連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Flott nettbutikk med masse kult du ikke

Flott nettbutikk med masse kult du ikke finner andre plasser. Rask levering! Om det er noe tull med varen, så ordner kundeservice opp asap! ANBEFALES på det sterkeste! XXXXX

2024幎1月19日

God kvalitet på varene

KjÞpte både klÊr, lek, plakater og lampe. Bestilte varene på en sÞndagskveld og fikk pakken i posten allerede på tirsdag! Varene var godt beskyttet/innpakket og var hele og fine da vi åpnet dem. Imponerende raskt levert, god kvalitet på varene og oversiktlig nettbutikk. Anbefaler Supernerds.no på det varmeste!

2023幎11月19日

Anbefales!

Har kjÞpt leker og klÊr til barna, rask levering, god kvalitet, kan trygt anbefales!

2024幎1月17日

Super fornÞyd

Super fornÞyd! KjÞpt klÊr og lekker i perfekt kvalitet. Rask levering og utmerket service. Anbefaler

2023幎12月14日

Super service

Super service, rask levering og behjelpelige hvis noe er i veien! Dessuten et godt utvalg populÊre produkter.

2024幎1月16日

5぀星のうち1の評䟡

Dårlige kvaliteten på produktene, missledende reviews på nettsiden

Hadde gitt supernerd 4 stjerner hadde det ikke vÊrt for deres nettside som nekter å la meg publisere en dårlig review om en kalender. Sendingene har kommet raskt. Men kvaliteten på det vi har handlet der har vÊrt dårlig. Var ok fornÞyd med kundeservicen som har svart raskt og prÞvd å skaffe erstatning for Þdelagt kalendergaver, men desverre kom de ikke helt i mål. Og når jeg prÞvde å legge inn en review på kalenderen på deres nettside (som gikk negativt ut mot produsenten av kalenderen till nettbutikken) fikk jeg ikke publisere. ForsÞkt flere ganger også på andre produkter men den går bare gjennom om man gir flere stjerner. De siler med andre ord ut dårlige reviews . Det gir et falsk positivt inntrykk av produktene og fremstiller også nettsiden som useriÞs og tyder på at de prÞver å missleder kunder.

2023幎12月4日

Hei Susanne,

Så leit å hÞre at du har hatt en dårlig opplevelse med nettsiden vår. Siden vi velger å ha tilbakemeldinger synlig på nettsiden vår på alle produkter er vi underlagt strenge regler på å ikke skjule noen av disse, og dette tar vi på alvor. Dersom du har opplevd en teknisk feil ber vi deg ta kontakt med oss på kundeservice@supernerds.no slik at vi kan hjelpe deg å identifisere problemet. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi får på produktene våre, gode som dårlige.

5぀星のうち3の評䟡

Ikke helt fornÞyd

Gode priser men svÊrt misvisende produktdetaljer. Jeg kjÞpte to gensere(står genser på nettsiden og kvittering) og så så jeg da jeg fikk de tilsendt at det er long sleeve t-shirts(står på lappen på produktet). Jeg kjÞpte de fordi jeg trodde de var gensere, altså at de var tykk i stoffet og kunne brukes på vinteren, men de er svÊrt tynne i stoffet og bedre å brukes om sommeren...

Ellers er de pene t-shirts, var rask frakt og supernerd har en fin webside.

2023幎9月15日

Super service!

Bestilte 3 prosukter her, en plakat, musematte og en lampe. Var rask levering. Når jeg fikk pakka var dessverre lampa blitt Þdelagt under transport, kontaktet kundeservicen dems og fortalte hva som hadde skjedd og sendte et bilde, og da sendte de en ny lampe dagen etter! Super service, og superfine produkter!

2023幎1月24日

Rask levering

Rask levering, fornÞyd med kvaliteten på produktet.

2022幎9月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス