Meget hurtig og god service! Havde problem med en regning fra en tandlÊge som ikke ville godkende! Sundhed+ fik det godkendt på en sÞndag! Bedste service jeg har modtaget i meget lang tid!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sundhed+. De behandlede mig super godt gennem hele oprettelsesprocessen, var hurtige til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l og gav klar, konkret hjÊlp hele vejen. Kan k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtigt svar pÃ¥ ansÞgningen. Skulle bruge dobbelt af den fÞrste kredit, ringede og forklarede min situation, fik svar og godkendt mit behov i lÞbet af fÃ¥ timer. Super forstÃ¥else, hjÊlpsomhed og kundes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fedt at jeg kunne forhÞje min kredit, men forstår ikke hvorfor min rente lige pludselig skal stig fra 14,95% til 15,95% indtÊgt og alt det andet er det samme.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Når du opretter et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning, Du vÊlger selv din behandler blandt flere end 10.000 behandlingssteder i Danmark, og i modsÊtning til Sygeforsikringen Danmark betaler du ikke kontingent eller abonnement, men kun for den behandling du modtager.
RÃ¥dhusvej 13, 2920, Charlottenlund, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Har aldrig svigtedeððŒ hurtig og nem ansÞgning og positiv tilbagemelding.

Sundhed+ ããã®åç
Mega god kunde service ðð mvh Karsten

Det er nemt og hurtig.
Jeg har ikke oplevet problemer med dem fÞr.
Kreditten gÊlder i et år, derefter kan man sÞge på ny, og jeg har ikke endnu ikke oplevet at brevet ikke godkendt.
Har snakket med kundeservice et par gange, og de var sÞde og hjÊlpesomme

Sundhed+ ããã®åç
Utrolig hurtig, smidig, fleksibel og ukompliceret håndtering. Flot og anbefalelsvÊrdig

Sundhed+ ããã®åç
Jeg er tidfres med jeres hjelpe tand lege er fordyre til min pansion jeg sige tak for hjelpâ€ïž

Sundhed+ ããã®åç
Jeg havde en god og sÞd samtale med en af de ansatte, jeg fÞlte mig hÞrt og respekteret