Sunware レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hello, It's quite simple : Sunware boxes are top quality. Web site is friendly users and delivery is nice. Small remark : Please check label print. Mine was not correct despite I fill the form co... もっと見る

5つ星のうち5の評価

ik had al opbergboxen van het zelfde type en wilde er nog meer aankopen. even het type ingegeven in Google en kwam de officiële site tegen Sunware. heb er direct 5 bestelt want nergens elders waren ze... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Die Verarbeitung der Boxen und des Verschlussmechnismus des Deckels ist sehr gut. Ein schöner, stabiler Kunststoff, der dauerhaft bleicbt. Ich nutze diese Kuststoffboxen von Sunware schon viele Jahr... もっと見る

企業情報

1. プラスチック製品提供業者
  2. 製造業者
  3. プラスチック加工会社

Sunware について

当該企業による記述

display img

Sunware - Perfectly Organised

Sunware is een passende oplossing voor ieder opbergprobleem in en om het huis!

Een opgeruimde leef- en werkomgeving geven je een gevoel van rust. Wij zijn vooruitstrevend in het bieden van een opgeruimde leefomgeving waarbij wij bijdragen aan een positieve invloed op het milieu en de mens. Onze missie is om klantwensen te vertalen in functionele en duurzame opbergoplossingen om daarmee een opgeruimde leefomgeving te creëren. Producten die je blij maken en de mogelijkheid geven een perfectly organised leven te leiden."

Nog vragen?

Wij als Sunware vinden het belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Ben je niet tevreden óf heb je vragen over het product, neem dan gerust contact op.

Shop Opbergboxen

Praktische Aufbewahrungsboxen

Praktische Aufbewahrungsboxen, perfekt für 50 cm tiefe Schrankfächer

2026年1月18日

Sunware からの回答

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es freut uns zu hören, dass die Aufbewahrungsboxen perfekt passen und praktisch in der Anwendung sind.

Hele goede service!

Producten zijn sowieso al goed. Bestellen ging eenvoudig via de website en levering gaat vlot.
Na een schademelding is die perfect en snel afgehandeld!

2026年1月14日

Sunware からの回答

Dank je wel voor de fijne woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Daar doen we het voor 😊

Boîtes rangement boules de Noël

Boîtes commandées pour ranger et trier mes boules de Noël. Belle qualité et les paillettes en plus rendent la boîte encore plus adaptée au thème. Je possédais déjà une boîte similaire, qui m'a donné envie d'en racheter. La livraison était aussi très rapide. Très contente de mon achat.

2026年1月15日

Sunware からの回答

Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis d'apprendre que les boîtes de rangement vous plaisent autant et s'accordent parfaitement avec le thème de Noël. Nous sommes heureux que vous appréciez la qualité et la rapidité de livraison. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir à ranger et trier vos boules de Noël, et espérons vous revoir bientôt ! 🎄✨

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle reactie en zeer behulpzaam.

2026年1月11日

Sunware からの回答

Hartelijk dank voor de mooie complimenten, daar worden wij blij van als team.

Team Suware

5つ星のうち4の評価

Die Kisten sind super nur die Einlagen…

Die Kisten sind super nur die Einlagen sind aus sehr dünnem Karton.

2026年1月12日

Sunware からの回答

Vielen Dank für die schöne Bewertung.
Es freut uns zu hören, dass die Boxen Ihren Wünschen entsprechen.

Ich werde die Anmerkung zum Kartoneinsatz intern weitergeben.

Koop er gerust weer

Vertraagde levering door sneeuwperikelen bij DPD. Van te voren vanuit de klantenservice netjes op de hoogte gebracht. Was groots verpakt in stevige dozen. De inhoud klopte op aantallen en kleur. Bij inschrijving nieuwsbrief ontvang je nog 10% extra korting. Helas was donker grijs in kleine vorm niet voorradig. Maar dat is het enige minpuntje eraan

2026年1月10日

Sunware からの回答

Wat een leuke en fijne complimenten, daar worden wij als team erg blij van.
Onze voorraad word wekelijks aangevuld, jammer dat je net naast de kleine maat hebt gegrepen.

