ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vond de offerte prijs erg meevallen. Zijn hier best eventjes bezig geweest met stucen en het is allemaal erg mooi geworden.
ze gaven uitleg over het onderhoud van kalkpleister heel handig voor later
Prijzen hier betaalbaar, hebben hier meerdere dagen gestuct, werk is goed gedaan.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Stukadoor Amsterdam staan we bekend om onze hoogwaardige stukadoorsdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio Amsterdam. Of het nu gaat om het gladstrijken van muren, het aanbrengen van sierpleister, of het herstellen van beschadigde wanden, ons ervaren team van stukadoors levert vakmanschap van topkwaliteit. Wij werken met duurzame materialen en passen moderne technieken toe, waardoor we garant staan voor een strak en duurzaam eindresultaat. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop. We luisteren naar uw wensen en geven professioneel advies om ervoor te zorgen dat het resultaat volledig aansluit bij uw verwachtingen. Of het nu een grote renovatie of een klein herstelproject betreft, wij zorgen ervoor dat elke opdracht met de grootste zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Onze transparante werkwijze, eerlijke prijzen en oog voor detail maken ons een betrouwbare partner voor al uw stukadoorswerkzaamheden. Bij Stukadoor Amsterdam krijgt u vakmanschap waarop u kunt vertrouwen. Bekijk onze beoordelingen en ervaar zelf waarom klanten keer op keer voor ons kiezen!
é£çµ¡å
De Cuserstraat 93, 1081 CN, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- +31203695738
- contact@stukadooramsterdam.com
- stukadooramsterdam.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geen waas meer op de ruiten na hun werk
laatst werk gedaan en geen stof overalâŠ
laatst werk gedaan en geen stof overal verspreid in huis
Zelfs op lastige plekken zijn alleâŠ
Zelfs op lastige plekken zijn alle kleine gaten gevuld
ze controleerden die lijn meerdereâŠ
ze controleerden die lijn meerdere keren voor ze klaar waren
Voor verbetering vatbaar!
Helaas is onze ervaring minder positief. Voorafgaand aan het werk en kostenindicatie ontvangen voor stucwerk van circa 1 m2. Uiteindelijk bleek dit circa 2 m2 te worden. Knap gewerkt, echt waar. Maar de kosten voor 2,5 uur werk bedragen 736,-. De communicatie was voor verbetering vatbaar. En dat snelle aan het werk gaan duurde voor ons ruim 5 weken. Mag best ambitieuzer!
nu snap ik eindelijk hoe stuc droogt
ik stond in keuken en dacht dit is deâŠ
ik stond in keuken en dacht dit is de netste stukadoor ooit
De Tint Trok Mooi
de tint trok mooi egaal op beetje druk te veel gezet maar eindresultaat goed
snel gewerkt maar niks afgeraffeld echtâŠ
snel gewerkt maar niks afgeraffeld echt professioneel
ze gaven uitleg over het onderhoud vanâŠ
ze gaven uitleg over het onderhoud van kalkpleister heel handig voor later
het plafond geschilderd en zelfs daarâŠ
het plafond geschilderd en zelfs daar geen enkel plekje te zien
Ze hielden halverwege in om mij teâŠ
Ze hielden halverwege in om mij te vragen of het zo goed was.
Mooi werk geleverd
Stukadoor betaald per opdracht wat ikâŠ
Stukadoor betaald per opdracht wat ik zelf prettig vind, was erg aardig!
Aanbeveling dit bedrijf
Super tevreden met het werk vanâŠ
Super tevreden met het werk van Stukadoor Amaterdam
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