レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Lang gezocht naar de juiste sublimatie bierpul uiteindelijk hier gevonden naar ik dacht voor 6,55 per stuk, pas bij het afrekenen werd duidelijk dat die prijs exclusief BTW was. Dat de prijzen exclusi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden! Heel goede service. Vlug antwoord! Vlugge bestelling! Duidelijke website met uitleg voor sublimatie. Super! Ik word alvast een vaste klant hier!

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Kreeg een mail van ze dat een product toch niet op voorraad was met een voorstel om een andere kleur te sturen. Ze lossen problemen voor zover die er zijn prima op en versturen heel erg snel. Een... もっず芋る

䌁業情報

1. 印刷装眮ず印刷甚品
  2. ビゞネス ギフト提䟛業者
  3. ギフト ショップ
  4. オフィス備品卞業者
  5. プリンタヌ むンクの詰め替え専門店
  6. 印刷蚭備提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Bij SublimatieNederland.nl geloven we dat het maken van unieke producten leuk, toegankelijk én betaalbaar moet zijn. Daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment aan sublimatieproducten van topkwaliteit – speciaal geselecteerd voor creatievelingen, startende ondernemers en ervaren drukkerijen. Van blanco mokken en sleutelhangers tot aluminium fotopanelen, kleding en textiel: wij leveren alles wat je nodig hebt om jouw ideeën tot leven te brengen. We onderscheiden ons door onze scherpe prijzen, betrouwbare kwaliteit en snelle levering uit eigen ruime voorraad. Wat je ziet op de website, hebben we écht op voorraad – zo kun je snel aan de slag. Of je nu net begint of al jarenlang sublimatieproducten bedrukt: bij ons vind je het gemak, de zekerheid én de service die je zoekt. Onze klanten waarderen niet alleen het grote aanbod, maar ook onze duidelijke communicatie en persoonlijke aanpak. We houden het graag eenvoudig, zonder poespas. Geen formeel gedoe – wel een webshop waar je op kunt bouwen. We verzenden door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Zo zorgen we ervoor dat jouw bestelling altijd snel en netjes wordt geleverd. Welkom bij Sublimatie Nederland – jouw betrouwbare partner in sublimatie!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Inhoudelijk goed alleen een beetje
jammer

Inhoudelijk goed alleen een beetje jammer dat de dame die de training gaf op enig moment tegen mij als gekleurde vrouw over de slavernij begon. Beetje onprofessioneel en snap niet goed wat de slavernij met Excel te maken heeft.

2025幎9月5日
Sublimatie Nederland ロゎ

Sublimatie Nederland からの回答

Hi GS!

Bedankt voor je review. We denken dat er mogelijk sprake is van een verwarring, want bij Sublimatie Nederland geven we geen Excel-trainingen 😊. Wij zijn gespecialiseerd in sublimatie-artikelen en helpen je daar natuurlijk graag mee verder.

Hoe dan ook, bedankt voor je bestelling en we hopen dat je veel plezier hebt met je producten! Mocht je nog vragen of wensen hebben, laat het vooral weten.

Hartelijke groet,
Team Sublimatie Nederland

5぀星のうち2の評䟡

De buren vonden de zending in onze

De buren vonden de zending in onze voortuin in de gietende regen. Gelukkig was de inhoud nog redelijk intact.

2025幎9月6日
Sublimatie Nederland ロゎ

Sublimatie Nederland からの回答

H, Wat ontzettend vervelend om te horen dat je zending in de regen is achtergelaten. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort, en zeker niet wat wij willen voor onze klanten.

Helaas hebben wij geen directe invloed op de manier waarop de bezorger het pakket aflevert, maar we nemen dit soort meldingen wel serieus en geven het door aan de vervoerder.

Fijn om te horen dat de inhoud gelukkig nog redelijk intact was! Mocht er toch iets beschadigd zijn of niet in orde, laat het ons gerust weten, dan kijken we graag mee naar een passende oplossing.

Hartelijke groet,
Team Sublimatie Nederland