レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi bestilte en Pulito madkasse fra firmaet pÃ¥ SjÊlland som skulle bruges til en gave i Århus. Danny fra Suzstain skulle med familien til Jylland og afleverede den personligt pÃ¥ adressen. Gaven var ogs... もっず芋る

Jeg var skeptisk i utgangspunktet, siden nettsiden ser sÃ¥ bra ut at man skulle tro det er scam, men nÃ¥ har jeg bestilt fra de to ganger og begge gangene er jeg veldig fornÞyd, med rask levering, plast... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk kundeservice! Den termokande jeg sÞgte, var udsolgt overalt, men efter jeg skrev til Suztain, fandt de den sidste pÃ¥ lager og tilbÞd mig at kÞbe den. Allerede efter én hverdag kunne jeg hen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte varen d. 1. januar. Varen blev fÞrst sendt pÃ¥ 3 arbejdsdag og modtaget den 4 arbejdsdag. Hurtig levering, er det ikke i min optik. Det fremgik ikke, om varen var pÃ¥ fjernlager. V... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗浄剀提䟛業者
  2. 環境衛生サヌビス
  3. 健康・矎容補品店
  4. キッチン甚品店

圓該䌁業による蚘述

Suztain.com er Danmarks fÞrende online butik for bÊredygtige varer pÃ¥ Þverste hylde. Her fÃ¥r du det bedste i naturlige kosttilskud, Þkologisk olivenolie og balsamico, Þkologisk hudpleje, lÊkre sÊber, tekstiler, menstruationstrusser og hygiejne produkter, alt til husholdningen og spÊndende specialiteter fra hele verden. vi har et utal af mÊrkevarer pÃ¥ lager til dig, hvor langt de fleste er EuropÊiske. Her fÃ¥r du blandt andet 24Bottles, A. Vogel, Alepia, Badeanstalten, BIO-D, Bio-Kult, Bistad, Black+Blum, Bokashi, Boody, Camelbak, Comfydence, de Buyer, Denttbs, E-Cloth, Ecoegg, Elskbar, Finnish Superberries, Friendly Soap, GreenGenius, Hattesens, Herbalind, Isangs, Klean Kanteen, Kulsort Binchotan kul, Lekker, LÊsÞ Garn, Manuka health, Mood Soap, Nani, Natures Own, Nyborggaard, Pharma Nord, Plantforce, Pulito, Römertopf, Schalk-MÃŒhle, Sea Magik, Silikomart, Skeppshult, Sundt Vand, Suntribe, Terra Gaia, The Organic Company, Udo's Choice, VÞlve, Weleda, Wrappy, WUKA, Zebla, Zinobel, Zooca, Økoladen og Åbenlys

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

6693件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Virker for godt til å vÊre sant, men faktisk veldig bra!

Jeg var skeptisk i utgangspunktet, siden nettsiden ser så bra ut at man skulle tro det er scam, men nå har jeg bestilt fra de to ganger og begge gangene er jeg veldig fornÞyd, med rask levering, plastfri innpakking, god kvalitet på alt, og god pris. Jeg testet også å bestille med gravering på vannflaske, og det ble veldig pent, og riktig tekst på riktig flaske. Ingenting å klage på!

2026幎3月16日

Suztain からの回答

Hei Cornelia, tusind tak for din dejlige anmeldelse, vores kolleger i Norge vil blive mÊgtig fornÞyde med dine ord om deres service. Stort tak fra os alle :) Mange hilsener Suztain

God webshop, hurtig levering

Nem bestilling, hurtig levering, fair prissÊtning. Har handlet der flere gange.

2026幎2月22日

Suztain からの回答

Hej Martin, mange tak for det "fulde hus", dejligt vi lever op til dine forventninger. Vi vil se frem til at se dig igen, mange hilsener Suztain

Super sted at handle

Super sted at handle, lÊkre miljÞvenlige kvalitets produkter

2026幎2月16日

Suztain からの回答

Hej Pernille, tusind tak for de dejlige ord og fuldt hus på stjernerne - det er vi rigtigt glade for og vil glÊde os til at byde dig velkommen igen. Mange hilsener Suztain

Sultani

Good and nice

2026幎2月14日

Suztain からの回答

Hello Abdullah, thank you very much for reviewing Suztain, we much appreciate your assessment and are happy you had a good experience. we hope to see you again so we may seek to qualify for the last star :) Warm regards Suztain

Hurtig og rigtig levering

Hurtig og rigtig levering. Godt udvalg.

