God kundeservice og hurtig forsendelse. Jeg har store krav til det outdoorudstyr, jeg kÞber, og Ulrikenjakken lever op til forventningerne: Overraskende let jakke samtidig med rigtig god isolering.... ãã£ãšèŠã
Jeg har tidligere kÞbt en jakke (orange/brun), som jeg har vÊret rigtig glad for og kÞbte derfor den nye 2.0 version i mÞrkeblÃ¥. Det viser sig dog at de slet ikke er identiske, trods de fortsat viser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gode produkter til en fair pris. Har kun kÞbt Superino produkter, men det har jeg til gengÊld ogsÃ¥ nu kÞbt af 3 omgange. Super blÞdt og behageligt og lidt mere slidstÊrkt end ren uld. Super tilfreds... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkkert tÞj og fantastisk service! Af en eller anden grund, der ikke havde noget med Superstainable at gÞre, blev min pakke ikke leveret. Den blev uden nogen diskussion og super hurtigt, erstattet.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
From the beginning, our mission was to create sustainable, high-performance wool garments built for life outdoors. For years, we were known as Superstainable â a name that reflected our deep commitment to responsible production and enduring quality. As our products evolved, so did our identity. We wanted a name that truly captured the essence of what we create: superior Merino wool engineered for adventure and crafted with precision. That name became Superino â derived from Super Merino. In Italian, âinoâ adds a sense of refinement, craftsmanship, and attention to detail â qualities that define every Superino garment. Combined with âSuperâ, it symbolizes the perfect balance between strength and sophistication, nature and innovation. Superino represents more than just a new name â itâs a statement of evolution. A dedication to excellence, performance, and the pursuit of the perfect Merino experience. Superino â Developed by Specialists. Perfected for Adventure.
MÞrksÞvej 23, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- +4586861818
- info@superino.eu
- superstainable.com
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super betjening og service
Super betjening og service, og hurtig levering uden problemer

Superino ããã®åç
Kanon fede produkter i god kvalitet
Kanon fede produkter i god kvalitet. og en kundeservice der er let at få fat på. Kan klart anbefales!

Superino ããã®åç
Fede varer i lÊkker kvalitet.
God service. Fede produkter som bare spiller max og som har masser fede tekniske detaljer.

Superino ããã®åç
Er meget tilfreds med jakke jeg kÞbteâŠ
Er meget tilfreds med jakke jeg kÞbte igennem Superstainable. God kvalitet som fuldt ud lever op til mine forventninger. Der var super hurtig levering.

Superino ããã®åç
SkÞnt overtÞj lavet af super lÊkreâŠ
SkÞnt overtÞj lavet af super lÊkre materialer. Er forelsket i min jakke, fordi den både er vandtÊt, vindtÊt og åndbar!

Elsker deres produkter
Elsker deres produkter. De er gennemtestet og af hÞj kvalitet. Helt klart mit foretrukne mÊrke.

Superino ããã®åç
Gode produkter og god kundeservice
Jeg har kÞbt en rigtig fin jakke, og den er godt vandtÊt som lovet. Jakkerne er lidt store og ret rummelige på maven, men det er det mest negative jeg kan sige.
Rigtig god kundeservice, med information da min bestilling blev forsinket og jeg fik hurtigt penge tilbage for en returnering.

Superino ããã®åç
God tanke, godt design, men...
KÞbte regntÞj, som sidder godt og har gode praktiske lommer. DesvÊrre kan det ikke holde tÞrt til en times regn - hvilket er mit behov - men det er sikkert ganske godt til kortere byger. Kan klart anbefales, hvis man ikke skal vÊre i regnvejr for lang tid af gangen.

Superino ããã®åç
Super fleecejakke jeg har modtagetâŠ
Super fleecejakke jeg har modtaget hurtigt efter bestilling. Jeg bor nÊrmest i den, da den hurtigt bliver snuppet af teenagedatteren, hvis jeg lÊgger den fra mig:-) TAK!!!