverer olie med udlÞbsdato om 14 dage!
Leverer dyr olivenolie med mindre end 14 dage til udlÞbsdato uden at informere om det ved kÞb!!!
Jeg har bestilt 5 flasker Gridelli olivenolie mhp at bruge dem til vÊrtindegaver/julegaver. De er bestilt lÞrdag d 14/12 og er ankommet i dag d 17/12 i pakkeshop hvor jeg henter det. Den ene type kan holde sig til 30/12-24 den anden til d 21/1-25.
Bevares det er solgt til en lavere pris end de fleste steder, men det er det nok også af den årsag at det snart ikke må sÊlges, men ved gud uden at gÞre opmÊrksom på det ved kÞb! Det står ingen steder, og faktisk tjekkede jeg det nÞje ved bestilling og også nu igen til aften. Prisen, selvom den er reduceret, står overhovedet ikke mål med en udlÞbsdato på under 14 dage fra modtagelses datoen på så dyr olie, som skulle anvendes til gaver.
Jeg har netop skrevet en mail til virksomheden, men som jeg kan lÊse herinde, ser det ikke ud til at jeg kan forvente svar.
Man skulle skamme sig at fÞre forretning på den måde!
Meget svÊrt at få kontakt ved fejllevering.
Havde bestilt diffuser + refill til bilen. Modtog kun refill produkterne, så jeg kan ikke bruge dem. De har trukket fuldt belÞb alligevel. Det er jo svindel.
Jeg har skrevet og ringet mindst 10 gange. Der er telefonsvarer på. Det er ikke lykkedes at få kontakt.
Opdatering: Gjorde et sidste forsÞg pr. mail og fik kontakt. Dagen efter modtog jeg den resterende vare. Jeg har måttet bestille varen et andet sted, da jeg skulle give den i gave til bestemt dato.
Lang leveringstid
Lang leveringstid. Bestilt den 24.10.24. Pakken er den 30-10-24 forsat ikke leveret
DÃ¥rlig service
Jeg har den 16 november bestilt 1 hårshampoo sÊbe og balsam. Forsendelsen kommer hurtigt afsted og jeg glÊder mig. Da pakken kommer, har de sendt en forkert pakke afsted. Jeg forsÞger at skrive til dem, via mail og sms, og prÞver at ringe, og ligger en telefonbesked. Efter nogle forsÞg svare hun at det skal de nok lige få styr på. Derfra hÞre jeg ikke mere. Jeg skriver igen, at jeg ikke har modtaget noget. Efter nogle dage skriver jeg igen at jeg undres over at jeg ik har modtaget mine produkter. Så får jeg af vide at de bliver sendt i dag - det var torsdag i sidste uge. TÊnker de vil sende dem ekspress - lÞrdag har jeg stadig ik modtaget. Jeg skriver at jeg ikke har modtaget noget om forsendelsen, spÞrger ind til hvordan de har sendt. De har lÊst min besked men ikke svaret. Det er nu onsdag. Har stadig ikke modtaget noget. Har ikke fået et opkald retur for de gange jeg har forsÞgt at ringe eller et svar på min sms.
Jeg kÞbte et produkt 24/9 idag 15/10âŠ
Jeg kÞbte et produkt 24/9 idag 15/10 har jeg stadig ikke modtaget min varer, kommer ikke til at handle her mere ð¡
Blev lidt chokeret over sÊberne var sÃ¥âŠ
Blev lidt chokeret over sÊberne var sÃ¥ smÃ¥ til prisen, men hÞr her venner . Man bruger meget lidt sÃ¥ skummer hÃ¥ret , det samme med balsam . SÃ¥ det godt givet ud for pengene . Jeg er nyopstartet sÃ¥ kan ikke udtale mig nu om det er godt produkt , jeg skal have mere hÃ¥r sÃ¥ det mÃ¥ tiden vise . Gode sÊber til hÃ¥ret . ðð
KÞbte et fantastisk produkt som jeg harâŠ
KÞbte et fantastisk produkt som jeg har kÞbt tidligere. Det mest overraskende var at jeg bestilte sÞndag eftermiddag og fik leveret mandag formiddag.
SÃ¥ fantastiske produkter og helt utrolig kundeservice!
Anbefaling herfra!
God kundeservice, kan bestemt anbefale andre at handle der.
LÊkre varer og god betjening