....

goede klantenservice

2025年12月31日

Sunware からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u onze klantenservice als positief heeft ervaren. Wij doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is prettig om te horen dat dit wordt gewaardeerd.

Alles top

Alles top: bestelling, levering en de cubes ook natuurlijk.
Eén klein minpuntje bij een groot pluspunt - zijnde het vermelden van de binnenmaten: de hoogte zou 15 cm zijn maar het is net iets minder waardoor de deksel niet volledig sluit.

2026年1月2日

Sunware からの回答

Hartelijk dank voor de mooie review en feedback.
Al onze binnenmaten staan vermeld bij specificaties.
Ik heb uw persoonlijk een mail gestuurd om dit samen te bekijken.

5つ星のうち1の評価

1 ster want geen ontvangst

1 ster omdat ik de bestelling nog steeds niet heb ontvangen. Na contact met sunware zou medewerker eea uitzoeken en terugmailen. Helaas geen reactie.

Beste,

Ik heb je persoonlijk een mail gestuurd.
We lossen dit graag voor je op, ik mis alleen in deze review je order gegevens, vandaar dat ik persoonlijk een mail heb gestuurd.
Excuses voor het ongemak.

Top Sunware Boxen

Die Aufbewahrungs Boxen von Sunware sind wie immer top. Preis/Leistungsverhältnis ist gut, und die Qualität sowieso. Aufgrund eines Transportschadens musste eine Box nachgeliefert was ohne Diskussion innerhalb 3 (!) Tagen erfolgte, auch Dank DPD.

Sunware からの回答

Vielen Dank für die netten Komplimente und die Bewertung.
Das freut uns als Team sehr. Viel Spaß mit unseren Artikeln.

Alles bestens

Alles bestens. Lieferung, Verpackung, Ware!

2026年1月6日

Sunware からの回答

Vielen Dank für die schöne Bewertung und die Komplimente.
Das freut uns als Team sehr.

Alles problemlos geklappt

Alles problemlos geklappt, gerne wieder.
Produkt entspricht meinen Erwartungen.

Sunware からの回答

Vielen Dank für die schöne Bewertung.
Es freut uns zu hören, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit ist.

Dank an den Paketboten

Dank an den Paketboten

Das Paket stand hinter der Haustür - perfekt.

2026年1月4日

Sunware からの回答

Vielen Dank für die schöne 5-Sterne-Bewertung.
Es freut uns zu hören, dass alles gut gelaufen ist und das Paket gefunden wurde.

Heb paar bakken gekocht

Heb paar bakken gekocht, keurig hoor, vervolgens wordt ik 5x "herinnerd" dat ik nog geen beoordeling heb gegeven. Nou, hier is tie dan. Een sticker van de juf. En nu graag ophouden met zeuren omdat je gewoon doet waar je voor wordt betaald

2026年1月1日

Sunware からの回答

Hartelijk dank voor de beoordeling van 5 sterren.
Goed te horen dat alles naar wens is verlopen, onze excuses voor alle mailtjes.

5つ星のうち5の評価

Heldere website, makkelijke bestelprocedure, nette tijdige levering.

2025年12月31日

Sunware からの回答

Hartelijk dank voor de mooie complimenten!
Goed te horen dat alles naar wens is verlopen.

Perfect

Snelle verzending. Bestelling in goede staat ontvangen.

2025年12月29日

Sunware からの回答

Bedankt voor de mooie review!
Goed om te horen dat de bestelling snel en in goede staat is ontvangen.

5つ星のうち4の評価

Stevig en handige kerstboxen met…

Stevig en handige kerstboxen met vakverdeling. Handige snoerhaspels en keuze uit diverse afmetingen. In sommige, deksels kun je ook items opruimen; haakjes en reservelampjes.

2025年12月25日

Sunware からの回答

Hartelijk dank voor de mooie 4-sterrenreview! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de vakverdeling en de veelzijdigheid van onze kerstboxen en snoerhaspels. We besteden veel aandacht aan praktische details, zoals extra opbergruimte in de deksels, dus het is leuk dat u dit benoemt.

Veel plezier met uw aankoop!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。