レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Superauto , Super obsługa, dziękuję za profesjonalizm od samego początku transakcji do końca, włącznie z dostawą samochodu lawetą,polecam z całego serca, pozdrawiam i dziękuję.

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Wybierz najlepszą ofertę leasingu samochodowego dla siebie i spełnij marzenia o nowym samochodzie!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Firma godna polecenia

Firma godna polecenia, super obsługa - trochę się pogubiłam na początku, bo sprawę prowadzi kilka osób, ale finalnie pan Alan super spiął wszystkie tematy, bardzo na plus. Auto dotarło do mnie w ciągu kilkunastu dni. W zasadzie nigdzie nie musiałam iść. Za to 5+ bo to super wygoda. Na pewno nie ostatni leasing u nich.

2026幎3月23日

UwaÅŒajcie!!

UwaÅŒajcie!!
Super kontakt na początku i świetna cena za auto, niÅŒsza niÅŒ w salonie i to by było na tyle. Został wyliczony leasing na auto, cena do akceptacji. Po wpłaceniu kaucji 4000zł w celu rezerwacji samochodu (co powinno oznaczać sprawdzenie czy samochód jest dostępny i sprawny) nastąpiło przekazanie sprawy do doradcy finansowego i... zaczęło się!!!
Nagle rata leasingu z 1950zł wzrosła do 2040zł co daje ogromna róŌnice kosztów w okresie 60 miesięcy. Bo bank wyliczył na podstawie aktualnych stóp procentowych itp. Takie było tłumaczenie Pani doradcy gdzie stopy były niezmienne w tym czasie. Nic nie mogłam zrobić bo straciłabym kaucję. Zagryzam zęby i stwierdziłam, jak powiedziałam A to trzeba powiedzieć B.
W międzyczasie prosiłam o udostępnienie nr VIN samochodu Pana który znalazł mi auto. Niestety się nie doczekałam. Na umowie leasingowej równieÅŒ nie było Vinu, a być powinien. Był wielką tajemnicą. Z wielkimi obawami wpłaciłam opłatę wstępną za samochód i.... dzień później dostałam informację, ze samochód jest uszkodzony i salon nie moÅŒe zafakturować przedmiotu sprzedaÅŒy.
Przez ten cały czas (ok. 1.5 tygodnia) nikt nie pofatygował sie aby sprawdzić czy samochód który sprzedają w ogóle istnieje i czy jest sprawny, a wielokrotnie prosiłam o kontakt z salonem i upewnienie sie co do samochodu.
Przyciągają klienta niską cena auta a później 3 krotnie odbierają to sobie w podwyÅŒszonych kwotach opłat.
Ubezpieczenie AC/OC i GAP duŌo droŌsze niŌ u innych sprzedawców.
Przykład- Gap 3500 zł na 5 lat, u innych 2400 zł!
Finalnie poczułam ulgę, ze to wszystko nie wyszło. Kaucję oddali, ale na zwrot z PKO Leasing czekam nadal.
Podsumowując - NIE WARTO! Nie warto się stresować i nie spać po nocach.
Zakup nowego auta powinien być przyjemnością, a nie stresem i nerwami.
NIE POLECAM i przestrzegam przed zakupem w Superauto.pl.

2026幎3月2日

Super oszuści

Super oszuści, wpłaciłem kaucję 6000 zł , propozycja auta przekłamana a leasing nie opłacalny. Oczywiście kaucji nie chcą zwrócić, nie jestem pierwszym oszukanym, te pochlebne opinie wypisują kolesie. Tak się kradnie dzisiaj w biały dzień. Spróbuję odzyskać w sądzie. Pozdrawiam

2026幎2月25日

Superauto

2026幎2月3日
5぀星のうち1の評䟡

Nie potrafią wysłać pełnej specyfikacji

Nie potrafią wysłać pełnej specyfikacji auta po numerze VIN, wysyłają gotowce na zasadzie " nagłośnienie" ale jakie to juz nie piszą , przy autach premium to duÅŒa róznica i tak moÅŒna długo wymieniac. Według sprzedawców specyfikacja zostałą wysłana.

2026幎2月5日
5぀星のうち1の評䟡

Najgorsze miejsce z jakim miałam doczynienia

Najgorsze miejsce z jakim miałam kiedykolwiek kontakt.
Pomijam fakt, ÅŒe firma jest zgłoszona w odpowiednie miejsce i będzie z tego sprawa to forma w jakiej mnie potraktowali jest poniÅŒej krytyki.
Zaczynajac od kłamstwa dotyczącego „nowego auta” z którym teraz się sądzę o to, ÅŒe auto samo odpala, samo się otwiera na parkingu i robi miliony innych rzeczy zagraÅŒających bezpieczeństwu.
Auto sprzedane mi jako nowe, okazało się być w tragicznym stanie. Na odbiór po dziwnych akcjach ze strony „rejestracji” ÅŒe dziwnym trafem kilka razy nie zgadzały sie numery do rejestracji przyjechałam z miernikiem lakieru. Auto posiadało niemal 3 krotną grubość, odkręcane śruby. Rysy po całym aucie, a zrzut ekranu pokazuje na informacje ÅŒe lakier jest w stanie „idealnym”. Ignorqcja, kłamstwo za kłamstwem( potwierdzone przez rzeczoznawcę)” wprowadzanie mnie w poczucie winy za ich kłamstwa, obiecywanie, i robienie ze mnie idiotki przez mówienie, ÅŒe czarne jest białe a ja jestem wariatka bo przyłapałam ich na kłamstwie. Zapędzona zostałam w kozi róg w okresie zimowym i nikt nie poinformował mnie, ÅŒe auto zostanie podstawione inne, a przeprocesujemy nowe. Kolejne kłamstwo. Zostałam oszukana i potwierdza to dokumentacja przekazana przez odpowiednie osoby w odpowiednie miejsca. W momencie potrzeby dowiedzenia się kiedy w końcu odbiorę auto slyszlam „niech mnie Pani nie wyprowadza z równowagi”. Insynuowanie ze nie znam się na autach, po czym Panowie nie wiedzieli, który to jest numer silnika
 Å»enada. Zobowiązanie do naprawienia części porysowanych- 1,5 miesiąca od odebrania auta, nadal brak informacji mimo obiecanek. Za te kłamstwa zaproponowano mi 300 zł na paliwo czego nie dostałam do tej pory. MoÅŒe to sobie firma włoÅŒyć do odszkodowanie, które będzie musiała wypłacić za niewywiązanie się z warunków umowy, wprowadzenie klienta w błąd i zatajenie stanu faktycznego auta:)