2026幎1月30日

Hej Heidi,
stor tak for din dejlige anmeldelse - det glÊder os alt er forlÞbet som det skal og håber vi må byde dig velkommen igen. Vinterhilsener fra os alle i Suztain

Karklude var skrumpet

Jeg må erkende, at jeg var skuffet over karkludene, som i forhold til mine "gamle" af samme mÊrke var skrumpet med ca tredjedel
Mvh Hanne Andersen

2026幎1月29日

Suztain からの回答

Hej Hanne, vi har siden starten i 2016 haft 2 stÞrrelser af karkludene - og det der synes at vÊre sket er at du tidligere har kÞbt stÞrrelse XL-kludene, men i sidste omgang har bestilt den "normale" stÞrrelse. Vi håber det kan lÞse dit behov, og vil da vÊre taknemlige for hvis de 3 stjerner kan få lov at blive til flere :) er der spÞrgsmål, så ring endelig til os i telefontiden fra 10-12. mange hilsener Suztain

Positiv oplevelse

Varen var nem at finde, god beskrivelse, virker så godt at 4 andre i familien også har bestilt til deres opvaskemaskiner. Hurtig ekspedition fra bestilling til levering.

2026幎1月8日

Suztain からの回答

KÊre F. Gantzel, tusind tak for den dejlige anmeldelse, og det glÊder os meget at Rokittas Ruststopper er en succes hos jer alle. Vi bruger den naturligvis også selv - og det er nÊrmest en genial opfindelse. Mange tak, og I skal vÊre hjerteligt velkomne en anden gang.

Meget tilfreds

Meget tilfreds, gode varer

2026幎1月19日

Hej Hanne,
Tusind tak for at du har taget dig tid til at give os en 5-stjernet hilsen - det glÊder os meget at du er tilfreds med dit indkÞb. Vi håber at måtte byde dig velkommen igen, indtil da mange glade hilsener fra os alle i Suztain :)

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice! Den termokande jeg sÞgte, var udsolgt overalt, men efter jeg skrev til Suztain, fandt de den sidste på lager og tilbÞd mig at kÞbe den. Allerede efter én hverdag kunne jeg hente pakken i den valgte pakkeshop. Hurtig og billig levering samt kvalitetsprodukter. Kan klart anbefales!

2026幎1月9日

Suztain からの回答

Hej Nanna, tusind tak for de dejlige ord - det glÊder os meget vi kunne finde en lÞsning så du fik netop den termokande du eftersÞgte :) vi glÊder os til at byde dig velkommen igen, mange hilsener Suztain

MarkedsfÞring og kundeservice hÊnger slet ikke sammen

Jeg har desvÊrre haft en rigtig dårlig oplevelse med Suztain i forbindelse med en reklamationssag på en Klean Kanteen-drikkedunk til bÞrn.

Produktet vs. virkeligheden:

Flasken er kÞbt i august 2025 og markedsfÞres direkte til bÞrn med ord som "enormt slidstÊrk", "resistent over for ridser" og at den kan tåle "hårdhÊndet behandling".

På trods af dette er der efter få måneders brug opstået et decideret hul i bunden, så flasken er utÊt.

Når man sÊlger et produkt til bÞrn og lover, at flasken kan "fÞlge barnet hele opvÊksten", er det helt urimeligt at afvise en reklamation med henvisning til, at det er "selvforskyldt", hvis flasken tabes på et gulv. En bÞrneflaske skal naturligvis kunne tåle at blive tabt uden at punktere.

Manglende kendskab til KÞbeloven:

Det mest kritisable er dog kundeservicens håndtering og deres manglende forståelse for KÞbelovens formodningsregel. Da fejlen opstår under 12 måneder efter kÞbet, påligger bevisbyrden forhandleren.

Her bliver jeg mÞdt med et svar om, at reglen "ikke helt fÞlger i denne sag", uden at de på nogen måde har lÞftet deres bevisbyrde for, at der ikke er tale om en materiale- eller produktionssvaghed.

