レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har bestilt bordkort der skulle bruges som gave til konfirmanderne i to klasser. Der er en fejl ig der går kun 2 dage så har vi fået den nye hjem. Kan varmt anbefale dette firma

5つ星のうち5の評価

Bestilte personlige bordkort (bolsjebøtter med navn) hos Svanenet til vores søns konfirmation. Super fin service - også da vi to dage før festen fik brug for et ekstra sæt labels. Det blev klaret med... もっと見る

企業が回答しました

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hvad bilder i jer ind

Hvad bilder i jer ind, at lægge så frygteligt gode smagsprøver i pakken, så jeg nu er nødt til at bestille en eller flere poser af hver smag næste gang jeg bestiller. For der bliver en næste gang. Tak❤️

2026年3月12日
5つ星のうち5の評価

Har bestilt bordkort (bolsjebøtter) til…

Har bestilt bordkort (bolsjebøtter) til min datters konfirmation. Jeg bestilte dem den 2 og allerede den 5 var de klar til afhentning. Super nem kommunikation om hvordan vi ville have etiketterne og de er blevet lige som vi håbede.
Ikke sidste gang vi handler der

2026年3月5日

Perfekt

Rigtig gode sukkerfri bolcher. Efter min mening bedre end Sømods ditto som de mig bekendt er holdt op med at fremstille.

2026年3月6日

Klart anbefalelsesværdigt

Vi har handlet flere gange hos svanenet og har altid været tilfreds med deres sortiment, priser og hurtig levering. Denne gang var der dog sket en lille pakkefejl, men uden problemer blev fejlen rettet, og endda med en service udover det sædvanlige. Vi kan bestemt anbefale svanenet

2025年11月27日
5つ星のうち5の評価

Jeg havde bestilt en julekalender med…

Jeg havde bestilt en julekalender med sukkerfrie bolsjer, var noget spændt på smagen.
Synes tit at sukkerfrit slik kan smage kunstigt, jeg vil sige var det ikke fordi jeg vidste det, ville jeg ikke tro det var sukkerfrie bolsjer, de smager som helt almindelige bolsjer.
Det eneste ønske, selve indpakningen af julekalenderen måtte godt være mere spændende, end dåserne bare ligger i en kasse

2025年12月1日
5つ星のうち5の評価

Hurtige, venlige og rigtig gode produkter

Jeg bestiller ofte deres tranebærsaft. Det kommer i flasker, grundigt indpakket i bubblewrap og flamingokugler. Det ankommer typisk 48 timer efter bestilling.
Det er hurtigt, beskytter transport og så smager deres tranebærsaft helt fantastisk :)
Jeg er hermed stamkunde

2025年10月28日

svanenet からの回答

Kære Ayoe - 1000 TAK for 5 stjerner og den helt igennem superfine anmeldelse - det luner i en kold tid ;) ;)

Alletiders

Hurtig levering tog kun 1 dag fra bestilling til den blev leveret med GLS :) indpakningen var også i top, kan anbefales

2025年9月6日

svanenet からの回答

Mange 1000 TAK for de 5 stjerner og den super fine anmeldelse - vi må konstatere at det godt kan betale sig at gøre sig umage ;) ;)
Sødeste hilsner Joan, Svanenet

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering.
Dejlige varer

2025年8月12日

svanenet からの回答

1000 TAK for den fine anmeldelse og de 4 stjerner - vi må gøre os ekstra umage, så vi kan få den sidste stjerne med :)

5つ星のうち4の評価

Altid hurtig levering som går godt ind…

Altid hurtig levering som går godt ind for genbrug.
Det ville dog være rart hvis der blev gjort opmærksom på hvordan emballagen både forsendelsesemballagen og emballagen på de forskellige produkter skal affaldssorteres.

2025年8月5日

svanenet からの回答

Mange tak for de 4 stjerner - vi prøver at være så bæredygtige som muligt, men vi tager din konstruktive kritik til os, tak for den :)
Mange søde hilsner Team Svanenet

Super hurtig levering

Super hurtig levering, rigtig god indpakning, og smagfulde øl. Handler der helt sikker igen

2025年7月8日

svanenet からの回答

Mange tak for de 5 stjerner og de rosende ord. Dem er vi rigtig glade for.
Sødeste hilsner fra Team Svanenet

Hurtig service.

Bestilte varer søndag aften. Og tirsdag middag kunne de afhentes i pakkeshop (GLS). Det er hurtig service. Det er mit første køb på Svanenet og jeg handler gerne en anden gang.

2025年4月29日

Hej Vagn.
1000 TAK for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi rigtig glade for :)

Super service.

Super service.

Virkelig en god købsoplevelse.

Skulle have lidt ekstra “hjælp”, fra kundeservice og de leverede varen, og tilbød endda at pakke min ordre ind 👍

2025年4月23日

svanenet からの回答

Vi elsker glade og tilfredse kunder og sætter kæmpe stor pris på din anmeldelse - TAK for det :)

12 sukkerfrie varianter

Jeg har bestilt, og modtaget, 12 forskellige varianter sukkerfri bolsjer, 2 af disse synes jeg ikke smager af det der står på pakningen , de andre 10 varianter ligger, efter min mening, et pænt stykke over middel, når man tager i betragtning af, at det er sukkerfrie bolsjer, så mon ikke jeg kan finde på, at bestille fra Svanenet en anden gang.
Mvh Danni Coelet

2025年4月15日

Hej Danni.
Mange tak for de 4 stjerner, som vi er rigtig glade for :)
Vi er også super glade for at de fleste sukkerfrie bolsjer var over middel ;) Selvfølgelig kan der altid være varianter man ikke bryder sig om, det er derfor altid en god idé at starte med smagekassen.

5つ星のうち5の評価

Bestillingen var tilpasset vores…

Bestillingen var tilpasset vores personlige behov, ligesom kontakten i forbindelse med købet også var personlig. Eneste ønske er at de udvider til at udbyde flere ting til "festen" Ekstra bonus var at de hjalp med kontakt til pakkefirma, da de var kørt forkert. Tak for rigtig hurtig og god service.

2025年3月20日

svanenet からの回答

Mange tak for de 5 stjerner og en dejlig anmeldelse.
Vi ville rigtig gerne tilbyde mere til festen, men det handler om plads, og vi synes der er rigtig mange gode udbydere på markedet. Men hvis vi udvider, er det helt klart oplagt at vi også udvider sortimentet her ;)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。