Studiomeen レビュー 18

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ik ben echt super tevreden met mijn…

Ik ben echt super tevreden met mijn bestelling! Afgelopen zondag heb ik een spiegel besteld en vandaag (dinsdag) is hij al geleverd – echt snel!

De levering ging ook heel netjes. De bezorgers kwamen de spiegel zelfs naar twee hoog brengen, wat ik echt heel fijn vond. Alles werd zorgvuldig en professioneel afgehandeld door hun eigen bezorgservice.

De spiegel zelf is prachtig en helemaal zoals verwacht. Goede kwaliteit en een echte eyecatcher in huis!

Kortom: top service, snelle levering en een prachtig product. Zeker een aanrader!

2026年4月14日

Over al forventning!

Bestilte et spejl torsdag, fik det leveret lørdag aften. Sød og venlig kurer. Kunne livetracke forsendelsen hele vejen, så snart han startede ruten, som i øvrigt startede i Holland, så han havde kørt hele dagen. Virkelig god service og oplevelse og flot spejl, præcis som beskrevet på hjemmesiden. 5 ud af 5 ✨

2026年4月11日

VERY SATISFIED 😍

VERY SATISFIED! ☺️🥰

I ordered a mirror from studiomeen. The mirror arrived in less than a week (5 days).
The driver who arrived with the mirror called 20 minutes before he arrived and was very nice and insisted on helping to carry the mirror in.
The mirror is big, heavy and beautiful and the quality is far above the price I paid. I have been looking for a mirror in this large size for a long time and I have now finally found it. highest recommendation from here.

2026年3月13日
5つ星のうち5の評価

Vi havde først en lidt uheldig situation

Vi havde først en lidt uheldig situation, hvor fragtvognen var brudt ned. Men allerede få dage efter kom spejlet og vores kurer var så sød, at skifte adresse mens han var ude og køre. Som vi virkelig sætter pris på, 12/10 kurer! Så flink🤩

Men generelt hurtig fragt, selvom det kommer fra Holland.

2026年3月14日
5つ星のうち1の評価

Hvis jeg kunne give nul stjerner….

Hvis jeg kunne give nul stjerner….

Dette har været en skuffelse fra start til slut. Faktisk er det ikke slut endnu.. Venter stadig på deler som manglet ved levering.

Købte et stort spejl til vores ejerforenings entre. Da der kommer mange mennesker forbi, kræver dette godt sikret ophæng af spejlet. Da det først ankom var der ingen ophængshuller i selve spejlet. Der var heller ikke nogen åbenbare muligheder for os at selve fikse dette.
Efter flere uger med forsøg på kontakt, kom de endelig tilbage og sagde de havde sendt monteringsskruer. Så efter endnu flere uger uden modtagelse af pakke eller trackinglink, kontaktet jeg dem igen, hvor de først svaret efter flere rykkere (truet denne gang med retur af spejlet), at de beklaget og der var nu sendt ny shipment til mig. Denne gang kom der tracking link. Der er nu gået tre uger til og tracking viser at den er stadig undervejs. Ingen leveringsdato vises.

Dette er under all kritik da der er reel fare for at spejlet kan falde over nogen. Hvis ikke dette løses snart, skal der igen kræves at spejlet tages i retur - selv om jeg nok ikke tror det sker, når dette er niveauet på deres kundeservice.
Betalte faktisk 700,- for personlig levering.

Hermed er advarselen om dette firma sendt videre.

2026年2月7日
5つ星のうち1の評価

Pengerne trukket men intet modtaget

Pengerne trukket men intet modtaget (en måned efter bestilling)
Mega ærgerligt, jeg havde glædet mig til at modtage en stor spejl jeg har bestilt. Men har ikke modtager noget endnu og de svarer ikke på mails :/ mega øv oplevelse og ca. 3000 kr fattigere

2025年12月25日
5つ星のうち2の評価

Kommer ordren?

Har bestilt et spejl og 2 planter.
Spejlet fik vi leveret hurtigt, og planterne kom så bare ikke. De skriver 7 dages levering. Det holder slet ikke..
jeg skrev til dem efter 10 hverdage og de svarede at de ville undersøge hvad der var sket og ellers sende dem på ny.
Nu er der gået 4,5 uge og jeg hører intet fra dem og varerne er ikke kommet..

2025年9月24日
5つ星のうち1の評価

Bestil ikke fra denne webshop!!

Bestil ikke fra denne webshop!!! De trækker pengene med det samme, uden at give status på levering. De svare heller ikke på mails. Har sendt 4 mails og ingen har jeg fået svar på.
Efter ca. 8-10 dage får jeg en mail, at de levere varen mandag mellem 17.40 - 19.15. Dette tidspunkt bliver i løbet af aftenen ved med at rykke sig. Det sidste jeg ser er levering forventet 23.30!!! I mailen er et link hvor man kan flg. chaufføren. Vi kan se at han siden ved 19 tiden er ca. 10 - 15 km fra vores adresse. Han har altså holdt helt stille og er ikke kørt videre derfra. Her næste dag har vi stadig intet hørt. De svare igen ikke på mails og vi har stadig ikke modtaget varen!!!! Hold jer langt væk fra dette firma.

2025年8月11日

レビューの対象になっている企業の方へ