Fantastiskt fina smycken som levereras i fina pÃ¥sar med lyxig kÀnsla. Gjorde min första bestÀllning före jul och blev sÃ¥ nöjd att jag redan gjort ytterligare tvÃ¥. Snabb och vÀldigt trevlig kundservi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag var initialt inte nöjd med lÃ¥sen pÃ¥ örhÀngena jag bestÀllt frÃ¥n Susanna Falken Jewelry, men detta hanterades mycket professionellt. Jag fick snabbt ersÀttningslÃ¥s i plast som fungerar utmÀrkt, och... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ fint inpackat, trevligt meddelande och snabb leverans! ÃrhÀngena höll mÃ¥ttet bÃ¥de i utseende och kvalitet. Min dotter som inte ens klarar av nickelfria silverörhÀngen kunde ha dessa och Àr sÃ¥ nöjd.... ãã£ãšèŠã
Mycket bra och personligt bemötande. Jag kommer definitivt att följa Susanna och handla hos henne igen. Extra plus för hennes filantropiska sida. Att ge till vÀlgörande ÀndamÃ¥l borde fler företagar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Varför riskera utslag och rodnader från smycken nÀr det finns skonsamma alternativ? I dag kan det vara svårt att tydligt veta vilka metaller och legeringar som ingår i smyckestillverkning. Hos oss, Susanna Falken Jewellery prioriterar vi din hÀlsa, smyckets design och kvalitet. Vårt sortiment av allergivÀnliga smycken Àr noga utvalda och tillverkade av material som medicinskt titan och kirurgiskt stål, vilket garanterar både stil och din sÀkerhet. Alla våra smycken Àr testade av RISE (RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN) och på vår hemsida kan du tydligt se vilka metaller varje smycke innehåller. Med Susanna Falken Jewellery får du inte bara eleganta smycken, du får Àven tryggheten av ett smycke som Àr skonsamt mot din hud. De material vi vÀljer Àr både hudvÀnliga och hållbara, vilket gör dem till det perfekta valet för din vardag.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastiskt fina smycken
Fantastiskt fina smycken! Trevligt och personligt bemötande. Kan bara rekommendera denna juvel till butik!
Verkligen superbra och fina örhÀngen iâŠ
Verkligen superbra och fina örhÀngen i titan som inte orsakar allergi.
Super snabb leverans, fint förpackat och finns bara gott att sÀga.
Handlat flera ggr och lika nöjd varje gång.
Snabb leverans!Bra bemötande viaâŠ
Snabb leverans!Bra bemötande via telefon! SÃ¥ nöjd med halsbandet ð€
Fel men snabbt rÀttat
Först fick jag fel ring men det rÀttades till mycket snabbt. Vilket jag vÀrdesatte mycket
Enkelt och snabbt
Mycket fina smycken
Mycket fina smycken. Snabb leverans och bra support innan bestÀllning. Hade ett par frågor som besvarades inom någon timme från att jag skickade mitt meddelande. JÀttenöjd!
Jag Àr mycket nöjd med örhÀngena pockâŠ
Jag Àr mycket nöjd med örhÀngena pock en otroligt bra och trevlig service! Toppen!
Jag bestÀllde hÀmt adress i StockholmâŠ
Jag bestÀllde hÀmt adress i Stockholm men bor i Skåne , blev fel. Men blev kontaktad och de levererade öron hÀngena hem till mig mot en billig peng ( frakt)
Mycket nöjd och super fina öronhÀnge
Superfint ð¥°
Supersnabb leverans på jÀttefina varor
Anygg prosukt och snabb leverans
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