レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn nieuwbouwwoning laten behangen en schilderen door Super Stuc. Fantastisch bedrijf met vakkundige en hardwerkende medewerkers. De planning was snel, afspraken werden nagekomen en alles is netjes e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fijne communicatie gehad met Henk! Betaling vind volledig achteraf plaats na tevredenheid. Ik had een paar kleine puntjes en die waren de mannen opnieuw netjes komen afwerken. Hierna waren de muren... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vorige maand is Super Stuc geweest om ons plafond te stucen, glasvezelbehang op de muren aan te brengen en alles te verven. We zijn heel erg blij met het resultaat! Echt vakmannen en alles was erg sne... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het werk, aanbrengen renovlies, daarna schilderen (sauzen) en behangen is heel mooi en sneller dan verwacht uitgevoerd. Na afloop hebben ze alles opnieuw opgemeten en een korting doorgevoerd vanwege... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 69ä»¶

レビュヌを曞く

Verwachtingen overtroffen

Duidelijke offerte; mooie gladde plafonds. En het eindresultaat van de muren is ook mooi en netjes.
Afspraken zijn nagekomen. En bij vragen of opmerkingen van onze kant nam hij na bellen of appen zo snel mogelijk contact op.
Kortom zeer tevreden!

2025幎9月19日
5぀星のうち5の評䟡

Top werk van een top bedrijf

Ongelooflijk blij met het werk van Super Stuc! Transparant, snelle communicatie, gezellige communicatie ook en goed werk geleverd door de mannen. Keurig alles nagelopen, achteraf gebeld door Henk met de begroting die zelfs nog voordeliger uitviel en fijn contact met de mannen die het werk kwamen uitvoeren.

2025幎9月18日
5぀星のうち5の評䟡

Prachtig resultaat en fijne communicatie

Wij hebben door SuperStuc renovliesbehang laten plaatsen, de muren laten schilderen en de zolderplaten laten verven. Vanaf het eerste contact waren de communicatie en werkwijze erg prettig: duidelijk, snel en professioneel. Het project is zelfs eerder dan gepland afgerond, wat een fijne verrassing was. Het eindresultaat ziet er strak en netjes uit. Wij zijn zeer tevreden en raden SuperStuc zeker aan!

2025幎9月16日
5぀星のうち5の評䟡

Ons nieuwe appartement is door Super

Ons nieuwe appartement is door Super Stuc perfect van
Renovlies behang voorzien.
Alles perfect en zowel met Henk en zijn medewerkers
was het zeer prettig samen
te werken.
De verrekening met het echte
aantal m2 geeft ook weer dat Super Stuc professioneel te
werk gaat.
Team Super Stuc 👍
Familie Ruijters Hellevoetsluis

2025幎8月6日

SuperStuc SuperStrak

Ik heb mijn hele huis (3verdiepingen) door SuperStuc laten Renovliezen en sausen.
Zeer tevreden over SuperStuc. De jongens waren vroeg aanwezig, hebben netjes en schoon gewerkt en zijn zeer kundig. Binnen 1 dag was de woning gerenovliest en binnen 1 dag gesaust. Muren zijn strak, goed gesaust en alles goed gekit. Kortom hier niks te klagen.

2025幎7月28日

Goed prijs en kwaliteit

Goed prijs en kwaliteit. Werk was goed opgeleverd en volgens aangegeven schema. Communicatie met Henk was fantastisch en overlegde goed wanneer er een probleem was met vervolg adviezen.

2025幎7月24日
5぀星のうち5の評䟡

Snel, goed en degelijk werk geleverd tegen scherpe prijs

Super Stuc heeft heel snel, goed en degelijk werk geleverd bij het plaatsen van renovlies en schilderwerk in mijn nieuwbouwwoning. De communicatie was goed en de prijzen zijn zeer scherp. Collectiviteitskorting heeft het extra interessant gemaakt, door het samen met mijn buren af te stemmen. Ook na problemen met het schilderwerk in het toilet is dit netjes en snel opgelost.

2025幎7月16日

Van begin tot eind SUPER

Eindresultaat is verbazingwekkend. Van begin tot eind niets dan lof.
- Snelle reactie op de aanvraag van offerte.
- Nemen de tijd om dingen uit te leggen en met je mee te denken.
- Flexibel in de planning en goede communicatie.
- Fijne oplevering.
Kortom, Super stuc doet hun naam eer aan. He-le-maal SUPER.
Dankjulliewel toppers 👍

2025幎7月18日
5぀星のうち4の評䟡

Super gestukt!

Erg tevreden. Zeer snel gewerkt en toch heel netjes. Ziet er piekfijn uit. Aanrader. Wel even rekening mee houden dat ze het afval niet voor je afvoeren. Wordt netjes verzameld, maar je mag het zelf wegbrengen. Vind ik geen probleem.

2025幎7月12日
5぀星のうち5の評䟡

Precies zoals ik gehoopt had!

Super Stuc heeft bij mijn nieuwbouwappartement 122 m² renovliesbehang aangebracht en gesaust. Het is superstrak geworden en ik ben er supertevreden mee! Precies zoals ik gehoopt had.

De communicatie met Henk was vanaf dag één prettig. Hij hield me goed op de hoogte, was duidelijk in zijn communicatie en gaf meteen een vertrouwd gevoel. Ook de vakspecialisten waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd.

Al met al verliep alles soepel en zonder gedoe. Mocht ik in de toekomst weer een muurspecialist nodig hebben, dan weet ik waar ik moet zijn!

2025幎7月4日
5぀星のうち5の評䟡

Renovlies en verf , verbluffend snel en goed kwaliteit.

Sinds dag 1 , duidelijke,heldere communicatie via mail, via telefoon. Verstand van zaken, geen capaciteit problemen. Zelfs een maand vantevoren tot de dag zelf ,heel erg flexibel.
Op de dag van uitvoering, sleutel afgegeven, 160m2 renovlies + sauzen. Prachtig en snel resultaat. Binnen de afgesproken termijn klaar en ik ben tevreden. Zeer snel en absoluut een aanrader, blije klant vanuit de Zaanse Helden appartement. Mvg

2025幎6月25日

Bedrijf verricht vakwerk

Bedrijf verricht vakwerk. De 2 werknemers hebben in 3 dagen het hele huis gedaan. Alles zeer strak behangen en daarna gesausd. Geweldig werk verricht. Als ik de toekomst weer een klus heb weet ik waar ik wezen moet.
Bedankt.

2025幎6月27日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie muren en snel klaar

Heel vriendelijk.
Duidelijke communicatie.
Bij de overdracht zag alles er heel netjes uit en het kleine bobbeltje dat er zat werd gelijk heel netjes opgelost.
Daarnaast gaven ze ons een 8 werkdagen garantie waarbinnen het werk af zou zijn, maar waren ze al op dag 4 klaar. Super blij mee natuurlijk!

2025幎6月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