Sunweb.be レビュヌ 4,000

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben inmiddels al vier reizen geboekt via Sunweb en zijn elke keer opnieuw bijzonder tevreden. Vanaf het eerste contact tot en met de reis zelf wordt alles steeds tot in de puntjes geregeld.... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Boekingsproces ging vlot en via de app waren alle nodige documenten voorhanden. Hotel was perfect gelegen. Dat de inbegrepen skipas pas een dag later werd afgeleverd, heeft ons wel een halve dag skiën... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

PremiÚre fois avec cette compagnie et nous avons eu une bonne expérience, j'ai eu un problÚme avec les bording pass et le service client a bien résolu le problÚme et envoyé le document. Au contraire... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行・䌑暇

Sunweb.be に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Nederlands

Bij Sunweb boek je zorgeloos jouw zomervakantie of wintersport aan de scherpste prijs.

Het hele jaar door bieden we een ruim aanbod aan zonvakanties en skireizen naar topbestemmingen in Europa. Of je nu op zoek bent naar een familievakantie, een all-in adults only of een last minute naar de zon – bij Sunweb ben je zeker van kwaliteit en gemak.

✔ Laagsteprijsgarantie
Vind je dezelfde reis elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug én je ontvangt een voucher van €100 voor je volgende vakantie.

✔ Gratis omboeken
Plannen gewijzigd? Bij Sunweb kun je tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken.

✔ Exclusieve Sunweb Only-reizen
Unieke pakketreizen die je enkel bij ons vindt.

Français

Réservez vos vacances d’été ou vos sports d’hiver sans souci avec Sunweb, au meilleur prix garanti.

Tout au long de l’année, Sunweb propose un large choix de séjours au soleil et de vacances au ski vers les plus belles destinations en Europe. En famille, en couple ou entre amis, trouvez la formule qui vous convient le mieux.

✔ Garantie du prix le plus bas
Vous trouvez le même voyage moins cher ailleurs ? Nous vous remboursons la différence et vous offrons un bon de €100 pour vos prochaines vacances.

✔ Changement gratuit
Vos plans changent ? Modifiez votre réservation gratuitement jusqu’à 6 semaines avant le départ.

✔ Séjours Sunweb Only
Des voyages exclusifs disponibles uniquement chez Sunweb.

連絡先

Last minute vakanties

Snel de zon opzoeken? Maak je keuze uit ons aanbod last minutes.

4.4

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Niet aan te raden!

Zijn met bus naar Saalbach Hinterglemm gaan skiën. Hotel The View. Werden aan de rand van het dorp gedropt om met skies, skibotten, handbagage en valies een kilometer te moeten stappen naar hotel. Zonder dat we wisten waar dit was.
Hotel was mooi en kamer gezellig maar eten was niet lekker. Alles was koud en lang ervoor klaar gemaakt.
Teleurgesteld over heel de lijn, nooit meer!

2026幎3月20日

Prijs

2026幎4月8日

Beste Ria,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je de app als gemakkelijk ervaart en tevreden bent met de ruime keuze en de prijs.
We wensen je alvast een heerlijke vakantie toe.

Natalia

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben inmiddels al vier reizen

Wat we vooral waarderen, is de persoonlijke aanpak en de snelle, duidelijke communicatie. We voelen ons telkens volledig ontzorgd, wat het plannen van een reis niet alleen eenvoudig, maar ook plezierig maakt. Ook tijdens de reis zelf kunnen we rekenen op een uitstekende organisatie en ondersteuning indien nodig.

Voor ons is er geen twijfel mogelijk: ook onze volgende reis zullen we hier opnieuw boeken. Een absolute aanrader voor wie zorgeloos en op maat wil reizen!

2026幎4月8日

Beste Virginie,

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!
Wat geweldig om te horen dat jullie inmiddels al vier keer met ons hebben geboekt en elke keer zo tevreden zijn.
Het is fijn dat jullie onze persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en de ondersteuning tijdens de reis zo waarderen. Daar doen we het voor!
We wensen jullie alvast weer een prachtige volgende vakantie toe en kijken ernaar uit om jullie opnieuw te mogen helpen bij het plannen van een zorgeloze reis!

Natalia

Had ontzettend vriendelijke

Had ontzettend vriendelijke, meedenkende, jongelui aan de telefoon. Zeer behulpzaam.

