Hvorfor betale flere tusinde kroner mere for at fÃ¥ fyldt olie pÃ¥ hos de etablerede selskaber nÃ¥r du nemt kan gÃ¥ ind pÃ¥ superolie.dk og bestille. Du skal bare selv holde Þje med din oliestand og bestil... ãã£ãšèŠã
Hurtig og effektiv med venlig og professionelt personalet. Har ikke fået en ekstra stjerne, da de kunne ikke oplyse hvilken dag eller tidspunkt , de ville ankomme På adressen.
Endnu et år hvor SuperOlie scorede billigst, da jeg lavede det sÊdvanlige pristjek på Fyringsolie Deluxe. Fra jeg bestilte, til der blev fyldt på tanken, gik der under 24 timer.
Vi fik ikke hvad vi havde bestilt, der manglede ca. 150 liter olie da tankvognen Ã¥benbart lÞb tÞr. Olien fik SuperOlie gennem Circle K. der respektlÞst oplyser dette pÃ¥ afleveret pÃ¥fyldningskvitterin... ãã£ãšèŠã
- ææ¿çšç¯æ²¹ã®æäŸæ¥è
- ãã£ãŒãŒã«çææäŸæ¥è
- ãã€ã©ãŒã»ææ¿ãµãŒãã¹
- ç³æ²¹åžæ¥è
SuperOlie.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til SuperOlie.dk â Kvalitetsolie til skarpe priser
Hos SuperOlie.dk er vores mission enkel: Vi vil vÊre din foretrukne leverandÞr af billig fyringsolie og diesel, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ved at optimere vores online bestilling og leveringsproces sikrer vi, at du altid får de mest konkurrencedygtige priser på markedet.
Hvorfor vÊlge SuperOlie.dk?
- Hurtig levering: Vi leverer normalt inden for 4 hverdage. Har du akut brug for olie? Vi tilbyder også hastelevering.
- HÞj kvalitet: Vi forhandler alt fra Basis og Deluxe fyringsolie til Super Blåflamme.
- Bredt sortiment: Udover fyringsolie tilbyder vi landbrugsdiesel, transportdiesel samt entreprenÞrdiesel og GTL.
- Gennemsigtige priser: Oliepriserne skifter hurtigt, men på vores hjemmeside finder du altid de aktuelle dagspriser.
Vi sidder klar til at hjÊlpe
Har du spÞrgsmål til din bestilling eller vores produkter? Vores kundeservice sidder klar alle hverdage til at hjÊlpe dig godt videre. Du kan også finde svar på de oftest stillede spÞrgsmål direkte på vores hjemmeside.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret, så du kan slå til, når prisen er bedst!
ãã³ããŒã¯
- 44 22 90 22
- kundeservice@superolie.dk
- superolie.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 92ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Hurtigt og kvikt manden ringe fÞr hanâŠ
Hurtigt og kvikt manden ringe fÞr han kom det super
man behÞver ikke og vÊre hjemme
De kommer med varen , ved selv hvor tanken står ,og man behÞver ikke og vÊre hjemme ,når de kommer med olie
Hurtig og effektiv med venlig ogâŠ
Hurtig og effektiv med venlig og professionelt personalet.
PÃ¥ adressen.
Generelt god service fra start til slut.
Alt forlÞb upåklageligt
Holder hvad de lover.
Hurtig levering
hurtig, fin levering, altid med et smil
Fuld tilfredshed og altid hurtig levering.
Nemt og tilfredsstillende. Hele vejen
Leverer indenfor den lovede tid
Leverer indenfor den lovede tid. Venligbetjenig i telefonen.
Punktlig og hurtig levering
Punktlig og hurtig levering. Dygtig chaffÞr der sagtens kunne navigere ind i byggemodnet..
Kommer olien mon
Olie bestilt den 1. april 2026. Vi skriver i dag den 11. april 2026 og den er fortsat ikke leveret. LÞber nok tÞr her i weekenden. Ikke desto mindre beder I om anmeldelse på Trustpilot

SuperOlie.dk ããã®åç
Nemt og billigt
Hvorfor betale flere tusinde kroner mere for at få fyldt olie på hos de etablerede selskaber når du nemt kan gå ind på superolie.dk og bestille. Du skal bare selv holde Þje med din oliestand og bestille, så leverer de inden for 4 hverdage.

SuperOlie.dk ããã®åç
Alt gik godt som det skulle og det varâŠ
Alt gik godt som det skulle og det var nemt at bestille.