Supervin レビュヌ 590

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr bekvÀmt att kunna sitta hemma nÀr det Àr ruggigt ute och hitta viner som man Àr nyfiken pÃ¥. Jag hittade 2 röda och köpte hem en lÃ¥da av varje efter att ha lÀst pÃ¥ om vinet. Otroligt smidigt att... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra urval av kvalitetsviner och mycket konkurrenskraftiga priser. Enda nackdelen Àr leveranslogistiken - finns inte leverans till hela Sverige, och inte möjlighet att hÀmta hos speditören om man inte... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Vinet, som var bra, kom efter tio pÃ¥ kvÀllen. Som var en fredag. Trist att vÀnta Àven om det bara var cirka fem minuter efter lovad sista klockslag. Dock kan det vara bra att veta att hos oss sÃ¥ funge... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och smidig leverans. Ett önskemÃ¥l Àr att man som kund kan fÃ¥ ett telefonnummer till chauffören. Ibland Àr jag ute och kör och kan dÃ¥ hÀmta upp varorna direkt frÃ¥n bilen sÃ¥ sparar vi pÃ¥ miljö och... もっず芋る

䌁業情報

1. ワむン専門店

圓該䌁業による蚘述

Hos Supervin arbetar vi under mottot ”Vin i ögonhöjd” – och det Àr precis vad vi stÃ¥r för. Sedan 2012 har vi utvecklats till att bli en av Danmarks ledande vinhandlare online och driver samtidigt tvÃ¥ av Danmarks största vinbutiker i HjÞrring och Aalborg. Efter stora framgÃ¥ngar och fortsatt stark tillvÀxt i Danmark erbjuder vi nu samma service och kvalitet i Sverige. Supervin har sitt huvudkontor i HjÞrring, dÀr vi sysselsÀtter över 65 engagerade medarbetare inom administration, butik och vÃ¥rt moderna logistikcenter. HÀrifrÃ¥n skickar vi vin till kunder i bÃ¥de Danmark och Sverige. Etableringen i Sverige ser vi som nÀsta steg mot vÃ¥r vision att bli Skandinaviens ledande vinhandlare. Du kan tryggt och sÀkert köpa ditt vin hos oss och fÃ¥ det levererat hem till dig i Sverige. Supervin redovisar moms och avgifter direkt till Skatteverket i Sverige. Vi samarbetar med ett stort internationellt nÀtverk av producenter och leverantörer, vilket gör att vi kan importera vin frÃ¥n hela vÀrlden till konkurrenskraftiga priser. Tillsammans med vÃ¥rt systerbolag Novin, som arbetar med grossistförsÀljning till detaljhandelskedjor och Horeca-segmentet, har vi en stark inköpskraft som sÀkerstÀller bÃ¥de hög kvalitet och attraktiva priser – fördelar som vi ger direkt vidare till vÃ¥ra kunder. Flera gÃ¥nger i veckan lanserar vi exklusiva erbjudanden pÃ¥ kvalitetsviner till mycket attraktiva priser, dÀr du fÃ¥r betydande mÀngdrabatt vid köp av flera flaskor av samma vin – ofta till priser lÃ¥ngt under marknadsnivÃ¥. VÃ¥ra butiker speglar vÃ¥r passion för vin. I HjÞrring hittar du en butik pÃ¥ 650 m² fylld med vin frÃ¥n golv till tak, Danmarks största sortiment av alkoholfria viner, en vinkÀllare pÃ¥ 1 000 m² samt mysiga provningslokaler för bÃ¥de privatpersoner och företag. I Aalborg öppnade vi i februari 2025 Danmarks största vinbutik pÃ¥ 850 m² med 44 viner i ett sjÀlvbetjÀningsbaserat provningssystem, sÃ¥ att du kan utforska vinvÀrlden i din egen takt. Vi Àr stolta över att vara en vinhandlare som kombinerar affÀrsmannaskap, kvalitet och personlig service. Hos Supervin talar vi med mÀnniskor i ögonhöjd – utan snobberi, men med stor kunskap, passion och ett glimt i ögat. 🍷

Hög kvalitet till Sveriges skarpaste priser

圓該䌁業による蚘述

Vin i ögonhöjd – varje gång
Hos Supervin möter du Àkta köpmanstradition, personlig service och viner utvalda med passion. Vi hÃ¥ller vad vi lovar – och ger dig kvalitet, trygghet och bra priser i alla led.

Landets bÀsta priser och kundservice.

