Summio Parcs - Vakantiepark Reevallis レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Oude Akerweg 40, 6294 AM Vijlen, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Mooi rustig vakantiepark ideaal om te fietsen en te wandelen in de mooie natuur. Wij zaten in een huisje voor 4 personen met zicht op het dal, het huisje was goed uitgerust enkel een haardroger was ni... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Summio reevallis Vijlen. Kleinschalig, net en zeer rustig park.Vriendelijke ontvangst. Huisje netjes en van alle gemakken voorzien ( wij hadden B1 nr 56). Fietsverhuur op het park! Doen!! Prachti... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Huisje 69 ligt heerlijk rustig aan het uiteinde van het park. Het park wordt netjes onderhouden en straalt rust uit, iets waar wij van houden. De omgeving is zeer geschikt om te wandelen, hardlopen o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastische locatie in Zuid Limburg. heerlijk kunnen wandelen met ons hondje en kunnen genieten van alles wat het zuiden te bieden heeft. Het huisje was tip top inorde, voldeed aan onze wensen. De r... もっと見る

企業情報

1. ホリデーパーク
  2. リゾート

当該企業による記述

Vanaf Summio Vakantiepark Reevallis maak je heerlijke wandel- en fietstochten door de natuurrijke omgeving. Zuid-Limburg staat bekend om haar adembenemende heuvellandschappen, bourgondische levensstijl en bijzondere bezienswaardigheden. Ervaar zelf de magie van deze regio en creëer memorabele momenten samen met je partner, familie of vrienden!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,638

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Heel leuk complex met leuke huisjes

Heel leuk complex met leuke huisjes en mooi uitzicht. Vriendelijke mensen bij de receptie.
Schoonmaak zou iets beter kunnen (onder bed, ramen).

Fijn dat het huisje een vaatwasser heeft en een vriezer. Verder was er veel servies/bestek en pannen aanwezig. Super weekend gehad.

2026年3月2日
自発的なレビュー
5つ星のうち3の評価

Telefoonnummer Receptie Reevallis

Op de website staat nog steeds vermeld dat het van Landal is. De openingstijden van de receptie zijn vermeld en als je te laat aankomt, moet je dat melden bij de receptie, terwijl het telefoonnummer NIET te vinden is op de website. Gaarne uw reactie.

2026年2月27日
5つ星のうち3の評価

Volledige afwezigheid van beheerder.

Mooie lokatie, huisje ok, dat gezegd hebbende het is wel erg smerig onder de bedden. Verder heeft de keuken een gebrek aan bergruimte in keukenkastjes. (Komt bij meerdere parken voor en Reevallis is hier niet uniek in)

Parkbeheer schitterd in volledig afwezigheid. Is onbereikbaar via hun 24/7 tel.nr. en whatsapp.
Ook na veelvuldig bellen (zonder gehoor) en meerdere whatsapp berichten is er vanuit Reevallis geen contact met ons opgenomen.

Helaas tot twee keer toe politie moeten bellen ivm overlast locale jongeren die leegstaande huisje binnen drongen.

Bij vertrek en inleveren sleutel bleek aanwezige beheerder zich op geen enkele wijze verantwoordelijk te voelen voor de lokatie of wat daar gebeurde.
Summio lijkt vooralsnog niets te doen met mijn klachten.

UPDATE maart 2026
Nadat ik mijn klacht via e-mail aan Summio heb voorgelegd, weliswaar verwijzend naar vervolgstappen in het geval ze niet binnen twee weken zouden reageren,kreeg ik binnen een week per e-mail een antwoord. Ze verontschuldigden zich voor het ongemak waarvoor ze een compensatie hebben aangeboden.
Netjes.

Een ster erbij.

2026年2月13日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

De boeking was online snel gedaan

De boeking was online snel gedaan. Hebben even moeten wachten op bevestiging, ik was gewend om meteen een emailtje te ontvangen maar dat is daar niet dat word handmatig gedaan. Ik vind dit helemaal top.

2026年2月10日
5つ星のうち2の評価

Plaats en naam bungalowpark bij boeking onduidelijk

Tijdens de boeking werd niet aangegeven over welk vakantiepark het ging, er werd wel gezegd het gaat om dat type bungalow en die periode, maar niet over welk park het gaat. Ook op de factuur die ik na boeking kreeg kon ik niet de naam en plaats van het bungalow park vinden. Ik heb jullie daarover gebeld, toen bleek wel een klein vignet van het bungalowpark op de factuur te staan, maar niet de plaatsnaam. Dat kan allemaal veel beter. Vermeld zowel bij de boeking als op de factuur duidelijk naam en plaats van het bungalowpark

2026年2月8日

Trustpilot エクスペリエンス