At kalde en skade på en bÞrneflaske for "selvskade" og derefter bede kunden om at gå til andre instanser, i stedet for at stå på mål for deres egne produktbeskrivelser, er simpelthen for dårlig service.

Jeg har kÞbt hos Suztain i troen på, at de stod for kvalitet og ordentlighed, men må desvÊrre konstatere, at de hverken lever op til deres egne salgsargumenter eller gÊldende forbrugerlovgivning.

2026幎1月9日

Suztain からの回答

Hej Jonas, det er altid trÊls når en vare går itu - og i tilfÊldet her som fÞlge af et uheld i hjemmet. Udover det uheldige, som de fleste af os på et tidspunkt har oplevet, så er vi ikke enige i at formodningsreglen gÊlder i tilfÊldet. Det er uheldigt, men i tilfÊldet ville det vÊre fornuftigt at finde en kompromislÞsning, så vi hjÊlper hinanden. Vi vil gerne tilbyde dig en dunk til halv pris - fair and square - lad os gerne vide på kundeservice mailen hvis du Þnsker gÞre brug af muligheden. Mange hilsener Suztain

Ikke alt for hurtig

Jeg bestilte varen d. 1. januar. Varen blev fÞrst sendt på 3 arbejdsdag og modtaget den 4 arbejdsdag. Hurtig levering, er det ikke i min optik.

Det fremgik ikke, om varen var på fjernlager.

Varen var et uldtÊppe, men da jeg åbnede posen med tÊppet, lugtede det kraftigt, af noget citrusduft. Ikke så heldigt.
Varen har tydeligvis lÊgget tÊt på noget personlig pleje, som har en "duft.

Jeg får track and trace ved ordre afgivelse. FÞrst da pakken, mange dage senere, lander hos GLS, ved jeg den er afsendt.

2026幎1月1日

Suztain からの回答

Hej Martin, i år var det så "uheldigt" at nÊsten hele Danmark havde lukket 2. januar som var en fredag. vi havde status 5-6. januar, og faktisk var din ordre en af de fÞrste, der gik ud efter status optÊllingen, den var på vores lager. Kombinationen af helligdage og status gjorde imidlertid at der gik 2 dage ekstra. Vi er ikke klar over hvad citrusduft kan skyldes, uldprodukterne ligger helt for sig selv uden dufte i nÊrheden. Vi er meget bevidste om duft-forurening, vi kan Êrligt sagt ikke regne ud hvor en uvedkommende duft skulle komme fra. Er det et problem må du gerne tage fat i os, vi kan per kulance medsende en flaske Zebla uldvask med en kommende ordre hvis det kan gavne. Mange hilsener Suztain

Problemer med fejlsendt produkt

Jeg kÞbte et produkt den 24 december, og er udemÊrket godt klar over, at det ville kunne tage lidt ekstra tid at processere min ordre på baggrund af travlheden der normalt er lige ved juletiden, men da jeg så endelig får min pakke den 30 december, bliver jeg overrasket over, at i har sendt det forkerte produkt. Alle mails jeg har fået omgående varen, har vÊret omtalt som min oprindelige vare, samt ligger der i kassen en fÞlge seddel, noteret med den vare jeg oprindeligt skulle have haft.
Jeg skrev til jeres kundeservice samme dag, men har stadig ikke hÞrt noget fra jer. Nu står jeg tilbage med et produkt, jeg ikke har bestilt og når jeg nu sÞger på jeres hjemmeside, kan jeg ikke lÊngere finde mit oprindelige produkt.

Opdatering:
Efter min anmeldelse kontaktede de mig, hvor vi sammen fandt en lÞsning til problemet. Da kontakten fÞrst var skabt var de nemme at arbejde med.

