Sunwise Screens レビュー 13

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Als je de screens verwijderd (bij niet…

Als je de screens verwijderd (bij niet zonnig weer) dan vallen meteen de zuignappen op en die zijn niet mooi om te zien. zeker bij wat kleinere ramen. Ook het ramen lappen is lastig. De "opbergdoos" is niets anders dan de slappe kartonnen verpakking waar de screens in geleverd zijn. Als ik dit had geweten had ik ze zeker niet gekocht.

2026年3月21日

In 1 woord “GEWELDIG”

In 1 woord “GEWELDIG”. De screens zijn prachtig.
Bij het monteren kwam ik er achter dat er 1 te groot was. Bestelling erbij gepakt en wat blijkt:
Helaas had ik zelf een fout gemaakt met inmeten. Had 10 cm teveel gemeten in de breedte.
Contact opgenomen en ze gaan mijn gemaakte fout kosteloos herstellen.
Zo blij mee.

2025年8月26日
5つ星のうち1の評価

Ik had op internet sun eclips ingetypt…

Ik had op internet sun eclips ingetypt en blijkbaar kwam ik bij jullie uit.
Ik had al screens van sun eclips en vond t al gek, naam veranderd?
Afin, ze zijn vlot gekomen, maar de kwaliteit is veel minder.
De plastic schroefjes zijn rond, dus minder grip op t aandraaien.
Ook is jullie plastic van minder kwaliteit, dunner en te flexibel.
Gelukkig is t maar 1 screen voor de schuurdeur, laten we hopen dat hij werkt.
Mag ook hopen dat ik n bevestigingsonderdeeltje vergoed krijg, als hij niet stevig genoeg is!

2025年8月14日
5つ星のうち4の評価

Werkt op dakraam. Kamer is koeler.

Ik heb de twee screens nu een maand. Ze hangen op mijn dakramen.
Er mocht iets meer schroefdraad zijn om vast te vijzen. Dat was wel even prutsen. Ze houden de hitte goed buiten. Vandaag 32 graden buiten en 26 graden binnen. Voordien was het een bakoven.

2025年8月12日

Geduldig en vakkundige dienstverlening

Ik ben door een hele geduldige en vakkundige medewerkster te woord gestaan over hoe je precies moet meten. Zeer prettige ervaring.

Daarna heb ik zelf een foutieve bestelling geplaatst, hierdoor ontving ik 2 screens van dezelfde maat terwijl ik 2 verschillende maten had moeten bestellen.
De medewerkster heeft met mij mee gedacht en nu heb ik alsnog de juiste screen ontvangen. Het systeem is makkelijk op te hangen en werkt perfect tegen de zon en warmte.

Een echte aanrader !

2025年7月31日
5つ星のうち5の評価

De snelle levering van de screens was…

De snelle levering van de screens was heel fijn. Ik merk zeker verschil in de temperatuur in huis sinds ik de screens heb. Het scheelt toch al snel een graad of 6/7 bij ons in huis. Ze zijn makkelijk te bevestigen en te verwijderen. Wij zijn er heel erg tevreden over!

2025年7月30日

Uiterst tevreden

Uiterst tevreden, snel geleverd en doet waarvoor het dient. Het is bij ons echt een aantal graden koeler in de keuken. Ook makkelijk te plaatsen. Wij zijn zeer tevreden.

2025年7月22日
5つ星のうち1の評価

Niet geschikt voor slaapkamer

Ik had screen besteld voor schuin dakraam. 97 % zonwering.
Laat erg veel licht door dus niet geschikt voor mijn slaapkamer. Ook hangt de screen aan de boven en onderkant, dus sluit niet goed aan.
Retour zenden kan niet. Maw 80 euro voor een klein stukje gaas met 4 zuignappen is belachelijk duur en niet geschikt voor slaapkamer en/of schuindakraam.

2025年7月21日

Super service!

Super service!
Ik had zelf een fout gemaakt bij het bestellen. Snel een berichtje gestuurd om te annuleren. Het product was al in de maak, het proces was niet meer te stoppen. Toch kreeg ik zonder gezeur mijn geld terug van een zeer vriendelijke medewerker! Waar vind je zo'n service? Product voldoet ook aan alle verwachtingen, was snel opgestuurd en was ook nog eens goedkoper dan bij de concurrent. Volgende x weer bij sunwise.

2025年7月17日

Hier word ik blij van

In het verleden al meerdere screens bij Sunwise besteld, alles prima verzorgd en van uitstekende kwaliteit. Zo ook voor onze keukendeur. Kort kontakt met de klantenservice gehad en prima geholpen. Ook mail wordt vrijwel direct beantwoord, top! Na een paar dagen netjes verpakt in huis, bevestigen is echt een makkie.
Als je de warmte buiten wilt houden zijn de screens echt een aanrader.

2025年7月15日
5つ星のうち4の評価

Klantenservice 8,5/10

Een pluim voor de opvolging. Eerst een hele slechte ervaring van de klantendienst. Het bedrijf heeft na mijn klacht dit heel goed opgevolgd en verzekerde dat ze het betreffende probleem hebben aangepakt. Als ik merk hoeveel moeite ze in mijn dossier gestoken hebben, heb ik vertrouwen dat dit bedrijf het goed meen. Als ik nog screens nodig heb bestel ik terug bij hen. De screens zelf doen het ook goed!

2025年6月13日

レビューの対象になっている企業の方へ