Beste heer/mevrouw Hoogenraad,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat het zo goed is bevallen. We zien u in de toekomst graag terug bij Sunweb.

Nashka
Team Webcare

Great help!

Great help!

2026幎4月3日

Dear Sir/Madam,

Thank you for sharing your experience with us. We are happy to hear you had a great experience with us! We are looking forward to seeing you again.

Kind regards,
Nashka
Team Webcare

5぀星のうち3の評䟡

Wanneer je een pakketreis boekt
 verwacht dan geen service van Sunweb

Wanneer je een pakketreis boekt verwacht ik een bepaalde service. Helaas miste ik deze.
- geen Nederlandstalige opvang op de luchthaven
- geen begeleiding op de transfer naar het hotel. De chauffeur sprak met moeite Engels.
- niemand gezien in het hotel
Alles via de app app app
 triestig, want op vakantie wil ik mijn telefoon aan de kant!
Gebrek aan service vind ik dit!

2026幎4月12日
自発的なレビュヌ

Beste mevrouw De Ron,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te lezen dat de service tijdens uw reis niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat u bij een pakketreis rekent op duidelijke en persoonlijke begeleiding, en dat het teleurstellend is wanneer u dit anders heeft ervaren.

In sommige bestemmingen werken wij met digitale ondersteuning via onze app en lokale partners, waardoor de aanwezigheid van Nederlandstalige reisleiding op de luchthaven of in het hotel niet altijd voorzien is. Wel begrijpen wij dat dit voor u als een gemis aan service aanvoelde, zeker tijdens de transfer en ter plaatse.

Uw feedback is voor ons belangrijk en nemen wij zeker mee in de evaluatie van onze dienstverlening en communicatie.

Namens Sunweb, wens ik u graag alvast een fijne avond tegemoet.

Gewoon goed

Gewoon goed, prijs kwaliteit pakketreizen 👍

2026幎4月6日

Beste mevrouw Laheye,

Bedankt voor uw 5-sterren review. Fijn om te lezen dat u onze service , alsook onze prijs/kwalitieitsverhouding zo waardeert.

We hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn.

Namens Sunweb, wens ik u graag mooie vooruitzichten naar een heerlijke vakantie.

Sunweb
geweldig !

Boek al jaren vakantie's bij sunweb Nederland nu sunweb Belgié ! Altijd goed en nooit problemen .

Beste Alfred,

Bedankt voor uw 5-sterren review. Fijn om te lezen dat u onze service zo waardeert.

5぀星のうち4の評䟡

Het filtersysteem zodat ik ook als

Het filtersysteem zodat ik ook als single vlot de beschikbaarheden vind.

Beste Peter,

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u het filtersysteem waardeert en daardoor vlot beschikbaarheden kan vinden, ook als single reiziger.

We nemen uw opmerking graag mee om onze zoek- en filtermogelijkheden nog verder te verbeteren.

Namens Sunweb, wens ik u graag alvast een fijne avond tegemoet.

5぀星のうち4の評䟡

Veel mogelijkheden

2026幎4月12日

Beste mevrouw Geluykens,

Bedankt voor uw 4-sterren review. Fijn om te lezen dat u onze website en aanbod zo waardeert.

Super service

Super service

2026幎1月25日

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie bericht!

Fijn om te horen dat u onze service als super ervaart. Dat waarderen wij enorm.
We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen en wensen u alvast een fijne reis toe!

Skireis

Grote keuze uit vele skigebieden & accommodaties beschikbaar in meerdere landen. Alle bestemmingen worden uitgebreid voorgesteld. Bij contactname wordt er snel gereageerd & zoekt men a.s.a.p. naar een correct antwoord op de gestelde vraag.

2026幎2月17日

Beste Dries,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het brede aanbod aan skigebieden en accommodaties, en dat de bestemmingen duidelijk worden voorgesteld. Ook waarderen wij het dat u het snelle en correcte contact met onze klantenservice zo positief ervaart.

We doen ons best om vragen zo snel en zorgvuldig mogelijk te beantwoorden, dus het is prettig om te lezen dat dit zo wordt ervaren.

Wij wensen u alvast een mooie reis toe!

Zeer vlot en alles ok

2026幎4月5日

Beste Ludo,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw positieve beoordeling.

Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en in orde is. Daar doen we het voor!

Wij wensen u alvast een fijne reis toe en helpen u in de toekomst graag opnieuw.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。