Studio Knottie レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb hier nu al geruime tijd geleden lakzegels besteld. Na lang wachten hebben we nog steeds niets binnen. Op berichten op instagram en emails wordt niet gereageerd. Telefonisch zijn ze niet ber... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Natasja heeft hele mooie lakzegels voor onze trouwkaarten gemaakt. De leverancier liet wat langer op zich wachten, maar Natasja hield ons goed op de hoogte van haar planning. Uiteindelijk was de bezor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Aandacht & extra's Bestelling geplaatst, duurde even voordat die bezorgd werd, maar in tussentijd goede communicatie. Had verzocht om extra toevoeging, die werd nog verwerkt, heel fijn (ik wacht nog... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 手工芞品
  2. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Hi, ik ben Natasja en ik heb een missie. Mijn missie is om de wereld te voorzien van unieke, bijzondere en handgemaakte producten. Ik doe het liefst waar ik blij van wordt, dat is voornamelijk de lach op jouw gezicht bij het ontvangen van mijn met liefde en passie gemaakte producten!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Heel tevreden

Echt een leuk cadeautje kunnen geven en heel tevreden over je service. Bedankt!

2020幎6月16日

Studio Knottie からの回答

Bedankt voor jouw fijne review Wendy, fijn dat je zo tevreden bent!

Surprise surprise een pakketje van Studio Knottie

Wat een leuke verrassingen om van Studio Knottie een pakketje bezorgd te krijgen! Alles verpakt als cadeautjes, met zorg en liefde verpakt en een persoonlijke boodschap. Zelfs extra cadeautjes omdat ze zelf jarig was, hoe leuk!
Ik ben erg blij met de maanslinger, in het echt is hij nog veel mooier dan op de site.

2020幎6月10日

Studio Knottie からの回答

Wat een hartverwarmende review heb je geschreven Corina. Dit doet me enorm goed! Ook dat de maanstanden slinger nog mooier is in het echt! Ontzettend blij dat je zo tevreden bent over je bestelling en de cadeautjes! Veel plezier nogmaals!

5぀星のうち5の評䟡

Hele leuke kaarten en een nog leukere

Hele leuke kaarten en een nog leukere decoratiehanger gekocht bij studio Knottie. Heerlijk om dit mooi ingepakte, voor mezelf bestemde, kadootje uit te pakken. Als je iets bijzonders zoekt zou ik hier zeker ook even kijken.
Janny

2020幎6月5日

Studio Knottie からの回答

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent Janny! En super dat je een review achter gelaten hebt!

5぀星のうち5の評䟡

Elke bestelling is een feestje!

Natasja maakt een feestje van elke bestelling. Al een aantal keer bij haar besteld en ik word elke keer blij van het mooie pakketje wat ik uit mag pakken. Ze maakt geweldige dingen en stopt echt haar hart in haar producten. En dat is te zien! Ik ben fan!

2020幎6月4日

Studio Knottie からの回答

Super leuk om te lezen dat je zo fan bent van mijn handgemaakte producten. Dit alles is ook mijn missie en die is geslaagd lees ik! Super! :)

Vakvrouw

Wat een lieve meid, je krijgt meteen antwoord op je vragen én het allerbelangrijkste natuurlijk wat maakt ze ontzettend mooie dingen 🥰

2020幎6月2日

Studio Knottie からの回答

Wat een ontzettende lieve review dit Caroline, super bedankt! En heel fijn dat je mijn werken zo mooi vind :)

Super

Leuk, goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd. Heel blij!

2020幎5月23日

Studio Knottie からの回答

Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over mijn diensten Milou. Geniet er lekker van!

Mooie, aparte, handgemaakte producten

Duidelijke website. Mooie, aparte, handgemaakte producten die met zorg worden ingepakt en verstuurd. Hartverwarmend om het mogen uit te pakken; je voelt je echt verwend. Ik kom graag terug bij deze webwinkel.

2020幎5月22日

Studio Knottie からの回答

Wat hartverwarmend om deze review van jou te mogen lezen! Dit alles is precies waar ik zo hard aan werk. Bedankt voor deze mooie review! :)

Aanrader!

Geweldige producten voor een mooie prijs, heel persoonlijk en verfijnd, snelle levering, goed verpakt. Dikke aanrader!

2020幎5月17日

Studio Knottie からの回答

Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent! Heel veel plezier nogmaals met je producten! :)

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn super blij met de bestelling!

Wij zijn super blij met de bestelling!
Precies hoe wij gehoopt hadden dat het zou worden.
Daarbij een goede service en snelle levering.

2020幎5月11日

Studio Knottie からの回答

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de bestelling Tahnee!

Super mooie producten

Mijn bestelling was heel snel binnen. Het pakketje zelf was heel leuk ingepakt en de handgemaakte producten waren stuk voor stuk pareltjes.

2020幎5月5日

Studio Knottie からの回答

Super leuk dat je zo tevreden bent met je bestelling! Nogmaals heel veel plezier met je unieke producten!

5぀星のうち5の評䟡

Super mooie handgemaakte producten..

Super mooie handgemaakte producten... met liefde gemaakt en dat merk je...
Heel snel verzonden en zo leuk ingepakt!!!

2020幎4月24日

Studio Knottie からの回答

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Kirsten! En het doet me goed dat je kan merken dat het met veel liefde gemaakt is. Mijn missie is weer geslaagd zoals ik lees. Dank je wel!

Prettig contact

Prettig contact. Levering producten snel en mooi ingepakt. Kwaliteit van producten goed. Lakzegels zien er netjes en mooi uit!

2020幎4月23日

Studio Knottie からの回答

Hi Ineke, Super leuk deze review van jou te lezen, en natuurlijk super fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het ontvangen van je bestelling!

Prachtige spulletjes

Prachtige spulletjes. Mooie kwaliteit en goed verpakt. Een leuke artistieke vrouw met een leuke webshop

2020幎4月23日

Studio Knottie からの回答

Hi Cindy, wat ontzettend fijn om te lezen dat de je de kwaliteit zo goed vind. En wat een enorm compliment! Dank je wel hier voor.

Super blij

Super blij! Een cadeautje om uit te pakken!

2020幎4月20日

Studio Knottie からの回答

Hi Angela, Super fijn om te lezen dat je blij wordt van je bestelde producten. Mijn missie is bereikt!

Zo ontzettend leuk

Zo ontzettend leuk. En heel mooi verpakt!

2020幎4月2日

Studio Knottie からの回答

Bedankt Michelle voor deze mooie review. Veel plezier van je producten!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。