Super bra kvalite med livstids garanti! Kan rekommendera starkt! Har haft ca 4 olika sladdar under 2022 och alla har gått sönder. Men denna sladd verkar som äkta vara! Riktigt nöjd med mitt köp. Sna... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Sladden är bra men leveransen var mycket dålig först lång leveranstid samt att jag måste åka och hämta kuvertet, det hade ju gått in genom brevinkastet.
Kontakten på supersladden passade inte till min mobil OnePlus 9pro Så jag har skickat tillbaka den för utbyte om det går för sig Mvh Bjarne Thuresson 0768 532 468
Distinkt kontakt som går lite trögare att sätta in i mobilen och därför sitter lite hårdare jämfört med den jag hade förut. Gillar även den snabba leveransen.
企業情報
当該企業による記述
SuperSladden etablerades för att utveckla innovativa trådbundna och trådlösa laddningslösningar, som är ämnade till att förbättra livskvaliteten.
スウェーデン
- supersladden.se
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Den är super bra ❤️
Klart den bästa sladden jag har haft
Klart den bästa sladden jag har haft. Den laddar jätte bra!
Laddning går långsamt
Laddning går långsamt, trots snabbladdnings adapter används, och funkar snabbt med annan sladd i adaptern. Samt visades inte i annons att det inte var c-c kontakt. Om de istället för usb a till usb c skulle göra sladd med usb c till usb c och ge alternativ till snabb strömladdare följer med skulle nog bli betydligt bättre.
Hoppas de ser över sin produkt bättre.
Editering efter svar på betygsättning:
Ni svara ju på något jag inte skrev om (att det inte medföljde någon adapter...Men VAD jag skrev var att sladden LADDAR LÅNGSAMT..och skrev vad en lösning till detta skulle kunna vara.. genom att om det ska vara en supersladd så bör den ju LADDA SNABBT... Vilket det gör bättre med c-kontakt i båda ändarna och med en snabbladdningsadapter. Men ni vill uppenbarligen INTE ha konstruktiv kritik till förbättringar.

Supersladden からの回答
Bra och funktionell laddkabel
Tack snabbt och gjort
Laddaren passade inte
Laddaren passade inte. Väldigt enkelt o smidigt att få kontakt och lösa problemet
Betydligt robustare sladd än den…
Betydligt robustare sladd än den ordinarie Dock svårt att använda telefonen med sladden i
Den laddar väldigt sakta tyvärr .
Jag är supernöjd!
Trustpilot エクスペリエンス