Meget hurtig og god service! Havde problem med en regning fra en tandlÊge som ikke ville godkende! Sundhed+ fik det godkendt på en sÞndag! Bedste service jeg har modtaget i meget lang tid!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sundhed+. De behandlede mig super godt gennem hele oprettelsesprocessen, var hurtige til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l og gav klar, konkret hjÊlp hele vejen. Kan k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtigt svar pÃ¥ ansÞgningen. Skulle bruge dobbelt af den fÞrste kredit, ringede og forklarede min situation, fik svar og godkendt mit behov i lÞbet af fÃ¥ timer. Super forstÃ¥else, hjÊlpsomhed og kundes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fedt at jeg kunne forhÞje min kredit, men forstår ikke hvorfor min rente lige pludselig skal stig fra 14,95% til 15,95% indtÊgt og alt det andet er det samme.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Når du opretter et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning, Du vÊlger selv din behandler blandt flere end 10.000 behandlingssteder i Danmark, og i modsÊtning til Sygeforsikringen Danmark betaler du ikke kontingent eller abonnement, men kun for den behandling du modtager.
RÃ¥dhusvej 13, 2920, Charlottenlund, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hjalte var rigtig hjÊlpsom og svarede hurtigt tilbage på mine mails

Sundhed+ ããã®åç
De er hurtige til at kigge kreditansÞgninger igennem og deres ansÞgningsprocedure er nem og gennemskuelig.

Sundhed+ ããã®åç
En fantastisk måde at låne til hvis man ikke selv har til uforudsete udgifter til f.eks krone på en knÊkket tand

Sundhed+ ããã®åç
Den er super nem at bruge og du kan altid indbetale ekstra af på lånet. Jeg anbefaler den gerne til venner og familie.

Sundhed+ ããã®åç
Dejligt at man ikke skal gå på kompromis med sin tandsundhed og man kan få hjÊlp. Nemt at ansÞge og nem at anvende

Sundhed+ ããã®åç
Som en person der er på fÞrtidspension gÞr den her virksomhed der muligt for mig at feks gå til tandlÊge

Sundhed+ ããã®åç
Nemt at låne og derefter nemt at betale regninger hos tandlÊgen

Sundhed+ ããã®åç
Excellent og hurtigt service. Giver tryghed og kan betale tandlÊge. Tusind tak!ððððð

Sundhed+ ããã®åç
Hvidvaskningen af penge forsÊtter fra sunhed+. Hold jer langt fra dem. I risikerer at blive dÞmt for medvirken til hvidvask hvis I låner hos dem!!!!
Rigtig godt og dejligt nemt at bruge og de er nemme komme
I kontakt med , svare hurtigt og er yderst hjÊlpesomme med alt man måtte have brug for