Hos Supervin strÀvar vi alltid efter att erbjuda marknadens bÀsta priser. Samtidigt anser vi att en god vinupplevelse inte bara handlar om pris – utan ocksÃ¥ om service, trygghet och personlig hjÀlp.

Hos Supervin strÀvar vi alltid efter att erbjuda marknadens bÀsta priser. Det gör vi bland annat genom uppköp av restpartier, nÀra och lÃ¥ngvariga leverantörsavtal samt effektiva inköp. Vi följer löpande prisnivÃ¥n pÃ¥ marknaden och gör vÃ¥rt yttersta för att vara konkurrenskraftiga. Hittar du samma vin billigare nÃ¥gon annanstans Àr vi nÀstan alltid beredda att titta pÃ¥ en prisgaranti – nÀr det Àr rimligt för bÃ¥de dig och oss. Samtidigt anser vi att en god vinupplevelse inte bara handlar om pris – utan ocksÃ¥ om service, trygghet och personlig hjÀlp. Hos Supervin Àr kundservice en naturlig och oumbÀrlig del av vinupplevelsen. För oss handlar det inte bara om vin av hög kvalitet, utan Àven om trygghet, tillgÀnglighet och personlig hjÀlp nÀr du behöver det. DÀrför gör vi alltid det lilla extra för att leverera en kundservice utöver det vanliga. VÃ¥rt dedikerade kundserviceteam bestÃ¥r av erfarna och engagerade medarbetare som finns redo att hjÀlpa dig alla veckans dagar – med undantag för söndagar. Oavsett om du har frÃ¥gor om din bestÀllning, leverans, reklamation, val av vin eller nÃ¥got helt annat kan du förvÀnta dig snabb, kompetent och vÀnlig hjÀlp. Vi menar att god service handlar om att ta ansvar. Skulle det mot förmodan uppstÃ¥ ett problem lovar vi alltid att göra vÃ¥rt yttersta för att hitta en lösning som du Àr nöjd med – oavsett situation. Hos Supervin bygger vi relationer pÃ¥ förtroende, Àrlighet och hög servicenivÃ¥. Din upplevelse Àr vÃ¥r högsta prioritet. 🍷

Promotion box for Supervin

Se våra mest sålda viner

Favoriterna samlade på ett stÀlle - Supervins mest sålda viner just nu

4.4

5぀星のうち1の評䟡

Leveranser fungerar inte.

Hej Jan

Tak for din anmeldelse.
Jeg kan se din ordrer leveret 22/3 og derfor leveret inde for den tidsramme Airmee lover, 2-5 hverdage.
Du bestiller lÞrdag 14/3 og derfor pakkes din ordre ikke fÞr mandag, vi afsender den mod Sverige og ved ankomst til Airmee lover de levering inden for 2-5 dage.
Jeg husker din mail til os og ved at transporten af varer til Sverige var lettere forsinket ved Danske fragtmÊnd, derfor er de kommet let forsinket til Sverige og der er gået lidt lÊngere tid end normalt og det beklager jeg.
Jeg håber du trods forsinkelsen vil nyde de indkÞbte vine.
Mvh. Lars Ziegler Pedersen

5぀星のうち3の評䟡

BestÀllningen har inte kommit pÃ¥ 1,5

BestÀllningen har inte kommit på 1,5 vecka. Airmee vÀntar fortfarande på supervin trots att de sa att det var packat ganska omgående.

Hej Stefan
Tak for din anmeldelse
Beklager den lange leveringstid, din ordre er afsendt fra Danmark 16/3 og sendt mod Sverige.
Jeg kan se Airmee fÞrst scanner modtaget af ordre i går og ved desvÊrre ikke hvorfor det denne gang har taget så lang tid med ankomst til Sverige.
Normalt går der 1-2 dage får Airmee scanner modtaget men denne gang kan det se ud til at en palle med vin har vÊret forsinket.
Airmee har forventet Levring på din kasse i dag 22/3 og jeg håber du modtager din ordre inden lÊnge.
Beklager forsinkelsen.
Mvh. Lars Ziegler Pedersen

5぀星のうち3の評䟡

Leverans

Har fortfarande inte fått merparten av bestÀllningen

Hej Tommy
Tak for din anmeldelse.
Beklager den manglende levering, jeg kan se der som du siger er leveret en af to kasser.
Jeg vil gerne fÞlge op på den manglende kasse i morgen og er den ikke dukket op, så sender vi nyt afsted til dig.
Du får lige en direkte mail da jeg har nogle opfÞlgende spÞrgsmål.
Lars Ziegler Pedersen

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス