Supernormal™ レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kanon. Har hjÀlpt mig. Finns tillgÃ¥ng bÃ¥de till legitimerad personal och PT. Vid frÃ¥gor och undringar fÃ¥r du svar ganska snabbt. De kontaktar dig om du inte hör av dig. SÃ¥ du Àr vÀl omhÀndertagen. Att... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Supernormal har hjÀlpt mig att fÃ¥ tillbaka min forna glans. I 20 Ã¥r har jag försökt pÃ¥ olika sÀtt. Men nu...nu vÀger jag det jag kÀnner Àr MIN kropp och det jag vill vÀga. Att vara med I Supernorm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tack för att ni alltid finns till 100% för mig nÀr jag undrar nÃ¥got. Inte en gÃ¥ng ni missat mig och mina knasiga frÃ¥gor. Ni följer upp hela tiden. Det ni utlovat i allt frÃ¥n lÀkemedel till omdömen i... もっず芋る

䌁業情報

1. 医垫
  2. ダむ゚ット支揎サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Supernormal Àr en svensk och finsk vårdgivare inom medicinsk viktnedgång, registrerad hos IVO. Vi hjÀlper dig att gå ner i vikt på ett tryggt och hållbart sÀtt, med stöd av modern medicinsk behandling och ett personligt vårdteam som finns vid din sida hela vÀgen. Hos oss möts du av legitimerade lÀkare, dietister, personliga trÀnare och hÀlsocoacher. Tillsammans gör vi en individuell bedömning utifrån din hÀlsa, och om du kvalificerar för en av våra behandlingar kan våra lÀkare berÀtta mer om vad som passar just dig. I behandlingen ingår Àven ett kostnadsfritt hÀlsotest, dÀr våra lÀkare noggrant går igenom alla vÀrden av betydelse. Allt sker enkelt i appen Supernormal med Mobilt BankID, dÀr ditt vårdteam finns tillgÀngligt sju dagar i veckan, Àven på helger. Du behöver alltså aldrig stå ensam i din resa. Vi tror på ett program som bygger på trygghet, omtanke och verklig vård, inte snabba lösningar. DÀrför Àr vi måna om att hitta en lösning som passar både dig och din vardag. Vill du se om medicinsk viktnedgång Àr rÀtt för dig? Då Àr du varmt vÀlkommen att höra av dig.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 87ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr sÃ¥ glad över att jag pÃ¥började

Jag Àr sÃ¥ glad över att jag pÃ¥började denna behandling med mounjaro och har gÃ¥tt ner 11 kilo pÃ¥ 2 mÃ¥nader 😃

2026幎7月27日

Hej Gona!

Vilken bedrift och stort grattis till modet att ta beslutet! Så roligt att lÀsa att du Àr glad över resan hittills.

Nu peppar vi vidare tillsammans framåt :)

5぀星のうち5の評䟡

I started because of a bad knee

I started because of a bad knee and being so overweight. I’ve tried to lose weight myself but couldn’t. I’ve almost reached my goal weight now and my knee feels much better. It’s the best decision I’ve made. Supernormal makes it so pleasant and easy. I have had no side effects and the pen works like a dream. The staff on the chat are very friendly and available. I trust the doctors and their medical advice. I highly recommend them

2026幎9月15日

Hi Julie!

What a wonderful review, thank you so much for sharing this! It means so much to hear that both your goal and your knee are in a better place. Congratulations on such a meaningful step for your health.

Just reach out in the app if anything comes up :)

5぀星のうち5の評䟡

Fick så mycket bra hjÀlp med allt!

En bra hjÀlp med allt mycket tillmötesgående.
Fick snabba svar på mina frågor

2026幎9月14日

Hej Åsa!

Vad kul att lÀsa det hÀr, stort tack för dina fina ord! Att vi finns dÀr och kan hjÀlpa med det du undrar Àr precis så det ska vara.

Bara att höra av dig i appen om det skulle vara något :)

Competent and easy

Easy but also very helpful and competent guidance and support. Feels personal even when digital.

2026幎9月12日

Hi Sofie!

What a lovely review, thank you so much for sharing! That personal feel is something we care deeply about, so it means a lot to hear that it comes through.

Just reach out in the app if anything comes up :)

Kanon

Kanon. Har hjÀlpt mig. Finns tillgång både till legitimerad personal och PT. Vid frågor och undringar får du svar ganska snabbt. De kontaktar dig om du inte hör av dig. Så du Àr vÀl omhÀndertagen. Att rekommendera.

