䌁業情報

1. 家具店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Svanel laver håndlavede snedker mÞbler af hÞj kvalitet, der passer ind i det moderne hjem og kan bruges i din indretning af hele hjemmet.

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

12件のレビュヌ

DÃ¥rlig kundeservice og varierende kvalitet

Jeg kÞbte i november en badevÊrelseshylde fra Svanel. Jeg er overordnet set glad for produktet, men da jeg modtager den, opdager jeg, at den nederste hylde har en meget stor spartling. Derudover mangler jeg et sÊt beslag til at opsÊtte hylden med. Da jeg skriver det til Svanel, svarer de hurtigt, at jeg de sender et ekstra sÊt beslag, og at spartlingen skyldes en stor knast, som kan forekomme i trÊet. Jeg svarer jeg, at når jeg betaler 2.499 kr. for et mÞbel, forventer jeg, at finishen er jÊvn og pÊn. Jeg kan godt acceptere naturlige variationer i trÊ og skjulte spartlinger, men dette ligner ikke blot en knast, men en uens spartling/flÊkning og en meget ru finish, og at jeg derfor forventer et afslag i prisen. Dette svarer de mig ikke på. Jeg har nu skrevet til dem flere gange, men jeg bliver simpelthen ignoreret. Jeg kommer ikke til at kÞbe varer derfra igen med den kundeservice og varierende kvalitet.

2025幎11月25日
自発的なレビュヌ

Ring håndvÊrk, endnu dårligere kundeservice

Vi kÞbte et rundt spisebord i egetrÊ til 26.500 kr. bordpladen slog revner inden for 6 mdr. samlingerne i bord og tillÊgsplader passer ikke sammen. Et ben faldt af, da jeg satte min sÞn på bordet i en babynest og bordet var ved at vÊlte. Revnerne i bordpladen blev hurtig lavet, men samlingerne blev kun vÊrre her efter. Ringe håndvÊrk og endnu dårligere kundeservice. Klagen kÞrer nu ved forbrugerklagenÊvnet.

2025幎4月7日

Mine allervarmeste anbefalinger

Jeg skriver normalt kun anmeldelser når jeg er skuffet over en virksomhed, men i dette tilfÊlde gÞr jeg det fordi jeg er ovenud tilfreds. Jeg har gennem de sidste 3 år brugt Svanel til en rÊkke projekter (svÊvehylder i bryggers, indretning af viktualierum inklusive vinreol, walk-in closet, vindueskarme, kommode, knagerÊkker, og en bÊnk). Alt hvad de har leveret har vÊret i fantastisk kvalitet, alt er blevet leveret til tiden, Maja har givet gode råd og vejledning når har vi designet lÞsninger der ikke var blandt deres standardvarer, og i det ene tilfÊlde vor et produkt er gået fra hinanden kom Anders og reparerede det indenfor en uge. Vi har brugt over 100.000 kr hos Svanel og ville bruge hver en krone igen hvis vi kunne gÞre det om. Hvis du står og skal indrette en del af dit hus og gerne vil have nogle vanvittigt lÊkre lÞsninger i eg, så vil jeg meget varmt anbefale Svanel.

2025幎1月10日
自発的なレビュヌ

De producerer svÊvehylder på mål

De producerer svÊvehylder på mål, men lige meget hvilken vÊg, eller hvor dyb din hylde skal vÊre, fÞlger der kun EN type skruer med. Dvs hvis du har en anden type vÊg end trÊ, kan du IKKE benytte deres hylder eller skruer, og de tager ikke hylderne retur, og kan ej heller hjÊlpe med andre typer skruer.

2024幎1月23日
Svanel ロゎ

Svanel からの回答

Hej Lene

Som vi også har skrevet til dig på mail så er det simpelthen ikke rigtigt det du skriver. Beslagene kommer med gevind der passer ind i enten trÊ eller ind i en raw plugs til henholdsvis mursten, farmacell, gips eller hvad man ellers monterer med en skrue.

Og ja det er også helt rigtigt at vi ikke tager hylder lavet på mål retur da det er en bestillingsvare. Det fremgår også tydeligt på vores side.

God dag herfra.

Mvh.
Anders

SvÊvehylde

Vi valgte at kÞbe en svÊvehylde i egetrÊ, til vores kÞkken hos Svanel.
De reklamere med, at lave håndlavet mÞbler fra eget snedkervÊrkstedet, hvilket tiltalte os.
DesvÊrre var den hylde vi modtog skÊv og havde slået sig, og den buede i den ene ende.
Vi henvendte os til firmaet og deres lÞsningsforslag var, at få jerndyvlerne til at hÊlde lidt op af ved ophÊngning.
Det er en tÞmrer som har hÊnge hylden op, men den er stadig synlig skÊv og buer ned af.
Vi har kontaktet firmaet igen, men får ingen respons.
Så vi har betalt 1419 kr. for en hylde der er 140x12 cm, som slet ikke lever op til den flotte hylde vi havde set prÊsentation på deres hjemmeside og som vi havde forventet at modtage.

2023幎8月27日

Lang leveringstid.

Har nu ventet siden d. 19.06 på en lille ordre til 1200kr. De er ikke til at få fat i på telefonen, jeg tÊnker måske de er gået på ferie, hvem ved.

EDIT: De var dog sÞde at svare på mail i deres ferie og har fulgt op som aftalt.

2023幎7月3日

SvÊvehylde

Vi har kÞbt en svÊvehylde i dimensionerne 140x14 cm for 1469 kr. Da vi modtager hylden med posten har den tydeligt slået sig og bÞjer 7 mm op på midten. Vi kontakter Svanel og får at vide, at dette er hvad man kan forvente, da trÊ er et levende materiale. Vi instrueres i hvordan vi med skruetvinger kan tvinge den på plads når den skal sÊttes op på vÊggen. Dette gÞr vi og det hjalp godt. Hylden buer dog stadig diskret op på midten - dog ikke noget man lÊgger mÊrke til hvis man ikke ved det. Det er nu et par uger siden at jeg ringede for at hÞre om de stod inden for dette eller om de gav nogen kompensation, hvor jeg fik beskeden at det ville de overveje. De er dog ikke vendt tilbage.

Vi havde forventet en svÊvehylde der ville stå helt skarpt på vÊggen, også prisen taget i betragtning. Vi har anbefalet dem at skrive på hjemmesiden, at deres svÊvehylder kan slå sig og dermed ikke vÊre 100 % lige, så kommende kunder ved hvad de kan forvente.

2023幎4月3日

Virkelig god oplevelse

Fik en super betjening af Anders. Meget hjÊlpsom og utrolig behagelig at fÞre en samtale med.

Der er også super god support når jeg skriver mails. Jeg opfangede også hurtigt at Anders havde styr på sit fagområde og vidste hvad han talte om. Kan varmt anbefales!

2020幎2月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。