2026幎1月6日

Suztain からの回答

Hej Josephine, vi skal beklage at kombinationen af ferier og sygdom, samt årlig lageroptÊlling, påvirkede vores serviceniveau i dagene mellem jul og 6. januar. Som du heldigvis har fået et lille indtryk af er det ikke vores normale standard - tak for at du har korrigeret anmeldelsen, det sÊtter vi stor pris på. Godt det hele faldt på plads, vi anerkender "rÞflen" og lover gÞre det bedre nÊste gang. Mange hilsener Suztain

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Produktet er som forventet 😊

2026幎1月2日

Suztain からの回答

Hej Janeke, tusind tak fordi du har taget dig tid til at aflevere 5 funklende stjerner - det glÊder os vi lykkedes midt i en meget presset periode. Stor tak og mange hilsener fra os i Suztain

God og hurtig håndtering fra kundeservice

Virkelig hurtig levering, det kom allerede dagen efter bestilling, dog manglede der en shampoobar fra ordren, så jeg ringede til kundeservice og de sendte den manglende bar uden problemer. Den blev i Þvrigt også hurtigt leveret.
Jeg har fuld forståelse for at der af og til er ting der smutter (sÊrligt i juletravlheden), hvor det vigtige er hvordan det håndteres: så mange tak til Suztain for en god og hurtig håndtering af det :)

2025幎12月17日

Suztain からの回答

Hej Katja, tusind tak for din dejlige anmeldelse selvom vi lige fejlede på fÞrste levering. Det er skÞnt, når nogen har overskud til at forstå at ting kan smutte. Og ja - vi har haft helt vildt travlt, det glÊder os selvfÞlgelig at så mange har valgt at handle med omtanke. Tusind tak til dig for det også, vi håber at måtte se dig igen efter en dejlig Jul og et godt Nytår. Mange hilsener Suztain

Alt fint og hurtig levering

Alt fint og hurtig levering

2025幎12月3日

Suztain からの回答

Hej Per, Mange tak for dejlig julehilsen. Det glÊder os vi har gjort det ordentligt, vi håber at se dig igen efter du har nydt en god Jul og et godt Nytår! mange hilsener Suztain

Super god service

Super god service

2025幎12月15日

Suztain からの回答

Hej Gitte, tusind tak for en skÞn julehilsen - det glÊder os meget at vi har behandlet dig ordentligt :) Vi vil glÊde os til at se dig igen, indtil da god Jul og godt Nytår fra os alle

Meget fin lille Êske i bambus

2025幎12月9日

Suztain からの回答

Hej Nina, mange tak for din dejlige anmeldelse af vores lille bambusÊske - de er vitterligt fine, de er også fremstillet af det bedste lille bambusvÊrksted vi kender derude. Rigtigt god Jul og godt Nytår Þnskes du, mange hilsener fra os i Suztain

Bestilling samt kontakt med

Bestilling samt kontakt med kundeservice

Jeg har bestilt hos jer den 25. november og som jeg skriver i min mail nedenfor, sÃ¥ gik starten super fint. Men min pakke hÊnger hos jer og har ikke flyttet sig i GLS APP’en.
Jf jeres hjemmeside skriver I hurtig levering 1-3 hverdage, men hvad nytter det, hvis pakkerne ikke kommer afsted.

Pakke nummer: 017429785357
Min mail som jeg skrev til jer torsdag, står nedenfor, har ikke modtaget svar på den.

KÊre modtager,
Nu gik det lige så godt. Kort tid efter jeg havde bestilt, kom der ordre bekrÊftelse og track af pakke. Hold da op en service - tÊnkte jeg.
Men så stoppede det også der. Jeg kan se pakken flytter sig ikke, den er bare registreret men ikke kommet videre. Der har den så ligget de sidste 2 dage.
Har I en idé om hvornår den kommer videre?
Hilsen
Lilja

Update 4. december 2025.
Efter at have vÊret i mail kontakt med kundeservice, så kom der skred i det, da JÞrgen overtog sagen. Han fik fulgt op, sendt pakken afsted og i dag er den modtaget.
Hvilken service for sidste del af forsendelsen, det var perfekt.
Så Êndre min rating fra 1 til 3.

2025幎11月25日

Suztain からの回答

Hej Lilja, mange tak for din opdatering, og det glÊder mig meget at vi både fik lÞst op i det, og at vi blev "opgraderet" :) vi ser lige kritisk på vores formulering i mail-flow, for selvom vi normalt leverer indenfor 48-72 timer, så ved vi også at der i 4. kvartal er logistik udfordringer overalt - og sammen med vores meget hÞje vÊkst er det svÊrt for nogle leverandÞrer at fÞlge med. Mine kolleger plejer at klare alt til UG Kryds og Slange, så jeg var bare heldig at "få lov" denne gang. Julehilsener / Suztain-JÞrgen

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。