Super kompetente tandlæger/tandplejere her på klinikken Er meget glad for Lene Solgaard Alle pigerne er så venlige Dem i receptionen gør det rart at blive mødt når jeg kommer
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har i mit lange liv på 50 år været forbi mange tandlæger. Frederikssund Tandcenter er det bedste sted jeg nogensinde har været. Særligt Birgitte er så vild dygtig til faget. De bedste løsninger, h... もっと見る
Birgitte hos Frederikssund Tandcenter er årsagen til at jeg igen har tillid til tandlæger. Hun er faglig super dygtig og meget omhyggelig
Behandlinger udskudt gang på gang, med dels opdigtede undskyldninger og dels irrelevante undskyldninger. På nuværende tidspunkt er lægerne her årsag til at jeg yderligere skal have bøgle, da... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Tandlægerne hos Frederiksund Tandcenter udfører alt fra forebyggende tandpleje, kosmetiske behandlinger til akut tandbehandling og kirurgiske indgreb.
Ny Østergade 7, 3600, Frederikssund, デンマーク
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bare jeg kunne jeg give 10 stjerner
Kunne jeg give 10 stjerner, havde jeg gjort det!
Man skal lede længe efter så god og tryg en oplevelse 🙏🏻
Birgitte er utrolig serviceminded, fagligt dygtig og skaber tryghed med det samme hun træder ind i rummet. Min tandlægeskræk er mindre, efter at have været hos hende. Thumbs up herfra!
Super god og tryg oplevelse
Jeg har fornyeligt været hos Birgitte for første gang, hun er altid meget imødekommende og professionel, har sjældent følt mig så tryg i en tandlægestol og det selvom jeg lider af tandlægeskræk.
Jeg har for nyligt skiftet til…
Jeg har for nyligt skiftet til Frederikssund Tandcenter og skulle have gjort det for længe siden! Jeg er super tilfreds og Birgitte er både sød, imødekommende og meget kompetent. Jeg er virkelig glad for min nye tandlæge! Kan kun anbefale klinikken
Professionele og søde tandlæger
Professionele og søde tandlæger. hvis der opstår problemer hjælper de gerne 2. eller 3. gang. kan klart anbefales. Frederikssund bedste
Super søde og professionelle tandlæger
Super søde og professionelle tandlæger, fik lavet min fortand. Jeg er meget glad og tilfreds med resultatet og den behandling jeg har fået. Kan kun anbefale det thumps up
Rigtig god behandling
Jeg er lige blevet kunde hos Frederikssund Tandcenter, super behagelig oplevelse. Det kan kun anbefales.
Behandlinger udskudt gang på gang
På nuværende tidspunkt er lægerne her årsag til at jeg yderligere skal have bøgle, da mine tænder er vokset sammen.
BENYT IKKE DENNE TANDLÆGE!!!! For din pung og dit velværds skyld
- services her er fantastisk og pigerne altid smillende, sådan får de dig til at æde regningen
*Besvarelse til besvarelse*
Jeg har på intet specificet det var min egen behandling, min egen behandling gik ok som du siger.
-det var trods alt så simpel en procedure, at selv kan formå at få den fixet.
Årsagen til personen ikke selv har indgivet klagen er pga jeres håndtering af selvsamme data.
I har lige formået at offentliggøre mine sundheds data i en trustpilot besvarelse, hvilket jo sådan set bare bekræfter vedkommendes formodning.
Alt i min klage er troværdigt det kan jeg naturligvis bekræfte.

Frederikssund Tandcenter からの回答
Superprofessionelle tandlæger
Superprofessionelle tandlæger og tandteknikere. Et godt og afslappet sted at komme. Fantastisk service. Jeg føler det nærmest terapeutisk at få renset tænder. Kan varmt anbefales også selvom du har lidt tandlægeskræk.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。