RzuciÅem "Radomskie", Sporty mnie juÅŒ nie krÄcÄ a Franc niech sobie pali "Camele". Ja przerzuciÅÄm siÄ "Sunny Vape" i nic nie zmusi mnie do powrotu do starych "fajek". Dymek, aromat, vape pen. Wszystk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ZamówiÅem fakt faktem przed ÅwiÄtami ale swieta minÄÅy teraz nowy rok a sunnyvipe wolne bo tel nawet nie odbierajÄ smutne jak miaÅem sklep internetowy trochÄ inaczej to wygladalo
Rzetelna firma. Sprawna i przyjemna obsÅuga, a do tego wysyÅka wrÄcz ekspresowa. Niektóre inne firmy mogÅyby braÄ przykÅad. Åwietnie dziaÅajÄ ce produkty sÄ jak wisienka na torcie.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
JesteÅmy polskÄ firma produkujÄ cÄ i sprzedajÄ cÄ najwyÅŒszej jakoÅci naturalne destylaty konopne o zawartoÅci do 95% kannabinoidów CBD, CBD, CBN, CBC. w naszej ofercie mamy równiez profesjonalne waporyzatory, vape peny dedykowane do ekstraktów roÅlinnych. Stawiamy na najwyÅŒszÄ jakoÅÄ produktów, poniewaÅŒ zaleÅŒy nam na poÅÄ czeniu przyjemnoÅci stosowania z bezpieczeÅstwem. Kontrolujemy kaÅŒdy etap produkcji i zapewniamy, ÅŒe nasze ekstrakty sÄ wolne od szkodliwych substancji, takich jak pestycydy, herbicydy czy rozpuszczalniki. Ich sekret tkwi w czymÅ wiÄcej niÅŒ w procentach zawartoÅci. Oferujemy ultranowoczesne mieszaniny niekrystalizujÄ cego siÄ destylatu o stabilnym skÅadzie dodatkowo wzbogaconym o profil terpenowy. Nie mamy wÄ tpliwoÅci, ÅŒe ich walory smakowe zaspokojÄ potrzeby osób o najbardziej wymagajÄ cych podniebieniach.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
TrochÄ czekaÅem na paczkÄ,ale byÅoâŠ
TrochÄ czekaÅem na paczkÄ,ale byÅo warto. Polecam
ZamówiÅem fakt faktem przed ÅwiÄtamiâŠ
StaÅy klient - staÅe zadowolenie
Jestem juÅŒ staÅym klientem. Produkty od sunnyvape sÄ z najwyÅŒszej póÅki. ZamówiÅem 2 kartridÅŒe i olejek cbd jako odnowienie zapasów i w gratisie dostaÅem cegÅÄ hashu cbd czego siÄ nie spodziewaÅem bo nie widziaÅem nawet na ich stronie ÅŒe takowy sprzedajÄ . Ogólnie polecam.
PrzesyÅka zagraniczna
Åwietnie, ÅŒe wprowadziliÅcie na stronie moÅŒliwoÅÄ wysyÅki zagranicznej!!!
95% CBD/CBG to ð¥ð¥ð¥
Szybka dostawa, dobrze zapakowany i zabezpieczony szklany sÅoik. Bardzo kontaktowa obsÅuga przez telefon.
Pomoc w wyborze,bardzo duÅŒa wiedzaâŠ
Pomoc w wyborze,bardzo duÅŒa wiedza .Pani byÅa przemiÅa ,cierpliwa oraz na wszystkie pytania odpowiadaÅa bardzo wyczerpujÄ co.
Bez zbÄdnego pitu-pitu
Bez zbÄdnego pitu-pitu. Oferta sklepu przejrzysta, jakoÅÄ produktów w stosunku do cen, jak dotÄ d przeze mnie nie spotkana. Bardzo polecam!
Szybki czas realizacji zamówienia orazâŠ
Szybki czas realizacji zamówienia oraz wysoka jakoÅÄ produktu praktycznie bezkonkurencyjnego na rynku polskim.
Szybka realizacja zamówienia co dlaâŠ
Szybka realizacja zamówienia co dla mnie byÅo bardzo waÅŒne wiÄc bardzo na plus .
Polecam. ObsÅuga profesjonalna, produkty bardzo wydajne i kaÅŒdy znajdzie coÅ dla siebie.

Extra produkty polecam bardzo

SUNNY VAPE SP. Z O.O. ããã®åç
Bardzo ciekawa mieszanka kannabinoidow
Bardzo ciekawa mieszanka kannabinoidow. Jedyna, ktora na mnie dziala.

Wszystko poszÅo bardzo sprawnie
Wszystko poszÅo bardzo sprawnie. SprzÄt dziaÅa rewelacyjnie. Polecam.

ÅmiaÅo moÅŒna poleciÄ.

Hemp to hit!
ZakochaÅem siÄ w waszym hempie! Smak i efekt wyÅmienity, polecam z czystym sumieniem!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã