レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vammel markedsfÞring Denne mand har INGEN forstand pÃ¥ god og sund ernÊring. Alle disse 5 stjernede anmendelser, fremgÃ¥r af en bunden kontrakt at visse kunder SKAL skrive. Det er rent ud og sagt... もっず芋る

Svindler hvilket kontant sÃ¥ giver mig medhold i FÞj for satan... Elendigt, man kan ikke komme i kontakt med ham, han kost plan er uoverskuelig, samt langt under basal stofskiftet pÃ¥ min kone hvil... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan varmt anbefale Wulffs kostplan 🀩 Jeg har tabt mig 30.kg pÃ¥ kostplanen. Dejlige nemme velsmagende hverdags retter, hvor selv familien kan nyde godt af den gode mad. Der er bÃ¥de Êblevafler... もっず芋る

Ubrugelig kostplan. Kostplanen er en standard ALLE fÃ¥r, sÃ¥ hvis du har specifikke mÃ¥l, ting du ikke kan spise, andre hensyn - bliver disse ikke taget. Derudover kan man ikke se kalorier, samt mak... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. パヌ゜ナル トレヌナヌ

圓該䌁業による蚘述

Med over 90.000+ danske klienter, har vi den ekspertise du sÞger hvis du Þnsker vÊgttab! Vi laver skrÊddersyet kostplan udfra profil, men med vores opskrifter. Vi udkommer med en ny kostplan hvert sÊson, som du kan få skrÊddersyet til netop din profil og dermed sikre dig vÊgttab. Vi laver kostplaner med almindelig velkendt dansk mad, gjort kalorielet. Vores planer er altid familievenlige, kan handles ind til i det almindelige supermarked og til gode priser. Når du er klient hos Sund med Wulff, får du adgang til vores app, herinde er alle vores pt. aktive klienter som er igang med deres vÊgttab inde, i kan chatte sammen, stÞtte og opmuntre hinanden. Du får adgang til vores opskrift kartotek og gratis produkter. Velkommen til til din sidste vÊgttabsrejse, vi skaber den bedste version af dig - sammen!

2.2

2.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Som i kan se er Sundmedwulff i gang med

Som i kan se er Sundmedwulff i gang med at slette alle dårlige reviews, derfor ser i få herinde. Piger i skal ikke fÞle jer presset af Wulff. Han kan ikke krÊve penge fra jer. Gå ud af det når i har lyst. Se evt. dokumentar på dr om hvor let i kan komme ud af forlÞbet.

2025幎1月20日

Sund med wulff er det meste useriÞse

Sund med wulff er det meste useriÞse firma jeg lÊnge har oplevet. NÃ¥r man bestiller et produkt, trÊkker de pengene med samme. og man modtager ikke noget, og skal bruge meget lang tid og gentagne mails pÃ¥ at komme i kontakt med dem, og de svarer overhovedet ikke retur. DÃ¥rligt stil at kÞre et firma pÃ¥. Hold jer vÊk fra dette firma, de er ligeglade, useriÞse, uprofessionelle og giver lÞfter som ikke bliver over holdt. FØJ SKAM JER.

2024幎7月10日
自発的なレビュヌ

Modtaget kostplan i spamfilter, men

Modtaget kostplan i spamfilter
- de reklamere med at det er skrÊddersyet kostplaner, men trods det at jeg har specificeret at jeg ikke spiser fisk og skaldyr, så får jeg tilsendt en kostplan med flere retter tin frokost og aftensmad der indeholder dette.
Meget af e’et mad der er i kostplanen er desuden fÊrdigretter, brÞdblandinger osv. med specifikke firmanavne - det virker meget reklame-skam-agtigt og virkelig uappetitligt.

2024幎7月22日

Svindel - SPAR DINE Penge - modtager intet og ingen svar på henvendelser

Fup og Fidus - BETAL IKKE !!!
Har tidl benyttet sund med wullf uden problemer og fået de madplaner og opskrifter vi havde betalt for.

Dette er da bestemt Êndret markant.
Betaling trÊkkes omgående og der sker INTET med leveringen sf opskrifter og madplaner..
Har nu efterhÃ¥nden rykket ca 20 gange lÞbende siden april mÃ¥ned og der sket INTET sker udover man sender en masse Auto-svar og man skal sende ordre nr og ‘Gensend’

Lad vÊre med at betale en krone - Pengene er vÊk og du får - hvis du er heldig - måske det du har betalt for..
Vi her ikke endnu 3 1/2 måned efter betaling og det sker nok aldrig.
Fup og Svindel ..

2024幎6月12日
自発的なレビュヌ

Hvorfor svares der ikke på beskeder?

Min kÊreste og jeg kÞbte et forlÞb på 6 uger. Processen er gået nemt - kostplanen modtaget og vi er igang.
Der er enkelte ting i kostplanen, der virker underligt - det lÞser vi.
I materialet der fÞlger med lÊgges der vÊgt på, at man skal hente deres app - det er gjort. Til gengÊld har vi ikke modtaget brugerid eller password til den og det ER en forudsÊtning.
Vi har kontaktet dem gentagne gange og indtil videre uden held
..det er ikke godt nok.
Kom ind i kampen, venner 🥵

2024幎6月28日
自発的なレビュヌ

umulige at komme i kontakt med

Bestilte d. 11/5 en kostplan som endnu ikke er modtaget til trods for pengene for lÊngst er trukket, jeg har utallige gange forsÞgt at kontakte sund med wulff på alle tÊnkelige måder, dog uden andet end et autosvar.

