Netjes afgewerkt
Heel tevreden over het werk in Gouda. Ze gingen professioneel te werk zonder haast en hielden onze gang tijdens het werk redelijk netjes.
Welkom bij Stukadoor Gouda, uw betrouwbare specialist voor hoogwaardig stucwerk in Gouda en omgeving. Via stukadoorgouda.com bieden wij professionele stukadoorsdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vanuit onze locatie aan Westhaven 73, 2801 PN, Gouda, Zuid-Holland, Nederland, helpen wij klanten met duurzame en stijlvolle afwerkingen die elke ruimte naar een hoger niveau tillen. Bij Stukadoor Gouda combineren wij vakmanschap, ervaring en oog voor detail om uitstekende resultaten te leveren. Onze diensten omvatten onder andere glad pleisterwerk, sierpleister, wand- en plafondafwerking, renovatiestucwerk en reparaties. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een renovatie of het herstellen van beschadigde muren, wij zorgen voor een strakke en professionele afwerking die voldoet aan uw verwachtingen. Klanttevredenheid staat centraal in alles wat wij doen. Wij luisteren naar uw wensen, geven deskundig advies en werken met hoogwaardige materialen om een duurzaam eindresultaat te garanderen. Dankzij onze transparante communicatie, betrouwbare service en nauwkeurige uitvoering hebben wij een sterke reputatie opgebouwd als lokale stukadoor in Gouda. Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor? Neem contact op met Stukadoor Gouda via +31 182 796 202 of bezoek stukadoorgouda.com voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om uw project professioneel en vakkundig te realiseren.
Westhaven 73, 2801 PN, Gouda, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede service van de stukadoor. De vakmensen waren vriendelijk, werkten schoon en leverden mooi stucwerk af.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。