2026幎9月7日

Hej Helen!

Så hÀrligt att lÀsa det hÀr, stort tack! Att kÀnna sig omhÀndertagen Àr precis den kÀnslan vi vill skapa.

Bara att höra av dig i appen om det skulle vara något :)

Snabba bra svar

Snabba bra svar , tillgÀngliga alltid , kort o gött kanon!!

2026幎7月4日

Hej Svenne!

Kanon att lÀsa det hÀr, stort tack! HÀrligt att du kÀnner att vi finns dÀr nÀr du behöver oss, precis så det ska vara!

Vi hörs av i appen :)

A-proffs

Tack för att ni alltid finns till 100% för mig nÀr jag undrar något. Inte en gång ni missat mig och mina knasiga frågor. Ni följer upp hela tiden. Det ni utlovat i allt från lÀkemedel till omdömen i matfrågor och trÀning samt lÀkardetaljer har ni hållt från dag 1. Tack
Mvh
Marianne

2026幎8月1日

Hej Marianne,

Vilken fin recension, stort tack för att du delar det hÀr med oss! För oss finns det inga frÃ¥gor som Àr knasiga, det Àr precis sÃ¥ vi vill att det ska kÀnnas – att du alltid kan höra av dig om vad som helst.
Extra roligt att lÀsa att vi levt upp till förvÀntningarna på alla plan.

Fortsatt trevlig sommar på dig så hörs vi av i appen :)

5぀星のうち5の評䟡

Hade nÀstan gett upp men mounjaro har

Hade nÀstan gett upp men mounjaro har fungerat superbra 11kg på 3 veckor. Har man frågor så Àr det bara att skriva i chatten får snabba svar.

Är vÀldigt glad att jag tog tag i det hÀr och tack för hjÀlpen.

2026幎7月28日

Hej Niklas,

Vilken fin lÀsning. Stort grattis till framstegen och till modet att prova en gång till. Roligt också att lÀsa att chatten och de snabba svaren varit ett bra stöd.

Tack sjÀlv. Nu peppar vi vidare tillsammans framåt :)

5぀星のうち4の評䟡

Bra, om du försökt allt

Supernormal har hjÀlpt mig att få tillbaka min forna glans.
I 20 år har jag försökt på olika sÀtt. Men nu...nu vÀger jag det jag kÀnner Àr MIN kropp och det jag vill vÀga.
Att vara med I Supernormal Àr dyrt. Det kostar 895 kr/4 veckor. Men det hjÀlper. Jag fick sjÀlv vÀlja lÀkemedel och vilken storlek på sprutan.
Observera att du binder dig så lÀnge du har kvar av lÀkemedlet. Det förstod inte jag, men Supernormal har lovat att förtydliga detta.

2026幎7月22日

Hej Liza,

Tack för att du kommer tillbaka och delar din uppdaterade upplevelse, det betyder verkligen mycket. Efter så många år Àr det verkligen fint att lÀsa att du nu står dÀr du vill stå.

Din återkoppling om otydligheten kring bindningstiden tar vi också på allvar, och som utlovat ser vi över hur vi kan förtydliga detta både på hemsidan och i uppstartsflödet. Feedback som din gör oss bÀttre.

Du når oss alltid i appen om det skulle vara något! :)

Great service!

Great service!

2026幎7月19日

Hi Madeleine!

So lovely to hear this, thank you for sharing! We are really glad you are happy with the service.

Have a lovely summer ahead, we are just a message away in the app :)

5぀星のうち1の評䟡

Ingen återkoppling

De har inget telefonnummer på hemsidan. De ringer inte upp på avtalad tid. Undvik detta bolag. Finns gott om alternativ.
Dom ljuger. sms skickas men inget telefonsamtal. Dolt nr har dom. Bara ursÀkter. Inga telnr.

2026幎7月19日

Hej Andreas,

Vi ringer alltid upp pÃ¥ angiven tid om inget annat angivits via SMS. Om samtalet ej besvaras sms:ar vi Àven direkt efter, vilket vi Àven har gjort i detta fall. Är det möjligtvis sÃ¥ att du har angivit fel telefonnummer?

Maila gÀrna ditt telefonnummer till talk@supernormal.health så återkommer vi till dig direkt.

