Studio Tree Of Life レビュー 6

企業情報

1. ヨガ スタジオ
  2. レイキ療法士

当該企業による記述

WELKOM BIJ STUDIO TREE OF LIFE ​​Of je nu herstel zoekt van stress en uitputting, of simpelweg verlangt naar meer rust en verbinding in een wereld die soms overweldigend kan zijn – bij Studio Tree Of Life vind je een warme plek om te vertragen. ​ In mijn persoonlijke studio aan huis in Breda begeleid ik vrouwen via trauma bewuste yogalessen, energetisch werk en vrouwencirkels. Hier is ruimte om zachter te worden voor jezelf, te luisteren naar wat je lichaam je vertelt, en verbinding te maken met jezelf en gelijkgestemden – op jouw eigen tempo. ​ Je bent welkom, precies zoals je bent. Of je nu komt voor een zachte yogales, een ondersteunende energetische sessie, of de verbinding van een vrouwencirkel – samen verkennen we wat jou kan helpen.​​ ​ Nieuwsgierig geworden? Op de pagina met veelgestelde vragen vind je meer informatie, of neem gerust contact met me op via info@studiotreeoflife.nl. Ik vertel je graag meer!​ ​ Warme groet, Manoek​​​​

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Meegedaan met de vrouwencirkel

Meegedaan met de vrouwencirkel. Wat een fijne ervaring, Manoek is heel rustig en duidelijk in haar uitleg.
Er is alle ruimte om jezelf te zijn en in je eigen tempo mee te doen. Ik heb genoten 💓

2026年3月22日

Zachte en verbindende vrouwencirkel

Het was een hele fijne ochtend waarin ik kon zakken in mijn lichaam, mij kon verbinden met mezelf én met de andere mooie vrouwen die aanwezig waren. De ochtend begon met een ontspannende yoga nidra en zachte yogaoefeningen en eindigde met een vrouwencirkel waarin elke vrouw kon delen wat op dat moment gedeeld mocht worden. Dankjewel voor jouw zachte en liefdevolle begeleiding Manoek!

Zachte, verbindende vrouwencirkel

De vrouwencirkel van Manoek was heel fijn om bij te wonen. Manoek creëert met haar zachte, rustige zelf een fijne plek waar het veilig voelt om te delen. Dat stukje verbinding is iets wat we heel hard nodig hebben, dank je wel dat ik erbij mocht zijn!

Studio Tree Of Life ロゴ

Studio Tree Of Life からの回答

Hi Cynthia, dankjewel voor jouw warme woorden en voor jouw kwetbaarheid tijdens de vrouwencirkel, heel fijn dat je er was!

Licht

Na een week voel ik de energie nog steeds, rust en kalmte. Heel mooi om dit te mogen ervaren. Ik wou dat ik het eerder op mijn pad heb gehad. Het heeft mij geraakt zulke mooie vrouwelijke energie ❤️

5つ星のうち5の評価

Heb een hele fijne Reiki behandeling…

Heb een hele fijne Reiki behandeling gehad van Manoek! Omdat de yoga lessen bij Studio Tree Of Life altijd prettig zijn, en ik nogal worstelde met energetische blokkades, heb ik ook maar een Reiki sessie geboekt. Manoek zorgde ervoor dat ik mij extra veilig kon voelen door goed met mij te communiceren. Ik had door eerdere nare ervaringen uit het verleden (met derden) wat weerstand naar een behandeling maar bij Manoek voelde het erg warm en vertrouwd. De sessie heeft me weer een stuk vertrouwen terug gegeven dat ik was kwijt geraakt en heb het de rest van de week ook fijn warm gehad (heb het normaal altijd heel koud). Na de behandeling gaf ze mij genoeg de ruimte om bij te komen en na te bespreken. Bij Studio Tree Of Life staat er altijd een warm kop thee op je te wachten 🤍

2025年8月20日

Mooie, prachtige ervaring!

Mooie ervaring, rust! Voor de sceptici onder ons..probeer t! Moeilijk uit te leggen wat t doet maar één ding is zeker het doet iets! Manoek is één van de mooiste, prettigste, meest kundige vrouw die ik ken. Ook tijdens de yoga lessen eem perfecte begeleiding. Bedankt!

2025年7月11日

Trustpilot エクスペリエンス