Super rask levering!!
Jeg bestillte varer fra de igår og de var fremme dagen etter! Kjempe fornÞyd!
Jeg bestillte varer fra de igår og de var fremme dagen etter! Kjempe fornÞyd!
Veldig lett å bestille på siden, og levering var framme etter bare 2 dager. SuperfornÞyd!
Very good contact with the store, fast shipping and good prices. Best quality products. I highly recommend.
Flott nettbutikk med masse kult du ikke finner andre plasser. Rask levering! Om det er noe tull med varen, så ordner kundeservice opp asap! ANBEFALES på det sterkeste! XXXXX

Supernerds ããã®åç
KjÞpte både klÊr, lek, plakater og lampe. Bestilte varene på en sÞndagskveld og fikk pakken i posten allerede på tirsdag! Varene var godt beskyttet/innpakket og var hele og fine da vi åpnet dem. Imponerende raskt levert, god kvalitet på varene og oversiktlig nettbutikk. Anbefaler Supernerds.no på det varmeste!

Supernerds ããã®åç
Har kjÞpt leker og klÊr til barna, rask levering, god kvalitet, kan trygt anbefales!

Supernerds ããã®åç
Super fornÞyd! KjÞpt klÊr og lekker i perfekt kvalitet. Rask levering og utmerket service. Anbefaler

Supernerds ããã®åç
Rask levering og gode produkter.

Supernerds ããã®åç
Super service, rask levering og behjelpelige hvis noe er i veien! Dessuten et godt utvalg populÊre produkter.

Supernerds ããã®åç
Hadde gitt supernerd 4 stjerner hadde det ikke vÊrt for deres nettside som nekter å la meg publisere en dårlig review om en kalender. Sendingene har kommet raskt. Men kvaliteten på det vi har handlet der har vÊrt dårlig. Var ok fornÞyd med kundeservicen som har svart raskt og prÞvd å skaffe erstatning for Þdelagt kalendergaver, men desverre kom de ikke helt i mål. Og når jeg prÞvde å legge inn en review på kalenderen på deres nettside (som gikk negativt ut mot produsenten av kalenderen till nettbutikken) fikk jeg ikke publisere. ForsÞkt flere ganger også på andre produkter men den går bare gjennom om man gir flere stjerner. De siler med andre ord ut dårlige reviews . Det gir et falsk positivt inntrykk av produktene og fremstiller også nettsiden som useriÞs og tyder på at de prÞver å missleder kunder.

Supernerds ããã®åç
Gode priser men svÊrt misvisende produktdetaljer. Jeg kjÞpte to gensere(står genser på nettsiden og kvittering) og så så jeg da jeg fikk de tilsendt at det er long sleeve t-shirts(står på lappen på produktet). Jeg kjÞpte de fordi jeg trodde de var gensere, altså at de var tykk i stoffet og kunne brukes på vinteren, men de er svÊrt tynne i stoffet og bedre å brukes om sommeren...
Ellers er de pene t-shirts, var rask frakt og supernerd har en fin webside.

Supernerds ããã®åç
Bestilte 3 prosukter her, en plakat, musematte og en lampe. Var rask levering. Når jeg fikk pakka var dessverre lampa blitt Þdelagt under transport, kontaktet kundeservicen dems og fortalte hva som hadde skjedd og sendte et bilde, og da sendte de en ny lampe dagen etter! Super service, og superfine produkter!

Supernerds ããã®åç
Rask levering, fornÞyd med kvaliteten på produktet.