Uppdaterat svar till din Àndring:
Vi har dessvÀrre försökt nå dig både via SMS och telefonsamtal och vi ringer aldrig från dolda nummer. VÀnligen maila oss ditt rÀtta telefonnummer så ringer vi sjÀlvklart upp dig så fort vi kan, eller om du kan ange den tid som passar dig bÀst. Vi Àr tillgÀngliga sju dagar i veckan, så Àven helger går bra :) Trevlig helg så lÀnge!

5぀星のうち5の評䟡

Svarar snabbt.Mycke nöjd med supernormal

2026幎7月13日

Hej Marieanne!

HÀrligt att lÀsa det hÀr, stort tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse! Roligt att du kÀnner dig nöjd hos oss.

Perfect

Perfect! Fast responses and gets really good effect.

2026幎7月11日

Hi Erik!

Amazing to hear this, thank you for taking the time to share! It really means a lot that you are happy with both the responsiveness and your progress so far.

Have a lovely summer ahead, we are just a message away in the app :)

Nothing but great!

My experience with Supernormal was
nothing but great. They were supportive throughout the process and made me feel very safe. Thank you ❀❀❀ ❀

2026幎6月13日

Hej Petter,

Tack snÀlla för dina fina ord och för alla hjÀrtan ❀! Det vÀrmer verkligen att lÀsa att du kÀnt dig trygg och vÀl omhÀndertagen genom hela resan.

God and Quick service

God and Quick service. God food meny

2026幎7月3日

Hej Börje,

Stort tack för dina ord!

Snabb service och ett genomtÀnkt kostschema från våra dietister Àr områden vi verkligen bryr oss om, så det Àr roligt att det uppskattas.

Så nöjd

Så nöjd. Snabb och effektiv nÀr man frågar en fråga och vÀldigt smidigt under resans gång.

2026幎7月1日

Supernormal™ からの回答

Hej Helene och tack så mycket för dina fina ord! Vad glad vi blir av att höra att du kÀnt dig vÀl omhÀndertagen, både nÀr du haft frågor och under hela resans gång. Det betyder mycket för oss. Hör gÀrna av dig nÀr som helst.

Superbra hjÀlp snabba

Superbra hjÀlp snabba, omhÀndertagande, finns alltid till hands. BÀsta hjÀlp rekommenderas tryggt. Har all hjÀlp man behöver.
Lisa

2026幎6月25日

Hej Lisa!

Så fint att lÀsa, stort tack för dina ord! Att du kÀnner dig trygg och alltid har stödet nÀra Àr det allra viktigaste för oss.

Supernöjd!

​Jag Àr otroligt nöjd med det fantastiska stöd jag fÃ¥r. Teamet Àr extremt professionellt, engagerat och lyhört. Tack vare deras hjÀlp kÀnner jag mig bÃ¥de trygg och motiverad pÃ¥ den hÀr resan!

2026幎6月14日

Hej Michelle!

Tack snÀlla för dina fina ord, det vÀrmer verkligen att lÀsa. Det Àr precis så vi vill att det ska kÀnnas, tryggt och motiverande, och teamet blir glada över att höra att deras arbete mÀrks.

Vi finns kvar i appen om något skulle dyka upp :)

5぀星のうち5の評䟡

Har gått fyra veckor nu och min

Har gått fyra veckor nu och min upplevelse med Supernormal har varit högt över förvÀntan. VÀldigt smidig uppstart och kÀnde att jag fick den tryggheten jag behövde.
Rekommenderar starkt!!

2026幎6月14日

Hej Ulf!

Vad roligt att lÀsa att din uppstart hos oss kÀnts smidig och trygg, det Àr just så vi vill att det ska upplevas. Stort tack också för att du tar dig tid att rekommendera oss

JÀtte bra team

JÀtte bra team . Man mÀrker att de bryr sig om sina patienter. En plus poing till Oscar trevligt bemötande snabbt svar. Jag Àr nöjd så hÀr lÀnger med gruppen.

2026幎6月13日

Hej Murrie!

Stort tack för dina fina ord, och extra roligt att Oscar fick en eloge också, det vidarebefordrar vi sjÀlvklart till honom. Det Àr en glÀdje att lÀsa att du kÀnner dig vÀl omhÀndertagen av teamet.

Vi finns dÀr i appen nÀr du behöver oss :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。