ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super snelle levering en prachtige producten, Maa shaa Allaah. Daarnaast heb ik dua-boekjes kunnen bestellen voor een spotprijs, terwijl de beloning vele malen groter is, In shaa Allaah. Heel mooi dat... ãã£ãšèŠã
Eén van men lievelingswinkels! Naast een groot assortiment aan boeken, hebben ze ook kledij, verzorgingsproducten en oa speelgoed voor kindjes! Mega goede service met een snelle verzending en ik kreeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij van As-Sunnah Publications zijn een verkooppunt van Islamitische boeken, kleding, parfum en meer. Verder fungeren we als een uitgeverij en ons doel is om betrouwbare boeken in de Nederlandse taal uit te brengen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aanrader!
Altijd topservice en zeer klantvriendelijk. De bezorging is ook super snel â vaak de volgende dag al in huis, Allaahuma barik. Daarnaast hebben ze een groot assortiment aan boeken met één van de voordeligste prijzen in Nederland en België. Als er ooit iets verkeerd loopt, zijn ze snel bereikbaar en lossen ze het meteen correct op. Zeker een aanrader!
Ik ben zeer tevreden
10 bestellingen verder en nooit klachten gehad.
Ik heb inmiddels 10 keer besteld bij As-Sunnah Publications (eerste bestelling was in 2023) en ben telkens erg tevreden geweest, nooit klachten gehad. Het is daarom ook iedere keer weer mijn vaste keuze voor islamitische boeken en producten. De bestellingen worden altijd snel verwerkt en netjes geleverd. Ik krijg ook regelmatig gratis boekjes, brochures of bladwijzers bij mijn bestellingen, wat natuurlijk altijd leuk is.
Ze hebben een ruim assortiment aan islamitische boeken, zowel voor beginners als gevorderden, in het Nederlands, Arabisch, Engels en Turks. De boeken zijn gebaseerd op de authentieke islamitische geloofsleer volgens de Qorâaan en de Soennah, met uitleg van betrouwbare geleerden.
De webshop is overzichtelijk, de service is snel, vriendelijk en professioneel, en de kwaliteit van de producten is uitstekend. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare islamitische boeken, kleding, parfumerie, verzorgingsproducten, etenswaren, speelgoed en nog veel meer.
Uitzonderlijk goed
Uitzonderlijk goed, professioneel, bekwaam, klantvriendelijk, behulpzaam en pure kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat zoek je nog meer?
Snelle levering. Ik heb besteld en de volgende dag kreeg ik het pakketje. Alles was in orde en ik kreeg iets extra.
Goed en snel bezorgen
Moge Allah Azza wajal jullie belonenâŠ
Moge Allah Azza wajal jullie belonen voor de snellere service en de extraâs die jullie meegaven. Barakallahufeekom
Ik heb bij anderen tot twee keerâŠ
Ik heb bij anderen tot twee keer besteld en betaald , toen kreeg ik via mail een bericht dat de parfum uitverkocht was , bij as-sunnah publications donderdags via Whatsapp gevraagd of het voorradig was , ik kreeg meteen bericht dat het voorradig was , meteen besteld en volgende dag bezorgd !!! Complimenten!!
Snelle levering ,
Snelle levering ,
Ik had een vraag en daarmee ben ik snel geholpen. Zeer tevreden over mijn bestelling.
Ik heb mijn bestelling heel snel en inâŠ
Ik heb mijn bestelling heel snel en in goede staat ontvangen. Heel blij ermee.
Ik had een specifieke vraag en ben ergâŠ
Ik had een specifieke vraag en ben erg goed geholpen., het was ook nog een super snelle levering.
Goed,snel en betrouwbaar.
Vriendelijke en snelle service
The service was perfect and I amâŠ
The service was perfect and I am expecting to order more from As-sunnah Publications.
Heel goed
Heel goed. Snelle bezorging maar er was wel 1 probleem maar dat was snel opgelost. Klant service is top
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