2024幎5月11日

Fup og fidus

Fup - fup -fup
De reagere ikke på henvendelse. Og Kommentarer til deres opslag forsvinder. De garantere en app der ikke er tilgÊngelig og madplanen indeholder ikke det de markedsfÞrer og reklamere med.
Det er en useriÞs “virksomhed”

2024幎5月22日
自発的なレビュヌ

Jeg må tilslutte mig de mange dårlige

Jeg må tilslutte mig de mange dårlige anmeldelser.
Simpelthen et useriÞst firma!!
For det fÞrste bliver man lovet adgang til en app som ikke kan bruges på samsung produkter, hvilket wulff påstår at der bliver arbejdet på. Nu en måned senere har jeg intet hÞrt, trods jeg har henvendt mig til ham flere gange.

og selve madplanen! uden ord for hvor dårlig kvalitet og hvor lidt arbejde der er lagt i udarbejdelsen.
Man får tilsendt en madplan samt en opskrift bog. Madplanen indeholder de samme 10 opskrifter i 6 uger, hvor der er opskriftbogen er mange flere men du har ikke mulighed for at skifte ud da der ikke bliver oplyst kcal indhold i de forskellige retter.
Man får oplyst at man kÞber en skrÊddersyet kostplan med 40 forskellige opskrifter, hvilket også er det man så forventer at få, dog bliver kun halvdelen af opskrifterne brugt i madplanen.
Wulffs svar til fÞlgende er, at de andre opskrifter er tÊnkt til inspiration til når man er fÊrdig med kostplanen. Det hele er falsk markedsfÞring!

Vil aldrig anbefale ham til nogen!

2024幎4月8日

Virkelig dårligt firma!!!

Virkelig dårligt firma!!!
Jeg har betalt for kostplan, som jeg stadig ikke har modtaget endnu her over en måned efter. Jeg fik godt nok noget tilsendt, men filen kan ikke åbnes.
Derudover blev man lovet adgang til en app, som ikke kan fremsÞges på app store. Jeg var i kort korrespondance med en via Messenger 17. april, hvor jeg fik at vide, at der arbejdedes på at lÞse problemet. Der sker bare intet! Siden har jeg skrevet flere messenger beskeder, beskeder på Instagram og mails, men jeg modtager intet svar fra dem!! Har ingenting hÞrt fra dem, siden jeg kontaktede dem fÞrste gang 18. april. De svarer slet ikke på nogle af henvendelserne! BRUG DEM IKKE!!!

2024幎5月18日

Sund med wulff er det meste useriÞse

Sund med wulff er det meste useriÞse firma jeg lÊnge har oplevet. NÃ¥r man bestiller et produkt, trÊkker de pengene med samme. og man modtager ikke noget, og skal bruge meget lang tid og gentagne mails pÃ¥ at komme i kontakt med dem. FÃ¥r jeg endelig at vide at de ikke kan levere, og jeg vil fÃ¥ mine penge retur, og igen efter 1 mÃ¥ned og gentagne mails og lÞfter fra wulff om der er styr pÃ¥ tingene og at pengene er sendt retur til mig, har jeg stadig ikke modtaget pengene. DÃ¥rligt stil at kÞre et firma pÃ¥. Hold jer vÊk fra dette firma, de er ligeglade, useriÞse, uprofessionelle og giver lÞfter som ikke bliver over holdt. FØJ SKAM JER.

2024幎5月7日

En god oplevelse

Er pt. igang med et vÊgttabsforlÞb med kostplanerne fra Sund med Wulff og må sige at jeg er meget tilfreds. Har pt tabt mig 17 kg - der er et stykke vej igen, men det kÞrer som det skal, med de bump som der altid vi vÊre igennem sådan et forlÞb.
Dertil kommer at med småbÞrn, er det vigtigt at kostplanen kan tilrettelÊgges, så de også kan vÊre med og at de kan lide retterne, hvilket de i den grad kan.
Tingene er altid kommet som aftalt og bestilt - så kan kun anbefale Sund med Wulff

2024幎4月12日
自発的なレビュヌ

Jeg har aldrig oplevet noget så

Jeg har aldrig oplevet noget så uproffesionel som sund med wulff. Jeg kontakter dem den 11. marts 2024, og spÞrger m hjÊlp til hvilket forlÞb der vil vÊre bedst for mig. Jeg får en anbefaling, og jeg kÞber. Jeg udfylder de spÞrgsmål der er. og der går over 14 dage fÞr jeg hÞrer noget. Jeg skriver adskillige gange, og få at vide at jeg gerne skulle have modtaget en mail, med at de ikke kan hjÊlpe mig, da deres kostplaner indeholder meget brÞd, ris og pasta som jeg ikke spiser. Jeg får også at vide at det er derfor de ikke har trukket pengen. MEN dagen efter trÊkker de pengene, og sender mig en kostplan jeg ikke kan bruge til noget. Nu har skrevet til dem DAGLIGT, for at få mine penge tilbage og der er ikke andet end TAVSHED. Jeg får ingen respons, jeg får ingen besked tilbage. Nu har de fået deres penge, og nu er de ligeglad med at de svindler med det de lover og markedsfÞrer sig ud fra. Virkelig en uÊgte måde at drive virksomhed på

2024幎3月11日

Vammel markedsfÞring

Vammel markedsfÞring

Denne mand har INGEN forstand på god og sund ernÊring. Alle disse 5 stjernede anmendelser, fremgår af en bunden kontrakt at visse kunder SKAL skrive. Det er rent ud og sagt ulÊkkert - og kan også argumenteres for at modstrider markedsfÞringsloven for god markedsfÞrings skik.

Wolf eller hvad han hedder er IKKE ernÊringsekspert. Blot en upassende forretningsmand.

Se Kontant sÊson 2022 "tab dig eller betal" på DRTV

2023幎3月18日