Sus.Studio レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een aantal maanden geleden heb ik Salie kommetjes gekocht. Los van hoe prachtig ik de kommetjes vond was ik ook onder de indruk van de snelheid waarmee mijn bestelling werd verwerkt, hoe het verpakt e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie kopjes, goede kwaliteit, heel blij met deze aanwinst in de koffiehoek! Met veel zorg ingepakt voor verzending.

5぀星のうち5の評䟡

Ontzettend vriendelijk contact, werd met me meegedacht om alle aantallen die ik wilde van verschillende items in één keer te kunnen bestellen. Het product zelf is absoluut prachtig, ik was al verliefd... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Mooie duidelijke website, prachtige artikelen. Had 2 mooie mokken besteld voor Valentijn voor mijn vriendin. Onderling contact gehad en ik kan wel zeggen ZEER coulant. Je krijgt netjes via email beri... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 日甚品店
  2. 陶磁噚卞業者
  3. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Sus.Studio heeft een passie voor mooie, handgemaakte producten! Denk aan handgemaakt keramiek uit Spanje en Portugal, maar ook handgemaakte en uniek ontworpen sieraden, die we lokaal in Nederland laten maken... Sus.Studio houdt van kleur, dus vaak zijn onze ontwerpen in de mooiste kleuren gemaakt. Zoek jij een uniek product of een prachtig cadeau? Een mooie koffiemok of theemok, een prachtige eikenhouten borrel/kaarsenplank? Of ga jij voor een uniek sieraad? Bij Sus.Studio zit je goed! Sus.Studio brengt jou graag een beetje extra geluk in je dagelijkse leven ✹

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 60ä»¶

レビュヌを曞く

Cadeaubon verjaardag

Ik wilde graag een cadeaubon bestellen en Marieke dacht fijn mee. Tevreden met de snelle reactie, leuk cadeautje en hij was op tijd binnen bij de jarige!

2024幎2月28日

Sus.Studio からの回答

Dankjewel voor je fijne review! Meedenken doen we graag :)
Top dat de bon nog net op tijd was bij de jarige 🥳🙌🏻

Een cadeautje

De mokken en vaas waren goed en mooi verpakt! Het leek een cadeautje

2024幎2月10日

Sus.Studio からの回答

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je er blij mee was en dat het een cadeautje leek, dat was precies de bedoeling 🀩!

Prachtige handgemaakte items

Je krijgt netjes via email bericht van bestelling, ook track en trace code.

2024幎2月10日
自発的なレビュヌ

Sus.Studio からの回答

Dankjewel voor je fijne review! En heerlijk om te horen dat je blij met alles was - heel graag gedaan 🀗

5぀星のうち5の評䟡

Was de verjaardag van mijn vriendin

Was de verjaardag van mijn vriendin vergeten. Had sus gebeld. en ik kon het de zelfde dag nog ophalen. Wat een service.

2024幎2月2日

Sus.Studio からの回答

Dankjewel voor je topreactie! Die verjaardag vergeten is natuurlijk niet de bedoeling, maar gelukkig waren wij daar 😜💪🏻
Graag gedaan :)

Mooie producten, leuk ingepakt

De kopjes zijn echt supermooi en zaten ook heel erg mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje. Superleuk om kado te geven of gewoon voor jezelf

2024幎1月23日

Sus.Studio からの回答

Dankjewel voor je fijne review! Super leuk om te horen en we zijn blij dat je het waardeert :)
Liefs, Els&Marieke

Snelle, leuke levering

Het was een snelle levering, en daarnaast een feestje om het te krijgen en uit te pakken! Super leuk gedaan!

2024幎1月17日

Sus.Studio からの回答

Dankjewel voor je fijne review! Super fijn om te horen dat het een feestje was om uit te pakken: dat was precies de bedoeling 🎉
Geniet van je mooie producten 💜

Super

Het was super makkelijk om te bestellen en de service was erg goed ik zou het ophalen maar door ziekte werd het tog bezorgd geweldig super 🥳🥳🥳🥳

2023幎11月21日

Sus.Studio からの回答

Dank je wel voor deze TOP reactie!! We proberen zoveel mogelijk mee te denken en hebben het heel graag bij je bezorgd :)

Leuke advent setjes

Leuke advent setjes. Mooi verpakt en een super service van Marieke!

2023幎11月17日

Sus.Studio からの回答

Dank je wel voor deze fijne review! Top, en heel graag gedaan :)

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige producten! Ik ben fan.

Prachtige handgemaakte producten, een feestje om te zien en te gebruiken! Super leuk met een persoonlijk kaartje erbij. Ik ben fan!

2023幎11月7日

Sus.Studio からの回答

Dank je wel voor deze heerlijke review! Geniet van je producten, daar worden wij ook weer blij van!

Prachtige mokken

Nog steeds heel blij met mijn heerlijke grote mokken! Echt genieten met deze prachtige mokken 's avonds op de bank en een lekkere kruidenthee erin ♡

2023幎11月8日

Sus.Studio からの回答

Wat een fijne reactie, dank je wel! Geniet van je kruidenthee uit je mooie mokken :)

Kofiesetje

Leuke meiden.
Ze denken mee.
Super leuk verpakt.

2023幎10月27日

Sus.Studio からの回答

Dank je wel voor je review! Zoo leuk om te horen dit!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。