Fantastiskt fina smycken som levereras i fina pÃ¥sar med lyxig kÀnsla. Gjorde min första bestÀllning före jul och blev sÃ¥ nöjd att jag redan gjort ytterligare tvÃ¥. Snabb och vÀldigt trevlig kundservi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag var initialt inte nöjd med lÃ¥sen pÃ¥ örhÀngena jag bestÀllt frÃ¥n Susanna Falken Jewelry, men detta hanterades mycket professionellt. Jag fick snabbt ersÀttningslÃ¥s i plast som fungerar utmÀrkt, och... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ fint inpackat, trevligt meddelande och snabb leverans! ÃrhÀngena höll mÃ¥ttet bÃ¥de i utseende och kvalitet. Min dotter som inte ens klarar av nickelfria silverörhÀngen kunde ha dessa och Àr sÃ¥ nöjd.... ãã£ãšèŠã
Mycket bra och personligt bemötande. Jag kommer definitivt att följa Susanna och handla hos henne igen. Extra plus för hennes filantropiska sida. Att ge till vÀlgörande ÀndamÃ¥l borde fler företagar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Varför riskera utslag och rodnader från smycken nÀr det finns skonsamma alternativ? I dag kan det vara svårt att tydligt veta vilka metaller och legeringar som ingår i smyckestillverkning. Hos oss, Susanna Falken Jewellery prioriterar vi din hÀlsa, smyckets design och kvalitet. Vårt sortiment av allergivÀnliga smycken Àr noga utvalda och tillverkade av material som medicinskt titan och kirurgiskt stål, vilket garanterar både stil och din sÀkerhet. Alla våra smycken Àr testade av RISE (RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN) och på vår hemsida kan du tydligt se vilka metaller varje smycke innehåller. Med Susanna Falken Jewellery får du inte bara eleganta smycken, du får Àven tryggheten av ett smycke som Àr skonsamt mot din hud. De material vi vÀljer Àr både hudvÀnliga och hållbara, vilket gör dem till det perfekta valet för din vardag.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bilden stÀmmer inte med verkligheten
Dom har inte samma fÀrg på fÀster som på sjÀlva örhÀnget. Ser mer glamorösa ut på bilderna Àn i verkligheten.
Relativt snabb leverans utan krångel.
Det kom vÀldigt fort.
Fina smycken ð VÀldigt bra service
Fina smycken ð VÀldigt bra service. Snabba svar vid frÃ¥gor pÃ¥ chatten.
Bra med allergivÀnliga smyckenâŠ
Jag gillar att man kan köpa sÀkra produkter, snabb leverans och trevligt bemötande, det hade blivit fem stjÀrnor om jag hade fått reda på att en produkt saknades innan jag hade fått leveransen.

SFJ ããã®åç
The shops just reports any 1 starâŠ
The shops just reports any 1 star review they receive and deletes them. Bad quality product from Aliexpress themselves.
Fin hemsida
Fin hemsida, bra och snabb service och armbandet Àr lika fint nu som nÀr jag köpte det.

SFJ ããã®åç
JÀtte fina smycken med super kvalitet
JÀtte fina smycken med super kvalitet!
Bra service och erbjudanden. 20% inför sommaren var super för att kunna lyfta outfiten med flera super fina smycken.
Enkelt och snabbt att fÃ¥ hem deâŠ
Enkelt och snabbt att få hem de bestÀllda varorna. Mycket nöjd!
Lite guldkant i tillvaron
Sugga produkter, fint förpackat och i viss mån lite unikt till en prisvÀrd nivå.
Smidig bestÀllning och fina smycken
En snabb och smidig hantering av bestÀllning och jÀttefina smycken!
Såå fina örhÀngen!
Såå fina örhÀngen!
Snabb leverans och trevligt bemötande!
Så glad att Àntligen hittat fina örhÀngen som jag kan anvÀnda!!
Fina produkter med snabb leverans
Fina produkter med snabb leverans! Kul med en personlig hÀlsning nÀr man får sin leverans
Snabb och bra service
Snabb och bra service. Fick hjÀlp att byta till en mindre strl.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