2025幎12月1日

auto faktycznie trochę taniej

auto faktycznie trochę taniej, ale ich leasing jak sprawdziłem u konkurencji okazał się o 215zł netto na miesiąc droÅŒszy! przez 5 lat to dało kosmiczną róŌnice i rabat okazał się niepotrzebny. droÅŒyzna straszna! Nie polecam, łapią klientów na zaliczkę a potem nie ma wyjścia podpisujesz albo tracisz. proponuje sprawdzić ich u innych brokerów

2026幎1月12日

Zdecydowanie NIE polecam.

Zdecydowanie NIE polecam.
Opieszałość w działaniu. Nie pilnują postępu czynności związanych z realizacją umowy leasingowej. Brak zainteresowania w sprawnym procesem rejestracji samochodu. Niekompetencja: mówienie, ÅŒe nie ma postępu bo dealer nie przekazał dokumentów i faktury co jest ÅŒadnym usprawiedliwieniem, gdyÅŒ to oni firmują sprawne przekazanie samochodu klientowi. Totalna ignorancja klienta.

2025幎12月22日

TRAGEDIA NIE POLECAM

TRAGEDIA! Nie polecam!
Wszystkie negatywne opinie napisane na ich profilu są bardzo prawdziwe i powinny być przestrogą dla kaÅŒdego zastanawiającego się nad skorzystaniem z ich usług.
Wszystko wygląda pięknie do podpisania umowy - potem temat się zamyka i nikt Cię nie poinformuje o jakichkolwiek opóźnieniach, nikt nawet nie pofatyguje się do Ciebie zadzwonić kiedy obiecywany termin minął. Zero jakiegokolwiek szacunku.
Po tym jak sam zadzwonisz i się upomnisz dostaniesz kolejną obietnicę bez pokrycia “w przyszłym tygodniu na pewno będzie do odbioru” i znowu cisza. W piątek kontaktuje się z tobą mailowo ktoś kto podaje numer do osoby, która nie ma o niczym pojęcia i nie zajmuje się Twoją sprawą, więc odsyła Cię do kolejnej osoby. Okazuje się, ÅŒe moÅŒna się umówić na odbiór samochodu, ale jeszcze jest przegląd do zrobienia, więc “moÅŒe we wtorek, moÅŒe w środę, jak się uda”.
I jeśli firma obiecuje, ÅŒe odbiór samochodu będzie “jak najbliÅŒej miejsca zamieszkania” to pamiętajcie, ÅŒe 384km mieści się w tym zakresie.
Finalnie po prawie miesiącu oczekiwania na samochód, gdzie w całej Polsce spadł śnieg, mogę go odebrać prawie 400km od domu na letnich oponach. I dla firmy Superauto jest to całkowicie w porządku.
Tutaj teÅŒ naleÅŒy wspomnieć o panu Łukaszu - omijajcie pana szerokim łukiem, bo o ile jest miły do podpisanie umowy, tak później niestety zrzuca tekstami “kupno samochodu to nie kupno spodenek w Decathlonie” sugerując, ÅŒe takie przedłuÅŒanie to normalna sytuacja i jak mogę mieć jakiekolwiek zarzuty. W innym wypadku powiedzą, ÅŒe wynegocjowali dla Ciebie na początku rabat flotowy, o który nawet nie prosiłeś i powinna to być rekompensata za wszystkie ich niedociągnięcia.
Dodatkowo opłata rezerwacyjna w wysokości kilku tysięcy jest przetrzymywana do czasu odbioru samochodu, więc jeśli odbiór się przedłuÅŒa to pieniędzy teÅŒ nie ma.
Jutro planowany jest odbiór samochodu jednak kiedy wczoraj zgłosiłem zaÅŒalenie nadal nie otrzymałem na nie odpowiedzi.
Przedstawiciel poinformuję Cię teÅŒ, ÅŒe rozmowy są nagrywane, ale kiedy w takim razie prosisz o potwierdzenie, ÅŒe ÅŒadna z obietnic składanych nie została pokryta to nagle sprawa cichnie.
Do dnia dzisiejszego brak jakiekolwiek odpowiedzi czy reakcji. Będę składać oficjalną reklamację.

2025幎10月30日

Super obsluga

Super obsługa pełen profesjonalizm i znajomość wszystkich zagadnień
Napewno polecę wasza firmę znajomym
Bardzo dziękuję za miłą i profesjonalna obsługę .P Patryk Antos supr gość zna się jak nikt inny,odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku

2025幎11月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス