äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer goede ervaring gehad met OPR bedrijfskrediet. Ik ben professioneel te woord gestaan en kundig geholpen. Samen tot een mooie oplossing gekomen om op een flexibele manier, de groei van mijn bed... ãã£ãšèŠã
OPR bedrijfskrediet zag onze kansen en onze mogelijkheden. Niet alleen naar cijfers gekeken maar ook naar het verhaal erachter. Zij hebben ons zeer snel kunnen helpen met een financiele injectie om zo... ãã£ãšèŠã
Wij zijn een transportbedrijf die in AGF Sector en Stukgoed Sector werkt, We zijn al wat langer klant bij OPR en deze geven ons de ruimte om goed te kunnen functioneren in beide sectoren. Ook tijdens... ãã£ãšèŠã
Svea Capital biedt ondernemers een flexibel doorlopend krediet. Een flexibel krediet werkt hetzelfde als een rekening courant krediet waarbij je rood kunt staan, maar dan zonder een bank. Met het flexibel krediet van Svea Capital neem je alleen op wat je nodig hebt en betaal je dus ook alleen voor wat je nodig hebt. De resterende ruimte blijft kosteloos beschikbaar. Als ondernemer wil je vooruit. Kansen benutten, groeien en problemen oplossen. Daarbij heb je soms financiële ruimte nodig. Waar banken vaak werken met lange procedures en hoge drempels, hebben wij het altijd anders gedaan. Svea Capital helpt duizenden ondernemers in Nederland aan een betrouwbare, flexibele financieringsoplossing. Altijd met hetzelfde uitgangspunt: financiering moet makkelijk, snel en transparant zijn. Geen onnodig papierwerk, geen onrealistische voorwaarden, maar een oplossing waarmee je direct verder kunt. Svea Capital maakt onderdeel uit van de Zweedse SVEA Bank.
Koninginneweg 11, 1217 KP, Hilversum, ãªã©ã³ã
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met OPR-Bedrijfskrediet. Het contact was vriendelijk en professioneel, en het hele proces verliep verrassend vlot. Dat maakt het voor mij als ondernemer erg prettig. Zeker een aanrader!

Sveacapital ããã®åç
Snelle en proffesionele oplossingen. Goede service

Sveacapital ããã®åç
OPR heeft mij uitstekend geholpen een korte termijn liquiditeitsprobleem op te lossen

Sveacapital ããã®åç
snel en correct gehandeld - dat is wat je verlangt en krijgt

Sveacapital ããã®åç
Persoonlijk telefonisch gesprek, gevolgd door duidelijke communicatie via de e-mail.
Faciliteit is vervolgens snel beschikbaar.

Sveacapital ããã®åç
Netjes en snel geholpen duidelijke voorwaarden

Sveacapital ããã®åç
Bedrijf was behulpzaam bij het veranderen van de rechtsvorm, nam telefonisch contact op en begeleide stap voor stap

simpel
naar de ondernemer geluisterd ondernemende visie

Sveacapital ããã®åç
OPR heeft een persoonlijke benadering die er toe doet, en je als klant niet als 1 van de vele voelt. Door dit, en de zeer snelle behandeling en razendsnelle uitbetaling, is OPR voor ons een goede keuze geweest om een wat moeilijkere periode te overbruggen.
De website mag een 'likje verf' hebben, maar dat is alles om aan te merken :-)

Sveacapital ããã®åç
Geweldig snelle en eerlijke afhandeling van de lening aanvraag voor mijn bedrijf!
Dit is echt aan te raden aan elke ondernemer die zijn focus wil houden op ondernemen met een gerust hart!

Sveacapital ããã®åç
Prettig gesprek gehad, bij andere verstrekkers niet gehad. Is wel belangrijk om tekst en uitleg te kunnen geven.
Afspraken worden nagekomen.

Sveacapital ããã®åç
Ik heb een ontzettende transparante en positieve ervaring met OPR, het fijnste is dat ze erg duidelijk zijn wat de voor en nadelen zijn. Ook het meedenken is een aspect waarbij zij meer tijd voor nemen dan andere kredietverstrekkers. Chapo !

Sveacapital ããã®åç
Zeer goeie eravring gehad met opr werd overal bij geholpen dankjewel hiervoor

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã