Denna butik hade nÃ¥gra pluspoÀng, de hade mycket attraktiva, professionella förpackningar. Produktens kvalitet var fantastisk, och jag Àlskade det första objektet jag köpte, sÃ¥ jag köpte ett andra obj... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kortfattat; Grymt bemötande, grymma produkter och helt enkelt 10/10! Produkterna Àr vÀldigt behagliga, snygga och hÃ¥ller otroligt hög kvalité. Servicen hos de hÀr Àr pÃ¥ topp och kan inte sÀga a... ãã£ãšèŠã
Vi pratar om det hÀr lilla extra pÃ¥ Handelsprogrammet. Hur viktigt det Àr. Jag har berÀttat för mina elever om det personliga brevet och ett par gratis strumpor jag fick i lÃ¥dan med min skjorta. Sup... ãã£ãšèŠã
LÀtt att bestÀlla rÀtt storlek dÃ¥ mÃ¥tt stÃ¥r direkt i fÀltet vid storlekarna. Snabb leverans och kÀnns roligt, personligt och engagerat med handskriven kommentar pÃ¥ följesedel. Kommer absolut att handl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
We are a clothing brand from Sweden that designs clothes with inspiration from nature, culture and people in a part of the world where the contrasts are large and the colors strong. Est. 2014.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Köpte fiskskjortan
Köpte fiskskjortan. Utöver att den Àr sjukt snygg Àr både material och passform fem stjÀrnor. Rekommenderas varmt!
Super nöjd.
JÀttefina klÀder dom Àr bara vÀldigt slimfit.
Köpte en riktigt fin skjorta
Köpte en riktigt fin skjorta. Snabb frakt
Bra service och bemötande.
Snygg leverans
Snygg leverans, snygg skjorta, snygg personlig hÀlsning! Superservice! Kvalitet rakt igenom! Måste rekommenderas!
Professionellt hela vÀgen
Professionellt allt från bemötande,service och leverans! Mycket fin kvalité på plaggen!
Min bestÀllning blev hanterad på nolltid!
Min bestÀllning blev hanterad på nolltid och skickades samma dag så jag hade min fluga inom 2 dagar! Fantastiskt, kommer att handla igen!
Snabb leverans och produkter somâŠ
Snabb leverans och produkter som motsvarade mina förvÀntningar.super nöjd!
Mycket nöjd!
Bra leveringstid
Bra leveringstid, det gikk kjapt og greit. Fine skjorter
Supernöjd!!
Superfin kvalité, trevligt personligt bemötande och snabb leverans! Rekommenderas verkligen!
Snabb leverans och ett fint bemötande.
Ãr supernöjd! Snabba svar, snabb leverans och ett personligt meddelande pÃ¥ följesedeln. :) Top notch!
Vi pratar om det hÀr lilla extra pÃ¥âŠ
Vi pratar om det hÀr lilla extra på Handelsprogrammet. Hur viktigt det Àr. Jag har berÀttat för mina elever om det personliga brevet och ett par gratis strumpor jag fick i lådan med min skjorta.
Super bra service och snabb leverans!
VÀrldsklass!
Bra återkoppling och snabba leveranser
Bra återkoppling och snabba leveranser. Tryggt att kunna köpa via Klarna.
Ãr supernöjd med mitt köp
Ãr supernöjd med mitt köp, supersnygg kvalitetströja som sitter perfekt! Alltid utmÀrkt service och snabb leverans, Ã¥terkommer snart med nya köp.
Fantastiskt roliga mönster och fÀrgerâŠ
Fantastiskt roliga mönster och fÀrger som kan få vem som helst att lÀngta upp till norr.
Gaj och service mind
Gaj och service mind! Fick fantastisk hjÀlp nÀr DHL krånglade med leveransen. Bra kvalitet på klÀderna, bra att det fanns olika passform att vÀlja på, uppskattas verkligen.
Bra och snabb respons frÃ¥n personalenâŠ
Bra och snabb respons från personalen nÀr jag hade en fråga om en produkt. Snabb leverans.
Snabb leverans och snabbt svar!
Snabb leverans.Personligt skrivetâŠ
Snabb leverans.Personligt skrivet meddelande med ordern,det uppskattas.
Toppenbetyg!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