䌁業情報

1. ラむフ コヌチ
  2. 曞籍出版瀟

圓該䌁業による蚘述

SCHRIJFSTER VAN LEVENSVONK Een ode aan een jong overlijden, rouw en de Levensvonk die in alles wat er is aanwezig blijft. Een boek wat je een beleving geeft van de dagelijkse realiteit van rouw in een jong gezin, en de oerkracht van een ziel die opnieuw de verbinding met het leven wil maken. Norah is zes maanden zwanger van hun vierde kindje wanneer haar man Joris overlijdt. Zijn dood breekt haar open. Ook de beschermingsmechanismen die ze als kind heeft opgebouwd worden open gebroken en nodigen haar uit werkelijk te voelen. De natuur blijkt haar kompas in het pad wat ze te gaan heeft met zichzelf en hun gezin. Laat Levensvonk je raken en je laten beseffen dat ook jouw levensverhaal een verhaal van bekrachtiging mag worden. PAD VAN HEALING Sjamanisme deelt de wijsheid van de natuurvolkeren. Zij hebben een diep besef van hoe wij één zijn met natuur, hoe die onderlinge verbondenheid ons kan helpen om te leven vanuit onze eigen essentie. Hoe we onszelf weer ruimte mogen geven om die waarheid van wie we werkelijk zijn te ontdekken en belichamen voorbij alle verhalen die we over onszelf en ons leven zijn gaan geloven. In de healingsessies werken we elke keer met de intentie die jij voor dat moment voelt. We stemmen af op wat de wijsheid van jou lichaam hierover vertelt. In de healingsessie maken we verbinding met de wortel van de pijn of blokkade. Daar begint de heling. Als je jouw Pad van Healing aan gaat is het belangrijk dat je echt de commitment voelt je hiervoor te openen. Om er bij te blijven. Het zal confronterend zijn af en toe, maar ook zo diep helend. Ik heb werkelijk mogen ervaren dat in mijn diepste pijn mijn grootste kracht en medicijn ligt. Dat gun ik iedereen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Kwetsbaar, krachtig en diep rakend

Wat een prachtig boek om te lezen. De kwetsbaarheid, maar tegelijkertijd ook de kracht spat van de paginaÂŽs af. Suzanne neemt je mee door het diepe verdriet dat zij en haar kinderen hadden na het overlijden van haar man. Een bijzondere reis naar binnen die ook mij diep raakte. Bedankt voor het delen van jouw persoonlijke pad!

2026幎6月8日
自発的なレビュヌ
Suzannekuit ロゎ

Suzannekuit からの回答

Wat mooi dat Levensvonk jou zo heeft mogen raken Ilona.

5぀星のうち5の評䟡

Een diep thuiskomen

Vanaf de eerste pagina was ik in de ban, wat een prachtige reis, zo puur, zo kwetsbaar, zo echt. Ik kwam tijdens het lezen als vanzelf in contact met mijn eigen rouw en gemis, en ook met mijn diepe verbinding en wijsheid. Het lezen van dit boek nodigt uit om te voelen, en wordt daarmee een ervaring voorbij het hoofd. Een thuiskomen in dat wat is, wat was, en dat wat diep in essentie waar is. Helend en ongelovelijk prachtig.

2026幎6月4日
自発的なレビュヌ
Suzannekuit ロゎ

Suzannekuit からの回答

Wat prachtig wat Levensvonk voor jou heeft mogen doen. Dank voor het delen van jouw mooie ervaring en woorden.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。