レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Het duurde heel lang voordat de zending binnen was. Daarna nog bij een ander bedrijf hetzelfde artikel besteld (4 dagen later) en uiteindelijk kwam alles tegelijk binnen

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Order niet bezorgd, geld terug gevraagd maar na 4 weken nog geen enkele reactie.

企業情報

1. アウトドア スポーツ用品店

当該企業による記述

Sup Shop specialiseert zich in de verkoop van sup boards en andere watersport artikelen. Ook voor kleding en andere leuke accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de online winkel hebben wij ook een fysieke winkel in Warmond aan de herenweg 2. Wij hopen u hier snel te ontvangen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Er was tijdens het vervoer was er…

Er was tijdens het vervoer was er schade aan het board onstaan. Deze is keurig en snel afgehandeld. Dank.

2023年3月26日

SUP SHOP からの回答

Bedankt voor je review Koen! Helaas kan dat wel eens voorkomen, maar super hoe we ook door jouw hulp dit soepel kunnen afhandelen :)

5つ星のうち4の評価

Wetsuit snel en netjes geleverd

Wetsuit snel en netjes geleverd. Maatvoering is ietwat optimistisch bij het door mij gekozen model. Geeft me dan weer wel mooi iets om naar te streven.

2022年10月19日

SUP SHOP からの回答

Hoi Eddy, bedankt voor de review. Wij hopen dat je er veel sportieve doelen mee mag behalen!

5つ星のうち5の評価

Super fijne winkel met goed en…

Super fijne winkel met goed en origineel aanbod van Sup & watersport spullen. De activiteiten die ze organiseren (sup yoga, suppen bij schippertje dagen etc) zijn fantastisch

2022年9月1日

SUP SHOP からの回答

Wat onwijs leuk om te horen, en super gaaf dat je dit deelt! We hopen dat we hiermee ook anderen kunnen enthousiasmeren :D

5つ星のうち5の評価

M'n eerste SUP bij de Sup Shop, 5 sterren ervaring!

Na 3 erg leuke ervaringen met het huren van een SUP in Den Haag wilde ik ook graag een eigen SUP om het water mee op te gaan. In de watersport winkels in Den Haag werd ik doorverwezen naar de Sup Shop in Warmond. Een erg leuke winkel met super enthousiast & behulpzaam personeel. Samen met haar (Eva) alle opties afgegaan en uiteindelijk besloten te gaan voor de Atlas, de SUP waar ook zij erg goede ervaringen mee heeft. Dus een echte 5 sterren in de winkel.

Vervolgens, een paar dagen erna, een aankondiging vanuit de Sup Shop over een SUP tour tocht in en op het water rondom Warmond tijdens de Warmonds Schippertjesdagen. M'n eerste echte tour tocht (2 uur over vaartjes, havens & open water) met een enthousiaste club van 30 mensen georganiseerd vanuit de Sup Shop. Was ook een erg leuke dag, dankjewel!

2022年9月3日

Hoi Tom! Wat leuk om te horen! DANKJEWEL :D

5つ星のうち5の評価

Goede prijs en artikel verhouding

Goede prijs en artikel verhouding, service is accuraat en snel. Na melding in het weekend per mail, werd ik maandagochtend direct gebeld en is alles opgelost.

2022年9月5日

SUP SHOP からの回答

Hallo Henk, wat fijn dat je een reactie achterlaat! Bedankt en hopelijk tot snel!

Goed adviesp

Goed advies, heel blij met de sup!

2022年9月9日

SUP SHOP からの回答

Hoi Joost, veel plezier met je SUP! Bedankt voor je review, en je weet ons te vinden voor advies in de toekomst ;)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。