Svanesamso レビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Virkelig dårlig oplevelse og helt vildt…

Virkelig dårlig oplevelse og helt vildt dårlig service. Jeg blev verbalt overfaldet og fik voksenskældud af to omgange; første gang fordi bøjlerne i forretningen åbenbart afsmittede med sort farve på tøjet, hvilket jeg åbenbart skulle holdes ansvarlig for. Den anden gang fordi der i forretningen er en uskreven og uudtalt regel om, at man kun må tage “1-2 stykker tøj” med ind i prøverummet. Det bliver man først gjort opmærksom på på mest ubehøvlede vis EFTER man har taget noget tøj med ind i prøverummet.

Jeg er tidligere god kunde siden starten og jeg og mine bekendte har lagt anseelige beløb gennem tiden. Men det er så slut nu.

2026年7月12日
5つ星のうち5の評価

Skønneste udvalg og dejligste butik

Elsker at handle både online og i butikken, hvis jeg er så heldig at være på Samsø. Skønt og nøje udvalgt tøj og interiør - men kan virkelig se at ejeren gør sig umage med at gøre butikken lækker og stemningsfyldt. Altid sødt personale på arbejde og en skøn firma hund. Handler tit på webshoppen når jeg ikke er på Samsø. Støt lokalt.

2024年9月13日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk lækker butik med de fineste…

Fantastisk lækker butik med de fineste styles og lækre produkter. Når man træder indenfor hos butik Svane på Samsø, bliver man mødt af smilende og skønne medarbejdere som altid står klar til at hjælpe. Lyse, lækre og smukke styles finder man hos altid hos Svane. Klart et besøg værd! <3 5 stjerner herfra

2021年8月15日
5つ星のうち1の評価

Uheldig kundeservice og følger ikke købeloven

Jeg købte et par sandaler (det sidste par - på udsalg), der efter få timers brug, gik i stykker i skindet ved en af remmene. Da jeg ikke havde gemt kvitteringen (de skulle jo ikke byttes, jeg var på ferie på Samsø), kontaktede jeg Svane Samsø, med billeddokumentation af både fejlen på skoen, samt kontoudskrift for købet. Til at begynde med ville butikken ikke acceptere, at en kontoudskrift fungerer som juridisk gyldig dokumentation for køb, til trods for, at indehaveren sagtens kunne huske købet af sandalerne. Efter aftale sendte jeg sandalerne, så fejlen kunne vurderes. Det blev accepteret, at skoene var behæftet med fejl, men da jeg ikke have originalkvittering ville butikken ikke returnere købet, men udelukkende give en kredit til webshoppen, som så ville blive fratrukket køb. Jeg ønskede dog at returnere sandalerne, men butikken afviste stadig at tilbagebetale tilgodehavende beløb grundet den manglende originale bon. Efter en lang dialog endte det med at jeg fik tilbagebetalt beløbet, men Svane Samsø nægtede dog at betale for porto, til trods for at de jf. købeloven er forpligtet til det, når varen er behæftet med fejl. Jeg endte med at betale ca. 20% af sandalernes oprindelige pris i forsendelsesomkostninger, og opleve en ikke særlig imødekommende kundeservice.

2020年8月17日

Den bedste service

Den bedste service - hurtig levering og altid hjælpsom, hvis varer skal byttes igen. Jeg kan klart anbefale at handle i selve butikken i Ballen på Samsø eller på netshoppen. Bedste tøjbutik med de hotteste varer 🙏🏼

2019年1月26日

Trustpilot エクスペリエンス